Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 4
NataliaS spune:
Mda...asta am zis si eu...ma apuca groaza cand ma gandesc ca pe a mea au estimat-o la 3900
Vreau sa nasc odata sa nu creasca si mai mult...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
May3 spune:
felicitari seidana
bine ai venit Alexandra
felicitari, raluca
nu stim de ea, dar presupunem ca totul a fost bine, nu?
hai fetele: lalic, bujo, caty, camady
hai si tu natalia :D
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Helenutza23 spune:
am intrat sa vad ce e cu SEIDANA! felicitari mamicooo!!! sa va traiasca printesa, sa va bucurati de ea!
si mie mi s-a parut travaliul greu fata de expulzia propriu zisa.
RALUCA felicitari si tie, un bb sanatos si tie refacere rapida!
NATALIA vad ca la tine se lasa asteptata.
CAMADY cum e analiza aia? of, stiu ca nu vroiai ceza. poate totusi scapi. mi se pare ca medicul tau cauta nod in papura...
si eu am numarat oi azi noapte.
va pup fetelor
o zi buna
36+
ionelamaria spune:
mneatza
( mai la pranz asa)
Iuhuuuuu! Bun venit Alexandra de Sei!!!!!Refacere rapida mamico si copil sanatos, mancacios , dormicios si necolicios. Laptic din plin si multa iubire!!!
Nu prea se mai doarme noaptea pe aici... si abia e inceputul...
Mikkaurat ca te cheama din prenatal. Sunt curioasa cum te ponteaza. Nu de alta, dar si eu eram vesnic pe la scoala din concediu.... ca uneori le ziceam ca si pe targa or sa ma cheme. Acum mi-am iesit din ritm dar e bine.... nici nu-mi vine sa cred ca nu ma trezesc dimineata cu scoala in gand si nu ma culc tot asa... dar na, asta micu'm-a schimbat serios.
Cat despre examen.... hai ca mai e putin, si chiar daca nu e deloc usor e pacat sa cedezi acum
Bun venit bebe mic de Raluca! Felicitari Raluca! Refacere rapida si sa fiti ranatosi si fericiti!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
May3 spune:
mikka, bafta la examen!!!
eu mai nou dorm in fund.
pe stanga se aduna gagalicea si am senzatia ca o storcesc, pe dreapta nu ma lasa sa stau ca-i goala burta si incepe sa se agite cum dau sa stau pe partea aia, asa ca mai nou mi-am proptit niste perne si stau asa sprijinita de ele, mai mult in fund....
daca o sa dorm asa inca o luna mi se aplatizeaza fundu'
azi dim am avut discutii cu socrela, ca sa nu ma astept sa ma ajute tati cu bebe, ca femeia e cu nasterea si cresterea.
mama ce m-am enervat cu ideile astea invechite
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oana_s spune:
Felicitari, LALI, SEI, RALUCA!!
Sa va fie puiutii mancaciosi, necoliciosi, sanatosi, dormiciosi, cum a fost a mea cand era bebe! (ceea ce imi doresc si mie
HAI CAMADY!
BUJO!
Lalic!
CATY!
NATALIA!
App, ce mare a fost bebe de SEI si ea care zicea mereu ca e micutza...
Ma bucur ca ati avut toate asa nasteri usoare, sa aveti si laptic si altceva nu va mai trebuie
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 31+ cu Calin
Noi
May3 spune:
oana, lalic, nu lena.
las-o pe lena ca mai are pana la termen :)
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Nane spune:
woooooowwwww!!!!!!!!! ce de nasteriiiii!!!! felicitari Sei si lali - sa aveti copii sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei!!!
eu am fost ieri la dr - se pare ca am avut contractii de acolo treaba sangerie. tre sa stau la orizontala si sa bag ginypral si nospa... pfff! colul deocamdata inchis de 3,5cm (acum 10 zile avea 4,9, deci am avut ceva treaba serioasa prin burta...:( ). Ma mai duc vineri la control sa vad ce se mai intampla.
31+
oana_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 oana, lalic, nu lena. las-o pe lena ca mai are pana la termen :) 34+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
gata, am modificat
pai daca naste toata lumea, nici nu mai stiu ce si cum :D
in octombrie ramanem fo 2-3 sa nastem, cred...
Fetele, va rog sa-mi dati si mie parola de cont comun.
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 31+ cu Calin
Noi