Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

? ceai?

Amy, imi pare rau...si ma bucur in acelasi timp ca celalalt bb e bine! Ce sentimente contradictorii trebuie sa traiesti... Doamne ajuta sa mearga totul bine pana la capat .

Chiti, cum a fost la eco aseara?

SuperMami, sa vii cu vesti bune!

Marcella .

eu mai am de asteptat aproape 2 sapt pana la eco...nu stiu de ce m-am dat atat de viteaza, dr mi-a zis "ne vedem peste 2-3 sapt" si eu am zis ca "mai bine 3"..ce-o fi fost in capul meu? timpul trece f greu...entuziasmul e la fel de mare ca la primul copil, nerabdarea nu mai zic...

sa aveti o zi fara probleme...m-as duce sa ma intind, dar pot doar visa la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!!!!!

gabrielarusu, eu dorm f bine insa spre dimineata s etermina somnul meu si ma foiesc in pat foarte mult; trebuie sa fie niste ceaiiuri si am inteles ca un pahar cu lapte fierbinte/cald cu miere ajuta la somn
happy, vivela a zis foarte bine si nici mie nu mi se pare corect; ai facut pana la urma instiintare oficiala sefilor tai? din acel moment esti protejata de lege 100%
amy, scumpa mea, imi pare rau si ma rog ca bebe sa ramana acolo bine si sanatos pana la final; eu am avut uterul f puternic vascularizat la Maya si era risc de hemoragie, initial crezand ca am hematom si in final a fost bine
strumfita, vazusem o poza cu printesa la gradinita, de aceea te intrebasem....Maya nu merge la gradi, avem o bona 100% sigura, e cineva din familie numai ca singurul dezavantaj este ca se afla intr-o localitate la 60 km distanta si sta la noi pe perioada saptamanii; Maya o iubeste foarte mult, iar noi si mai mult din acest motiv

de la stari de somn si ameteala si greata acum nu am nimic; ieri am facut tb toata casa, spalat etc....insa am o durere surda de spate, sper sa cedeze la Nospa......

ganditi-va ce fata va face seful meu cand eu maine ma intorc oficial la servici din concediu de maternitate si ii zic ca doar pentru 7 luni?

va pup, ma pun sa lucrez la teza la care nu am niciun chef....:P

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Fetelor multumesc pentru sprijin si gandurile bune.... garantez functioneaza ,
Bebe este bine a crescut ...2.78 cm e un voinic..9 saptamani+4 zile ... inimioara batea tare si puternic ...cred ca nu am fost asa emotionata nici cu BU...cred ca aveam pulsul 2000.
Aseara am fost asa fericita si eu si sotul.... de abia asteptam sa ajungem acasa sa ne uitam la ecografii...mare lucru nu se vede dar restul ni le mai si imaginam

Voi cum mai sunteti? M-am gandit la voi si la ...amy sa fii puternica ...bebe are are nevoie de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Amy, nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul tau, dar trebuie sa fii tare pentru bebele care a ramas!

Happyx2, e nasoala situatia... cred ca ce au facut ei (medicul de medicina muncii) se cheama ca au evaluat conditiile in care lucrezi. Vorba vine evaluat... Medicul ginecolog da concediu de risc maternal sau recomanda reducerea programului de lucru la 6 ore, daca sarcina e in pericol. Nu stiu cum te intelegi tu cu medicul ginecolog...dar poate il/o poti ruga sa iti dea o astfel de recomandare.

Chitosenia, ma bucur sa citesc vesti bune de la ecografie, maine am si eu prima ecografie si am niste emotii cat mine de mari si ma rog sa fie bine!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Am intrat sa va salut si sa va zic ca totul e bine la noi, am facut eco azi si s-a fixat bine sarcina, sunt in 8 saptamani, i-am auzit inimioara 140 batai pe minut si m-am emotionat la maxim, la fel ca si la prima sarcina.
revin putin mai incolo sa va citesc, ca sunt la servici si am o carca de treaba...noroc ca m-au mai lasat greturile si somnolenta...va pup

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Buna fetelor,

Felicitari celor care au trecut cu bine de ecografii si multa bafta in continuare!

Amy : imi pare foarte rau pentru bebe...multa putere iti doresc si iti tin pumnii sa mearga totul extraordinar de bine cu celalalt bebe

La mine e totul ok (sper), in continuare nu "inregistrez" greturi, ci doar o usoara somnolenta.

Maine urmeaza sa am o ecografie si am o gramada de emotii...si inca un lucru care ma nelinisteste putin : este normal ca pana in saptamana a 8a, doctorul care ma supravegheaza sa nu-mi fi dat inca trimitere pentru analize ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna ziua burtici dragi

felicitari fetelor cu vesti bune la eco am retinut doar super_mami si amy imi cer scuze imi pierd memoria eu si nu tin minte nume deloc absolut vi se intampla si voua?
noi suntem ok greturi cateodata am intrat in saptamana 13 burta creste
eu mai citesc la fetele de septembrie care nasc acum sau trebuie sa nasca si imi dau lacrimile cand mai vad ca a mai nascut o mamica sunt asa sentimentala plang din orice
fetelor voi dormiti pe partea dreapta?eu nu am un fix ca pe dreapta e artera princpala si mie frica sa nu blochez cumva circulatia sangelui la bebe avand si probleme de circulatie si de coagulare.
sunt dusa cu pluta nu?o sa intreb doctorul data viitoare
pe stanga sunt satula sa dorm si cu fata in sus ma doare spatele
va pup o zi frumoasa
am facut un roman ca de obicei si sunt cam incoerenta

pupe multe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

multumesc, fetelor.
Anais, nici eu nu am facut analize pana acum, luni merg la dr si sper sa-mi dea sa fac totul sa stiu ca e bine cu puiul. si eu sunt tot in saptamana a 8-a.
lauraa, am citit povestea nasterii fetitei tale....si m-am emotionat pana la lacrimi

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaisG spune:

Super Mami : multumesc pentru raspuns. E bine atunci, deci nu sunt eu "in intarziere"

O zi cat mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anais, nici eu n-am facut analizele, nici nu ma grabesc foarte tare. o sa le fac eu pana la urma...daca te stii fara probleme mari de sanatate, nu-i nicio problema ca le faci mai tarziu.

magdalena, eu as dormi si in cap de as putea...eu stiu ca e preferabil sa dormi pe stanga atunci cand e bebe f mare, aproape de nastere. acum nu e niciun risc sa comprimi vreo artera.
deja se vede burta la 13s??? la prima sarcina la mine s-a vazut cam pe la 25-27 de saptamani, un picut asa...la a doua, pe la vreo 20. ma astept acum cam tot atunci sa vad oarece schimbari, mai devreme n-am nicio sansa...

Mergi la inceput