Adresa mail facebook

Adresa mail facebook | Autor: crissandrada

Link direct la acest mesaj

Dintr-o eroare sotul meu si-a facut cont pe facebook cu adresa mea de email. Acum nu stiu cum sa o schimbam sau daca se mai poate schimba.
Poate cineva sa ma ajute?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Contul de facebook se poate dezactiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Si daca se dezactiveaza se mai poate face alt cont cu adresa de email folosita la contul dezactivat?
Noi vrem daca se poate sa schimbam adresa de email din contul deja existent.
Am reusit sa pun si adresa lui de email dar nu stiu cum sa streg adresa mea, ca acum ii apar amandoua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Si daca se dezactiveaza se mai poate face alt cont cu adresa de email folosita la contul dezactivat?

La un nou cont de facebook, folosesti o alta adresa de email. Pentru ca daca vei intra tot pe aia, cu aceeasi parola, iti vei reactiva contul de FB creat anterior.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada
Noi vrem daca se poate sa schimbam adresa de email din contul deja existent.
Am reusit sa pun si adresa lui de email dar nu stiu cum sa streg adresa mea, ca acum ii apar amandoua.

Da, am vazut si eu ca se poate adauga o alta adresa de email, dar nu cred ca se poate anula cea principala, cu care te loghezi in cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

se poate, clik pe Profile si apoi pe butonul Edit profile...click pe Contact information si prima linie este sterge sau adauga email... va trebui sa confirmati apoi pe noul cont de email...dar daca ati facut cont va veti descurca voi...

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

se poate..te vei loga cu noua adresa

Nina, 23+,

edit: ai o bifa choose primary pui bifa la noua adresa...eu am avut cont fb cu adresa de firma, cand am plecat din firma mi-au sters adresa de pe server. fb s-a prins si m-au avertizat ca-mi vor sterge contul daca nu modific adresa de email cu una valabila..am modificat si a mers, ma loghez cu noua adresa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

se poate..te vei loga cu noua adresa

Nina, 23+,

edit: ai o bifa choose primary pui bifa la noua adresa...eu am avut cont fb cu adresa de firma, cand am plecat din firma mi-au sters adresa de pe server. fb s-a prins si m-au avertizat ca-mi vor sterge contul daca nu modific adresa de email cu una valabila..am modificat si a mers, ma loghez cu noua adresa

Am testat si eu asa, merge!
Merci si eu, am mai invatat ceva azi.

Mergi la inceput

Multumesc pentru implicare numai ca tot ce spuneti voi am facut deja. Am adaugat adresa de email a sotului, am bifat-o ca 'chosse primary'. Acum la adresa mea de email , langa ea imi apare 'sterge', dau clic si imi apare 'elimina' si atat. Nu se mai intampla nimic. ce urmeaza dupa? Sa dau salvare? dar n-am pe ce, ca butonul cu 'salveaza modificarile' e dezactivat.

Mergi la inceput

Butonul de salvare devine activ dupa ce introduci din nou parola de email in casuta ceruta.

Mergi la inceput

Stiu, dar dupa ce dau 'stergere' si 'eliminare' nu se mai intampla nimic. Nu se misca nimic. Ar trebui sa apara casuta unde trebuie sa pun parala si apoi sa salvez. La voi astia sunt pasii ,asa apare ?

Mergi la inceput