Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 5
May3 spune:
nane, pai stai cumintica atunci.
dar tu nu simti contractiile?
eu am contractii de pe la 20 si ceva de sapt, de-alea Braxton Hicks, dar vad ca nu mi-au afectat colul cu nimic.
atata tot ca-s enervante. mai ales cand se pune una cand merg... nashpa rau.
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
racheel spune:
BRAVO SEIDANA.FELICITARI MAMICO
BINE AI VENIT MICUTA ALEXANDRA.SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI NECOLICIOASA
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 37+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ionelamaria spune:
Am schimbat numai la Seidana in lista. La Raluca, nu gasesc datele despre nastere. Inteleg ca era programata la ceza ieri dar atat
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
May3 spune:
ionela, are si athosik programata cezariana. dar nu mai stiu cand. a scris la capitolul anterior cu litere mari.
poate o pui si pe ea la programari
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
am gasit. maine o are:
Athosik CEZARIANA - 25.08.2011 - ora 9:00
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
Maaaaaaaaaaaama ce se precipita lucrurile!!!
Felicitari LALI si SEIDANA.
VA asteptam cu detalii
Scot motatele pentru:
CAMADY
BUJO
LALIC
Felicitari Michelle pentru rezultatele la control
RALUCA
Lena - 33+
Nane spune:
may eu am tot avut burta mai tare de la inceput si braxton mai serioase de pe la 23s cam asa. faza e ca nu ma doare nimic doar ca mi se face burta ca un pietroi si mai ales cand merg mi-e f greu. dar stiam ca-s normale si nu mi-am facut griji. probabil ieri noapte insa s-a intamplat ceva mai serios. e drept ca m-am trezit cu o usoara durere de spate - dar spatele ma durea la fel si inainte de sarcina, d-apai acum si o senzatie de "ovare prezente" (ca nu pot spune ca ma dureau). cam asta e... nu prea deosebesc f clar lucrurile...
31+
May3 spune:
pai inseamna ca esti predispusa la contractii, asa ca stai linistita, mai mult in pat, cu tratamentul dat pana la 34 de sapt, ca sa n-ai surprize neplacute.
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
nanna_mika spune:
FELICITARI SEIDANA!!!
Ce bebe mare, 3.400 si 55 cm! WOW! Ecofrafele sunt praf, e clar! Parca ii estimasera 2.900-3.000.
MInunat! Bravo Alexandra de Sei!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
35+ cu Eva Alexandra
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nane may eu am tot avut burta mai tare de la inceput si braxton mai serioase de pe la 23s cam asa. faza e ca nu ma doare nimic doar ca mi se face burta ca un pietroi si mai ales cand merg mi-e f greu. dar stiam ca-s normale si nu mi-am facut griji. probabil ieri noapte insa s-a intamplat ceva mai serios. e drept ca m-am trezit cu o usoara durere de spate - dar spatele ma durea la fel si inainte de sarcina, d-apai acum si o senzatie de "ovare prezente" (ca nu pot spune ca ma dureau). cam asta e... nu prea deosebesc f clar lucrurile... 31+ |
Nane, same here
Doar k eu am contractii de pe la 20 sapt. Spatele ma doare mai rar, probabil depinde de pozitia de somn. Dar burta pietroi e foarte des, mai ales observ inainte de a ma duce la baie... dupa ce fac pipi e mai ok. De contractii cam 3-6 pe zi, nedureroase. Eu nu iau nimic
Lena - 33+