Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine?

Sunt in 8 saptamani de sarcina, dupa peripetii cu sangerari din saptamna a 6-a dar, acum, slava Domnului, sunt mai bine, hematomul s-a redus si cu ajutorul celui de Sus sper sa fie totul bine.
Ma mai chinuie si o infectie urinara cu streptococ B pentru care mi s-a prescris Zinnat 10 zile ....

Mai am o fetita de 5 ani, o piersicuta de iulie-august 2006

DPN ar fi 10 aprilie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetelor ce activitate slabuta dormiti cumva sau va e prea rau?
Eu am dormit azi pana acum caci am sarit odihna de dupa amiaza, si am si o greata ...asa ca sa stiu ca totusi sunt insarcinata!

Multumesc Bunului Dumnezeu!
8+

Mergi la inceput

vivela,la mine burta cred ca o sa se vada mai repede la ce sunculite am ...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

mie mi se vede burtica deja. si la prima sarcina mi s/a vazut tot la 6 saptamani.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Cred ca experimentez si eu primele greturi. Nu imi este foarte rau, de aceea nici nu stiu daca sunt greturi in adevaratul sens al cuvantului. Mananc fara probleme doar ca parca nu imi prea prieste. Voi cu crampele cum stati? Acum 2 zile am avut niste crampe foooaaarte puternice. Au durat cam 15 min. dar m-au taiat caldurile. Partea buna este ca nu au fost sangerari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

Genie bine ai venit la noi! sarcina usoara si bebe sanatos
SuperMami_1 si chitosenia felicitari pt vestile bune de la eco!!
AnaisG si irinaelena va asteptam cu vesti bune maine
si la mine se vede burtica, bine ca la mine sunt si sunculite dar incepe sa se contureze . iar vad ca ma apuca greturile si raul
hmmm... tre sa schimb si semnatura

Monica, fericita 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcella777

Cred ca experimentez si eu primele greturi. Nu imi este foarte rau, de aceea nici nu stiu daca sunt greturi in adevaratul sens al cuvantului. Mananc fara probleme doar ca parca nu imi prea prieste. Voi cu crampele cum stati? Acum 2 zile am avut niste crampe foooaaarte puternice. Au durat cam 15 min. dar m-au taiat caldurile. Partea buna este ca nu au fost sangerari.

eu pana acum n-am avut cine stie ce crampe. oricum mi-am luat din Ro no-spa si daca o fi cazul o sa recurg la ele.

Monica, fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Eu nu dorm, dar nu prea am de ce ma pllinge. Dorm bine, nu am greturi, ma simt de parca nici nu as fi insarcinata. Astept sa vina doctorul meu din vacanta, am programare din nou saptamina viitoare. Cred ca atunci o sa faca si triplul test.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marcella777

Asa sunt eu, dar sper sa se rezume la atat.
Crampele, daca nu sunt asemenea celor menstruale e ok, dar e bun un no-spa sa iei.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

si noi suntem pe aici, insa n-avem nimic prea important de zis.

contractii mai experimentez si eu, din cauza ca damian inca suge destul de mult ziua si noaptea. si cum stimularea sanilor provoaca contractii...
stau cu no-spa la indemana, pana acum n-am luat, n-au fost chiar atat de groaznice, dar daca se inrautatesc o sa iau.

eu la ambele sarcini am avut burta mica, la prima cel putin intrasem in panica, ma gandeam ca o sa nasc un copil subponderal, ca dr meu nu mi-a zis niciodata greutatea. imi zicea doar sa stau linistita. asa ca eu am cumparat body-uri nr zero, erau atat de mici...evident ca bb n-a fost deloc mic, a avut 3,700 si nici vorba sa incapa in ce cumparasem eu . la a doua sarcina m-am mai relaxat, burta a fost la fel de mica, piticot a avut 3,400, a recuperat rapid in greutate fata de frate-su, astfel ca la un an ii despart doar vreo 3 kg, desi e diferenta intre ei de 2 ani si 9 luni...

in rest, nimic nou de pe la noi, in asteptare si cam atat. greturi cat cuprinde, dimineata, la pranz (cele mai nasoale, ca ma tin pana pe la 4-5) si seara dupa ora 9-10. asa, sa nu cumva sa uit ca-s gravida.

poate n-ar strica sa scriem la semnatura sau macar la sfarsitul mesajului in cate saptamani suntem gravide, ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, zic eu.

7+

Mergi la inceput