Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 11
stefy13 spune:
Eu ma duc la cosmetica si ma fac cu ceara. Nu am avut nici o problema toata sarcina. Am fost acum 2 saptamani ... si sper sa ma mai primeasca si peste o saptamana ... apoi stau cumintica si bag si eu lama ... ca mi-e oarecum jena sa ma mai cracanez pe masa alora la epilat dupa 37s.
+ 36
alayna spune:
Helena,mai aveti un pic si vine bebeeeeeeeeeeeee
May , scria cineva pe aici ca si la cezariana trebuie bec,dupa cate imi amintesc scrisese o mamica care are deja un bebe si facuse cezariana . Cica si ea era uimita de ce-a mai facut-o bec cand trebuia sa-i faca cezariana
Matza,eu m-am epilat pe pipaite prin luna a 4 si m-am taiat toata (lame noi),vreo 2 zile m-a usturat de-am innebunit . In partea de sus ma mai descurc,dar exact intre picioare ,intre craci ... greuuuuuuuuuuuu
Racheel , eu am o oglinda marisoara in baie pe perete si cum ma plangeam sotului ca imi trebuie asa unamai maricica ,se oferise sa mi-o dea jos de pe perete ,mai dar mi-e cam rusine dar cred ca o sa-l intreb zilele astea sa mi-o pregateasca ca sapt viitoare merg la control
Stefy ,esti tare daca suporti ceara ,eu n-am suportat-o nici inainte de a ramane gravida pai acum cred ca nasc instant
Eu preatesc o inghetata de ciocolata ,acusica o bag la masina ,am inceput sa fac curat intr-un dulap cu condimente din bucatarie si mi s-a facut rau ,inima mi se zbatea ca o nebuna in piept ,e ffff cald,nu aveam aer,curgeau siroaie de apa din cap pana in picioare ,abia mi-am revenit dupa un dus minunat
34+
Se pare ca va fi
:)
May3 spune:
si mie mi-e cald de mor.
astept sa se trezeasca nepoata-mea ca sa ma bag la dus ca nu mai pot
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
May3 spune:
fetele, tocmai m-a anuntat unul din chiriasi ca la 1 pleaca
deci imi ramane o camera libera de la 1 septembrie.
daca e cineva interesat sau daca stiti pe cineva interesat ziceti-mi.
dau mai multe amanunte pe mp.
eu sunt interesata sa dau si tot apartamaentul daca vrea cineva si e pers serioasa.
e vorba de un ap in Bucuresti.
numai de asta n-aveam chef
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
May, imi pare rau de vestile proase.
Stefy, de ce zici ca iti este jena la 37 sapt... ?
Eu vroiam sa merg chiar si mai tarziu la epilat. Ma gandesc doar cat de comod e. Si sa nu deranjez bebele... k pana acum eu ma faceam doar inghinal; m-am facut doar de cateva ori tot. Si mai aproape de nastere vreau sa ma fac tot... bec
Racheel, tu te epilezi singurica cu ceara?
Lena - 33+
racheel spune:
Lena C, da singura, singurica, inghinal.Si o fac golasa ca nu suport sa las un fir..Nu suport sa ma faca altcineva.Metoda am spus-o mai sus.In oglinda.
Pe picioare, axila, maini ma fac cu aparatul de epilat.
Nu mai naste nimeni?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Lena C, da singura, singurica, inghinal.Si o fac golasa ca nu suport sa las un fir..Nu suport sa ma faca altcineva.Metoda am spus-o mai sus.In oglinda. Pe picioare, axila, maini ma fac cu aparatul de epilat. Nu mai naste nimeni? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Esti tare
Dar iti trebuie forta sa tragi repede, ca sa nu fie dureros... cum te descurci acum cu burtica in fata...?
Lena - 33+
alayna spune:
Bujo si Lalic erau si ele programate azi la cezariana ,chiar nu stiti nimic de ele???? Sigur au nascut pana acum si cred ca sunt ff fericite
La mine ploua cu galeata,parca vine sfarsitul lumii ce vantoasa s-a starnit afara
Bine ca se mai racoreste
34+
Se pare ca va fi
:)
vias spune:
vesti de la bujo inca nu a nascut, este internata in spital de ieri dimineata, spera ca maine la prima ora sa isi cunoasca minunea de fetita.
cand o sa nasca, o sa va anunt!
sarcini usoare in continuare..si nasteri si mai si...
Mamica lui JR
didianana spune:
LALI CAMADY SI SEIDANA FELICITARI PENTRU COMORILE VOASTRE!!!!!
Eu innebunesc de cald, azi au fost 38 de grade..Eu maine il pun pe sotu sa imi faca pedichiura si sa ma epileze daca am curajul sa ma las pe mainile lui si nu imi e rusine..ca sincer nu cred ca o sa pot sa il las
Abia astept sa merg si eu vineri la control..Va pup pe toate!! si va vad mai tarziu..
33+ si mamica fericita de 3+ anisori