Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)
Raspunsuri - Pagina 5
Wudy spune:
Buna fetele,
Nu am mai apucat sa mai intru aseara, nici acum nu am rsuti sa citesc tot dar zic sa va salut
Multumesc celor ce mi-au raspuns la intrebarea cu Medicover, ma interesa cineva de la Vict ca eu am vazut pe site numai rezidenti
Mama are abonament de la munca acolo si voia sa mearga, dar s-ar duce la cineva cu mai multa experienta decat un rezident. A avut ceva probleme cu ceva ani in urma si na, vrea pe cineva mai vechi in domeniu
Mai fetelor, daca copiii vostri nu mananca cum de iau in greutate? ca a mea nu mananca dar nici nu asimileaza, ca na, ce sa asimileze. Tot ce baga pe gura iese pe dos. scuze dar asa este
ma dispera, nu stiu ce sa-i mai dau sa-i placa si ei
de fapt la mine probleme este alta, san putin, decat pt noapte, lp nu vrea de nici un fel, m-a pacalit doua zile cu lapte de vaca si atat, nu a mai vrut si trebuie sa o indes cu mancare solida
astazi mananca, maine nu
dar nu "ciulama" de-asta de legume, nu frate. Cand vrea si ea intr-un final sa manance, mananca ciorba acra, pilaf
Tunde eu i-am dat mamaliga cu branza, i-a placut
Nu-i place ficat, l-am amestecat in ciorba si nu i-a placut
carnea insa este ok, nu zice nu
cand are zile bune mananca si cereale...
dar in ultimul timp are mai multe zile proaste decat bune
dar are putine momente in care vrea sa manance macar si ce am scris mai sus
Maine mergem la vaccin si vedem si ce spune tanti pediatra
pana acum pediatra asta nu ne-a spus ce sa-i dau sa manance, aa ba da, suc de caise si piersica
ha ha ha sa fie ea sanatoasa
of, mai aveam de scris dar s-a trezit
mergem sa ne tiganim in fata castronului
puuuppp
Mayane spune:
Mirela, grasimi nu-i dau nici eu.... am suflat in ciorba aaia pana am prins 2 lingurite fara grasime, de facusem falcile ca veveritele. O singura data i-am pus pe piureul de cartofi 2-3 picaturi de ulei de masline...
Dar, daca te uiti pe tabelul ala de pe retetebebelusi, zice ca de la 8 luni unt, 9 luni smantana...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Mirela, grasimi nu-i dau nici eu.... am suflat in ciorba aaia pana am prins 2 lingurite fara grasime, de facusem falcile ca veveritele. O singura data i-am pus pe piureul de cartofi 2-3 picaturi de ulei de masline... Dar, daca te uiti pe tabelul ala de pe retetebebelusi, zice ca de la 8 luni unt, 9 luni smantana... "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
le am dat samntana si unt si ulei de masline, dar rarut
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde au ramas neschimbate la culoare ..totul este roz![]() ![]() ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta ![]() |
hello fetele.
Tunde am patit si eu asa cu hainutele. A iesit destul de greu dupa vreo 5-6 spalari la 90 de grade cu vanish.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
anka-maria spune:
Io n-o sa zic nimic de papat sau somnic
. Nope, my lips are sealed. Mi-e frica sa ma si gandesc la asta, sa nu cumva sa-mi zboare si bruma asta de noroc, ptiu, ptiu...
Noi ne-am cumparat gard. Incercuie o suprafata de aproape 7 m2 deci am blocat toata sufrageria. Dar are bulini unde se desfasura fara sa atace cabluri, televizorul, colturile meselor, geamuri, etc. L-a inaugurat ieri seara cand s-a impiedecat si a cazut cu gura in barele alea de lemn. Bon, este buba cu numarul 4 ca mai are 3 facute la gradi. Femeile alea saracele se scuza cu cerul si cu pamantul. Cica nu face decat sa stea agatat de gardulet. Cand oboseste isi da drumul si cade cu capul de bare. Daca il dezlipesc ele de gard in cateva secunde e mufat la loc. Nu vrea decat in picioare.
Aseara i-am dat papa in picioare in patut. M-am chinuit de cateva ori sa-l intind si maimuta nimic, se omora sa scape sa ajunga la bare. Se prinde cu mainile de margine si nu pot sa-l dezlipesc, trebuie sa ridic fiecare degetel in parte, asa de disperat se
tine.
Noi suntem inca la tatatata, bababa, dadada, si doar in caz de nenorocire mare e un fel de mmmmmammmma infundat. Io ii zic "maimutzo, zi ma-ma" si beleaua raspunde "tata" si mai si rade ca tontul. Intai m-am enervat, p-orma m-am gandit sa folosesc asta in avantajul meu, adica sa-l exploatez pe tati. Cum zice maimutza "tatata" cum bag si io "tati, vezi ca te striga bubu, iar a facut pe el". Si tati se duce ca doar il striga fi-su.
loutzy spune:
Mirelush
si Stef imi mai joaca feste de astea. Eu zic ca doarme si cand colo el in picioare cu chefd e joaca.
Tunde eu nu i-am dat mamaliga inca, dar urmeaza sapt urmatoare. Eu stiu ca poti sa-i dai de la 6 luni. Intra tot in categoria cerealelor. Legat de ficat eu stiu ca numai cel de pasare e ok pt bebici.
Ceva nou despre noi. Suntem inca la tara. Bombanim toata ziua: daidaidai, bububu, bebebubu, tatata, mammmm, bababa, papapapa.
Stef vrea numai joaca toata ziua, iar eu nu mai pot de oboseala. inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu trezitul lui la 7 dimineata. Indiferent la ce ora il culc seara el la 7 e in picioare.

Pupicei la toata lumea.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
loutzy spune:
Wudy cine ti-a zis ca la Medicover Victoriei sunt numai rezidenti? Sa intrebe mama ta de Lorena Iaut, Ionescu Cringu-antoniu, Gheorghiu Diana, Andrei Cristian. La 2 dintre ei am fost la ecograf eu, la Gheorghiu Diana a fost o colega de munca.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
florintunde spune:
Mda..m-ati lamurit cu rozul..deci o scot cu foarfeca inbibata in otet..ha?
..ce fac cu tricourile roz a lui tati?
Irinuk;ii pun ser..nu se vede nimic,nici nu-i curge nasul
Dedicut;felicitari pentru dintisoi
Pupez maimuticile
Doloress;am gasit puiul fara stres
..ila fericit cica nu umbla pe la Kaufland![]()
A tras o ploaie la noi..ce fain..acu pot respira![]()
Am fost la inmormantare..imbracata in negru..si mai pe deasupra si p jos,masina mea la tati..am suferit de numa numa
Mayane spune:
Tunde, sa-ti imprumut papionul lui fi-miu? Nu stiu ce iese cu turcoaz peste roz, dar macar nu mai sufera mandria sotului
Incearca acum sa le speli cu ceva albastru, negru, verde... O sa iasa culoarea vantului turbat, dar n-or sa mai fie roz
Banditul de fi-miu mi-a facut-o. I-am facut mar cu banana, nectarina si biscuite. N-a mancat tot, ca era destul de mult. Dar a ganditr fiecare lingurita mai ceva ca miscarile de la sah. Eu: "haideee", el gandeste. Eu: "haideee", el gandeste. Eu: "haideee", el gandeste profund si cugeta: "haiii-diii".
Termina de mancat, il pun in patut, se cocoata ca maimuta pe bara patului si se hatane pe picioare ingaimand tata-tata. Eu butonez la calculator, el intinde mana dupa mine, sa ne jucam, in timp ce ma dezmiarda in continuare tata-tata. Ma enervez ca, nu stiu din ce motiv nu pot sa schimb tastatura din romana in engleza si trag o injuratura. Ma uit la el si zic "Tu n-ai auzit nimic, da?" Si copilul, foarte serios imi raspunde "da". Deci mi-au trecut toti nervii... Scriu si mor de ras.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
florintunde spune:
Tunde, sa-ti imprumut papionul lui fi-miu? Nu stiu ce iese cu turcoaz peste roz, dar macar nu mai sufera mandria sotului Incearca acum sa le speli cu ceva albastru, negru, verde... O sa iasa culoarea vantului turbat, dar n-or sa mai fie roz
super tare..m-am prapadit de ras

..totul este roz