Am avut mai multe licitatii incheiate.
Am intrat la fiecare in parte si am "creat factura", dar fara sa o e-mail-uiesc.
Apoi, pentru ca aveam mai multe articole de la aceeasi persoana, am vreut sa combin facturile, am bifat casutele din dreptul acturilor respective si am vrut sa "combine selected invoices", dar m-am trezit cu mesajul "you must select more than once invoice", ma duc din nou in anunturi active, vad ca una dintre ele nu avea "pliculetul" de "factura a ffost creata", facturez din nou (ma asiur ca am facturi emise peste tot) si reiau procedura.
DSurpriza...acelasi mesaj "you must select..." numai ca acum nu ma mai lasa sa vizualize nicio factura, adica dau click pe ea si nu se mai intampla nimic, pur si simplu nu se deschid nici sa vizualizez, ce sa mai zic de salveaza, email, etc.
Se lucreaza la aplicatii? Mai incerc mai tarziu? Fac ceva ce nu trebuie?
Help!
Help again!
Vreau sa mai postez ceva la bazar, dar dureaza infinit fiecare pas!
Adaug descrierea si dupa ce dau "continuare" pot sa treaca si 10' in "conecting" ca apoi sa mi se afiseze o pagina goala si sa o iau de la capat. Acum sunt la faza de adaugat poze si e "conecting" de fix 7'.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
OK verificam!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook