Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA,aa,da,pt fete as merge si eu la Barcelona !
cate fete s-au inscris pe lista de Barcelona???

care e SARAMPION ? ca tu le stii
am intrebat si eu pediatrul despre vaccinul pe care l-au introdus acum la 12 luni.pt ca la ceilalti 2 copii nu am facut decat la 15,nu si la 12,si nu e mult de atunci,fiind mici.
mi-a spus ca e parte din vaccinul care se faceala 15 luni,l-au pus acum la 12 pt ca in ultimii ani au inregiostrat cazuri foarte grave de SARAMPION si nu mai stiu ce parca varicela?? cu o forma genetica noua,ca se presupune ca e adusa de prin Africa sau din Estul Europei,nici ei nu stiu de unde a venit ca e alta gena..
si ca e forma grava cu complicatii .
si ca inainte nu faceau la 12 luni din comoditate,lasau la 15 cu celelalte,pt ca nu aveau cazuri.
asta a fost explicatia.
zi tu ce mai stii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

SARAMPION = rujeola (pojar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,aa,da,pt fete as merge si eu la Barcelona !
cate fete s-au inscris pe lista de Barcelona???

care e SARAMPION ? ca tu le stii
am intrebat si eu pediatrul despre vaccinul pe care l-au introdus acum la 12 luni.pt ca la ceilalti 2 copii nu am facut decat la 15,nu si la 12,si nu e mult de atunci,fiind mici.
mi-a spus ca e parte din vaccinul care se faceala 15 luni,l-au pus acum la 12 pt ca in ultimii ani au inregiostrat cazuri foarte grave de SARAMPION si nu mai stiu ce parca varicela?? cu o forma genetica noua,ca se presupune ca e adusa de prin Africa sau din Estul Europei,nici ei nu stiu de unde a venit ca e alta gena..
si ca e forma grava cu complicatii .
si ca inainte nu faceau la 12 luni din comoditate,lasau la 15 cu celelalte,pt ca nu aveau cazuri.
asta a fost explicatia.
zi tu ce mai stii .

pai nu stiu cine e pe lista, cred ca paula, ooana si ramona , ele fac planuri cu o jumate de an inainte , noi ne orientam dupa ele, pe loc.

SARAMPION e RUJEOLA, noi am facut vaccinul cu o o zi inainte de a implini Isa 11 luni, se facea inainte la 15! dar mi-au trimis scrisoare urgenta sa merg sa-l fac pana la 11 luni ca e epidemie in oras (asta a fost in luna mai 2011), si l-am facut. la fel mi-au spus ca daca nu-l faceam pana la 11 luni, il faceam la 15, dar n-au pomenit nimic de 1 an . acuma ca mi-ai amintit, tre sa merg sa fac programare la vaccinul de 15 luni, ca noi am trecut deja de 14!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, Florentin de Florentina!
Uite ca a implinit 1 anisor si mezinul delfinariului

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alina dr la care l-am dus pe Mateo pt crizele din ultimele zile este homeopat. Dr de familie pediatru i-a administrat vaccinul care e de acord cu vaccinarile insa nu le impune. Homeopata e revoltata. Ea nu si-a vaccinat copilul DELOC,si e de varsta delfinasilor,cu NIMIC. A zis ca i le va administra incepana cu 2-3-4 ani cel de polio si tetanos.Atat.

Eu sunt de acord cu voi,aveti dreptate ca fiecare face cum crede mai bine pt copilul lui. Eram doar socata ca citisem o gramada de articole despre vaccinari,pro contra etc, dar inca cu un medic asa revoltat pe vaccinuri nnu m-am mai intalnit

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Rody ai dreeptate,s-a intamplat de cateva ori din cauza de laptop defect sau fara net sa nu mai intru. Nu mai stiu daca v-am si anuntat ce s-a intamplat. sunt o aiurita,sa nu o luati in nume de rau,chiar sunt zapacita rau si uit mereu diverse lucruri. Poate cand ne intalnim o sa intelegi ce zic In seara aia eram atat de speriata nu stiu de ce,am dormit cu ea sa o simt daca creste febra,nu m-am mai miscat de acolo. A fost bine pana la urma. VA MULTUMESC DIN SUFLET. Eu va citeam,citea si sotul,imi zicea el,dar am omis sa va raspund si nu e frumos din partea mea.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Deci azi n/am facut nimic...aproape 5 ore am fost cu soacra prin oras...ba mint am platit niste facturi

Tu fete asa de singura ma simt...nu credeam ca imi va fi asa dor de Antonia...maine ma pun sa fac curatenie si poate trece mai repede timpul...acum imi downloadez un film ca de mult nu am mai vazut unul...am si seminte si chipsuri si cola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Seara buna dragelor,

greu mai tin pasul cu voi Si acuma trebuie sa scriu scurt pe 2 ca vrea si sotul la calculator Noi suntem in proces de reorganizare a somnului la o repriza pe zi. Asa ca trebuie sa ne lungim dimineata cat mai mult pe-afara ca altfel el trezindu-se la 6:30 s-ar culca repede inapoi. Asa ne culcam pe la 12 si doarme vreo 2:30-3 ore. Cam astea-s noutatile...

Vreau sa multumesc si eu fetelor noastre sufletiste care si-au rupt atata din timpul pretios pentru a ne face noua minunatele SURPRIZE.
Crissy, Crispro, Paula, Rodica o mie de si de sunteti nemaipomenite!

Cris fetele ti-au scris atat de frumos, asa-mi place delfinariul asta citesc atatea lucruri care ma ung la suflet. Ti-ai dat deja seama ca multe din noi trecem prin starile astea dar trebuie sa ne revenim de dragul puiutilor nostri minunati si sa multumim lui Dumnezeu ca-i avem si ca suntem sanatosi.
Tare ma bucur ca ai facut pasul cu femeie la curatenie, sa vezi ce o sa-ti mai ia din griji!

Rubia ai grija de tine, Doamne ajuta sa scapi de chist macar laparoscopic, daca nu se resoarbe. Si va veni vremea si pt. bb2, sunt sigura de asta

Bumble si la Victorul meu apa=ata

Revin

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Georgia, asa jinduiesc si eu dupa un film... Poate cine stie!? In seara asta ma uit Si eu la Anatomia lui grey ca tot zicea Btz.. Sper sa nu adorm :))))

Fetelor, cand ne-am intors seara asta din parc a inceput un vant mama-mama, m-am speriat rau Si acum imi tremura picioarele. Noroc ca aveam husa de ploaie de la carut si am pus-o imediat am ajuns cu bine acasa...

Ma duc sa " strang casa"

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Dezamagire mare, azi e meci ! Mai bine dorm!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput