Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor.....

Ma primiti si pe mine?

Noi astazi a fost la prima consultatie. Am facut si eco si avem 5 sapt si 3 zile. Inimioara nu am reusit sa o auzim dar mai mergem sapt viitoare vineri si poate reusim atunci. Ar fi trebuit sa mergem dupa 12 dar noi plecam intr-un mini concediu o saptamana si vrem sa fim siguri ca e totul ok.... La eco ne-a zis asa: sac gestational intrauterin, contur regulat diametru 7.4 mm. Vezicula prezenta (nu stiu ce e asta ca nu inteleg ce fel de vezicula e...ceva cu r....). Lungime col 39 mm, Zona de decolare la nivelul polului inferior.... cica asta nu e chiar bine ca e de 7 mm, dar inca e mica sarcina si nu e fixata bine.
Trebuie sa luam no-spa daca avem dureri si arefam pana vinerea viitoare.
Ce parere aveti, stam bine sau trebuie sa ne ingrijoram de masuratori.

Sper ca nu v-am stresat prea mult....am scris o gramada.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor,
Sunt un pic ingrijorata am luat rezultatul la Torch si mi-a iesit
-Virusul rubeolei - Anticorpi IgG pozitiv 28.17 UI/mL
-Citomegalovirus - Anticorpi IgG pozitiv 500 U/mL
-Virus herpetic 1 si 2: Anticorpi IgG pozitiv 20.8
in rest toti anticorpi IgM sunt negativi
poate va puteti da cu parerea ca pana ajung la dr. pe 19 sept. sa vad ce-mi spune mi se pare o eternitate, ce ma sfatuiti, sa merg la dr. mai devreme sau sa astept controlul lunar de pe 19 sept?

12sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

daniela, bun venit!
eu cred ca masuratorile sunt ok, adica banuiesc ca medicul ti-ar fi spus daca era ceva in neregula. oricum, sarcina e f mica, dr meu cand a vazut ca sacul gestational e undeva la 10mm m-a dat jos de pe masa si m-a invitat peste 3 sapt, ca n-are rost sa se apuce acum de masuratori. mi-a zis ca e ok, ca e unde trebuie, adica in uter si nu aiurea si sa nu-mi fac griji.
dar bine, medicul meu e mai relaxat si eu ar trebui sa fiu la fel...

7s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielarusu

buna fetelor,
Sunt un pic ingrijorata am luat rezultatul la Torch si mi-a iesit
-Virusul rubeolei - Anticorpi IgG pozitiv 28.17 UI/mL
-Citomegalovirus - Anticorpi IgG pozitiv 500 U/mL
-Virus herpetic 1 si 2: Anticorpi IgG pozitiv 20.8
in rest toti anticorpi IgM sunt negativi
poate va puteti da cu parerea ca pana ajung la dr. pe 19 sept. sa vad ce-mi spune mi se pare o eternitate, ce ma sfatuiti, sa merg la dr. mai devreme sau sa astept controlul lunar de pe 19 sept?

12sapt

daca IGM-ul e negativ, stai linistita. IgG ul pozitiv inseamna ca ai avut bolile respective candva si ca ai imunitate. eu le-am avut pozitive la CMV si rubeola. si n-a mai fost nevoie sa le repet, am imunitate la ele pe viata. la toxo sunt negative amandoua si va trebui sa repet analiza din cand in cand pe perioada sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Multumesc Vivela
la fel si la mine toxoplasama ambele negative.

12sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Buna fetelor,
ieri am avut vizita la medic si in sfarsit am auzit inimioara bebelusului batatnd cu viteza mare din cauza emotiilor mele, avem 2.11cm
bun venit noilor gravidute si sarcina usoara.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

azi am implinit 6 saptamani! Sunt din ce in ce mai obosita / e drept ca Finn a stat treaz de la 3 la 5 si nu m/a lasat nici pe mine sa dorm. Greturi am doar cand mi se face foame. Dimineata pe la 11 incep si atunci bag ceva uscat. De azi a inceput sa imi curga sange din nas...

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Marcella am ras cu lacrimi de faza cu numele!
Si la mine a inceput sa se vada burtica. Si la prima sarcina s-a vazut repede.
Gabriela si la mine toate au iesit pozitive.Important e daca IGg e pozitiv IGm aferent sa fie negativ.Deci stai linistita pana ajungi la medic.

Noi am intrat in sapt 10.Eu experimentez stari puternice de greata non stop si stari de rau general si moleseala.Sunt cam carpa si nu pot face nimic.Ma mananc de pe picioare ca sunt leguma.
O zi frumoasa!

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 10 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!
Felicitari fetelor pt rezulatele bune de la eco.Eu numai peste 2 sapt am programare la eco.Pana atunci imi rod unghiile si sper sa fie totul bine.
Amy eu sper totusi sa fie totul bine si sa ramai prima graviduta cu gemeni de la noi.
Fetelor,eu am o durere de stomac de imi vine sa stau in cap.De la greturi nu prea am mancat,mai mult fructe si acrituri si acum nu stiu ce sa ma mai fac.Stiti ceva naturist ce as putea sa iau?
Pupice la burtici

8+
mami de Oliver -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

M-am intors si eu de la ecografie si mi s-a luat o piatra de pe inima! Bebe e bine, ii bate inimioara si e in grafic! Ecograful a zis ca avem 8s1z, eu calculasem undeva la 7s6z

Doamne ajuta sa petrecem pastele in formula de 4!

Irina
8+

PS: poate va intrebati de ce in formula de 4 - pentru ca mai am un baietel care face 3 ani la sfarsitul lunii.

Irina

Mergi la inceput