Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 12
racheel spune:
Lena C acum din caza burticii nu o mai vad dar ma uit in oglinda unde pun ceara si pun de 2 -3-4 ori si nu mai ramane niciun fir.
Eu ma fac cu ceara de la 16 ani.Acum nu mai simt nicio durere.
Vias multumim pentru informatie si ca ne ti+i la curent
Hai Bujo
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
ionelamaria spune:
Vesti despre Lalic
La ora 11 s-a nascut Maria Sofia, 2920g,apgar 10. Sunt bine amandoua
Atat stiu!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
racheel spune:
BRAVO LALIC.FELICITARI MAMICO
BINE AI VENIT MICUTA MARIA-SOPHIA.SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI NECOLICIOASA
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Lali_mete spune:
Hello fetele! Noi suntem bine,papam san bine,ne-a invatat o d-na dr cum sa prindem bine si la cel cu mamelon ombilicat.
Pupam toate fetele care au nascut de cand nu am mai intrat si pe cele care se pregatesc acum. De fapt va pup pe toate.
Revin ,nu stiu cand dar revin.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 38+ cu Ioana Teodora
AMR 2 saptamani
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Hello fetele! Noi suntem bine,papam san bine,ne-a invatat o d-na dr cum sa prindem bine si la cel cu mamelon ombilicat. Pupam toate fetele care au nascut de cand nu am mai intrat si pe cele care se pregatesc acum. De fapt va pup pe toate. Revin ,nu stiu cand dar revin. Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 38+ cu Ioana Teodora AMR 2 saptamani |
Uraaa!
Te asteptam cu drag
caty2585 spune:
FELICITARI LALIC!!!RECUOERARE RAPIDA SI LAPTIC MULT!!!BINE AI VENIT PUI MIC!SA FII SANATOASA,NOROCOASA SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR SI BUNICILOR!!!
Offff fetelor eu vad ca nu mai nasc desi am contractii la 3-4 min si dureaza peste 1 minutDe aseara tot sufar si am dureri...Am sunat la spital si mi s-a spus sa stau acasa pana nu mai rezist(durerile nu sunt atat de insuportabile)asa ca banuiesc ca acus sun iar sa merg ...macar sa vad cat sunt dilatata si cat tre sa mai indur Aaaaaa...se pare ca o sa pot naste in apa(daca totul este ok cu noi)
Va pe toate si sa auzim de bine
Fericita 40+ cuLoriana-Maria
AMR ???zile
ionelamaria spune:
Caty, nu mai e mult! Bravo ca rezisti. Sa dea Domnul sa nasti fara dureri mari si in apa daca asa iti doresti
Moaaaamaaa, ce te invidiez ca te lasa aia acasa... pe partea cealalta imi imaginez ca e foarte stresant pentru tine si ca tu nu te simti in ordine cu atitudinea lor... fii totusi increzatoare. Nu mai e mult! Maine trimiti sampanii virtuale sau macar telepatice
idanuca spune:
Felicitari noilor mamici !!!! Sa aveti parte de copilasi sanatosi si voiosi , sa aiba parte de tot ce e mai bun in lumea aceasta
Abia astept si eu sa-mi tin bebica in brate. Va invidiez asa de mult
Viitoarelor mamici va urez bafta multa si rabdare ( e usor acum sa zic , ca noi suntem doar la saptamana 32 si se cam termina rabdarea ).
Sa va ajute , de fapt sa ne ajute Dumnezeu sa ne tinem pruncii sanatosi in brate cat mai curand .
Danuta 31+ cu Miruna Maria
caty2585 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Caty, nu mai e mult! Bravo ca rezisti. Sa dea Domnul sa nasti fara dureri mari si in apa daca asa iti doresti Moaaaamaaa, ce te invidiez ca te lasa aia acasa... pe partea cealalta imi imaginez ca e foarte stresant pentru tine si ca tu nu te simti in ordine cu atitudinea lor... fii totusi increzatoare. Nu mai e mult! Maine trimiti sampanii virtuale sau macar telepatice Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu |
Multumesc pentru cuvintele de incurajare Ma ajuta foarte mult!Sa stii ca nu mi-e usor delocau crescut in intensitate si sincer nu cred ca mai stau acasa ca se ingroasa gluma
Pentru mine este ok ca ma lasa sa stau acasa pana nu mai pot...pentru ca e mai comfortabil pentru mine...daca vreau sa tip,tip daca vreau sa plang,plang...spre exemplu am stat in cada cu apa calda mai bine de 1 ora si m-a ajutat cu durerea
gasca si sper sa va dau sampanie virtuala maine sau poate mai la noapte
Fericita 40+ cuLoriana-Maria
AMR ???zile
Dbunny spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Caty, nu mai e mult! Bravo ca rezisti. Sa dea Domnul sa nasti fara dureri mari si in apa daca asa iti doresti Moaaaamaaa, ce te invidiez ca te lasa aia acasa... pe partea cealalta imi imaginez ca e foarte stresant pentru tine si ca tu nu te simti in ordine cu atitudinea lor... |
eu as muri de frica acasa cu contractii, as prefera sa stau la usa spitalului
Bun venit pe lume Noilor bebelusi!! sa aveti parte de sanatate si mult noroc in viata!!
alayna mami n-ai ventilator¿ si aici is tot 38º, si mai curg apele, dar mai si abuzam de aerul conditionat
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...