Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;problema e ca mie nu-mi sta bine cu roz...arat ca Sclava Izaura..cat sunt de neagra..numa un roz mai lipseste ..
Eu le spal la un loc..spal zilnic cel putin o tura de haine..asa nu se aduna numa de -a copiilor ..Limpezitor iau numai pt bb.

Bine ca doarme macar Robertson!
Fifi rupe de la 10 somnu!..trezit..mufat..doarme in continuare..afara e ff cald..
De aia am astazi asa limbarnita p forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Haioase tare sunteti cu cluburile! M-am prapadit de ras Lori...

Tunde eu i-am dat mamaliga si in timp ce se facea am adaugat jumatate de iaurt. Asa am gasit reteta. I-a placut, a fost ok.

Ficat doar de pui si de curacam i-am dat si stiu ca celelalte nu-s indicate!!!

De respirat nu stiu ce sa zic cu polipii... la mine respira bine - ii mai bagi si tu ser din cand in cand?

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Lori, plecam sambata la mare.

Roxx, ce zici de un play station pentru Andrei? daca vrei sa faci ceva legat de Catalina, mama i-a facut cadou tatalui meu acum cativa ani un tablou cu mine. E o firma care face tablouri cu ce vrei tu, prelucreaza si pozele in Photo Shop (la tabloul cu mine au schimbat fundalul) si apoi le imprima pe panza. Arata ca un tablou in ulei pe panza.

Tunde, din experienta iti spun ca, din pacate, nu mai iese rozul.

Doloress bine ai venit in frumoasa si pitoreasca Romanie. Si eu am observat ca exista mamici sau bunici la locurile de joaca care daca nu se cearta cu cineva simt ca au trait degeaba in ziua respectiva. Stam foarte prost la capitolul comunicare. Mai bine tipam decat sa spunem o vorba buna pe un ton civilizat chiar daca poate celalalt copil e foarte enervant.

Mai aveam de zis dar nu mai stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Tunde ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Hop si maimutzica (fara gummy bear), ca tot m-ato pomenit in alt context.
Io sa stiti ca citesc, da' nu prea am ce zice, plus ca-s cheauna de somn. Ieri am executat vaccinul antimeningococic, a rezultat jale maxima si cupil marait. Azi suntem bine. Si... desi am stat la panda toata noaptea cu suzeta-termometru, am scapat!! N-a facut febra! Macar atat, ca si asa mi-a parut rau ca am injectat-o..
Nu retin mare lucru dragele mele, ca noi suntem noaptea pe acelasi program, respectiv trezit la 2 - 3 ore pt tzitzilit. Sincer, am ajuns sa cred ca cele care spun ca dorm toata noaptea doar se lauda sau vor sa-mi faca in ciuda..
Macar la papa stam bine, cu exceptia carnii, deschidem pliscul ca o randunica. Iaurtul il rade, apoi vin fructele si la urma legumele, oul. Carnea e brrr... Da' crestem, crestem. Avem 7,2 kile si 66 cm. Nici un dinte, desi lasam o dara de melc. Ne plac copii, facem urat cand plecam de la locul de joaca. Nici urma de initiativa la ridicat in picioare, nici urma de vorbit. In schimb, gangurit si mai ales tipat la greu (asta e la categoria 'pentru ca pot si asa vreau io').
Am citit cu interes (si deocamndata amuzata) despre crizele copiilor in magazine.

Gabiv, esti mermecatoare, la naiba cu restu!
Zumzu, bafta cu Darius!
Bebelu, noi inca n-am ajuns la tapetizarea aia cu haleala, dar agitatia e tot mai mare la masa (azi am facut baie si de dim si la pranz).
Doloress, tara tuturor posibilitatilor...

Nu mai stiu, ma duc sa bag nani, dar parca vad ca dc pun capul pe perna se trezeste.. Mai bine dorm aici, in fund...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

dati-mi si mie, va rog mumos, parola pe picasa, ca nu mai reusesc sa intru

tunde, era o reclama la vanish: "ai incredere in roz si uita de pete"

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Servus fetele,

caldura mare si aici, am auzit ca nu mai tine mult...
Nici Alex nu papa legume deloc in ultimul timp. Azi o sa-i dau borcanel, si pun si un pic de carne. Papa bine fructele, iaurtul si cerealele. Azi i-am pus si cateva cirese pe langa para si branzica si nu prea i-a mai placut, Pepene rosu nu vrea deloc. Cum se poate sa nu-ti placa ciresele si pepenele ! Sucurile de fructe merg doar strecurate printre linguritele de apa, la pacaleala.
Bine ca mi-am luat o cutie de cereale Topfer, gris cu fructe ca astea-i plac mult. Eu credeam ca fiind fabricate aici gasesti pe toate gardurile, da' de unde, nu am vazut pana acum nicaieri cereale de la Topfer.
Concediul cu bebe e cam stresant, in magazine tipa ca vrea sa puna mana pe tot ce vede si pentru ca nu-l las se enerveaza si plange.
Si ma enerveaza ca tot intra lumea in vorba cu el si eu nu inteleg ce zic decat partial, azi a plans in metrou si toti din jurul lui incercau sa-l distraga, faceau semne, turuiau, eu zambeam ce supararea sa fac. Macar pana eram singura ma ignorau iar la magazin ma descurcam ca doar puteam sa citesc si eu preturile si marimile...

Zumzu, spor la stransul banilor, sa treaca repede operatia sa scapati de gandul asta!
Mirela, ce discoteca faceti voi acolo, fiecare vrea sa fie dansat, bataie mare de cap...

Tunde, eu spal hainele lui separat, dar si pe cele inchise din care mi se pare ca e posibil sa iasa ceva le spal cu mana.
Aici spal de mana toate hainele si nu e chiar greu. Mai greu e cu uscatul, noroc cu un ventilator care merge pe post de uscator de rufe. Oare cu Vanish nu iese?

Si, avem si noi primul . SI bineinteles ca nu avem Camilia cu noi, am plecat inainte de primirea coletului, pana acum a fost suportabil, sa vedem mai incolo.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Tunde - resemneaza-te, rozul nu mai iese. Iti zice una care a uitat papionul de la botez al copilului in masina de spalat si are toate hainele turcoaz.

Doloress - ma bucur ca al meu nu merge inca... Vineri, cand l-am dus la leagane, in parculet, pe pietrisul unde se joaca copiii, un maidanez isi gasise toaleta.

Mai, voi cand ziceti de copii nemancaciosi, va referiti la alimentele solide doar? Al meu mananca orice cu banana. Iar biberonul... cand il vede i se dilata pupilele de incantare. Parca e drogat

Ieri i-am dat din ciorba noastra doua-trei lingurite, ca mai mult n-a vrut, a inceput sa faca ploita. Cred ca nu i-a placut ca era acrita cu bors. M-a prins al meu. A descoperit niste frunza de patrunjel in pampers

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

fac si eu prezenta astazi

am primit coletul Fragrant, merci inca o data

i am luat Evei de la magazinul DM cateva borcanele sa vedem daca i plac, marca lor Babylove, cik bio...concluzie....curcanul cu legume nu i a placut

legume simple amestecate cu carnita pusa de mine nu i a placut,
mai treb sa incerc vita cu legume, si vita simpla, dar mai astept cateva zile

Bebelu ba da, e cam mult 4 zile la rand galbenus, ce o fi fost in capul meu??m am mai gandit si i am mai dat si azi doar jumatate de galbenus, si pe urma ii mai dau sapt viitoare

si cum mandra era fresh de la 6 si ceva, m am dus de dimi hotarata sa i iau sange din degetel ca sa i faca hemoleucograma, Ca si Fe si mi a zis ca daca nu are o luna cel putin de la ultimul vaccin nu mi recolteaza, nush explicatia care o fi....ca n a stiut sa mi zica, in fine...
acum m am uitat si pe 26.07 a avut ultimul vaccin
o sa ma duc saptamana viitoare din nou

am vrut sa facem programare la alergolog,( are 200 ani) dar alta nu gasesc si e in concediu pana la 15 sept
asteptam...

Irinuka bine ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mayane si la noi sta M cu ochii pe mine
ma intreaba mereu ce le pun sa mance
sa nu cumva sa le dau cu sare, zahar, grasimi gen unt, smantana......

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput