Strugurasi S-O 11 - HAI Caty, Theea si Nati (104)
Raspunsuri - Pagina 10
alayna spune:
Athosik ,tinem pumnii ,hai sa fie cu noroc ,maine iti vei vedea bebele in brate
Matzeeeeee , cand ai de gand sa scoti prajiturica din cuptor ,hai ca azi e zi mare
May ,cred ca am sa copii pozitia ta de somn,nici eu nu pot dormi nici pe stanga nici pe dreapta si ce ma mai chinui si bebelina se misca intr-una si ma gadila pe la coaste Deci pe spate dar mai mult ridicata e ok ,nu????
Oare Mikka ce face ????
Mi-e foameeeeeeeeee,dar e cald si nu am pofta de mancare ,de dimineata mi-a fost greata de parca am ramas acum gravida
34+
Se pare ca va fi
:)
MatzaRebela spune:
alyana asta ma intreb si eu .. eu cand nasc?:)))..
sunt gata de nascare.. m-am epilat hahha(cu lama binienteles ca m-am chinuit 1 ora:))))
si ca gata treaba pe ziua de azi:)))
a ba mai am de luat lenjeriile de patut si scutecele de la uscat sa le calc :)))
pupici
39+cu Kate Rina
hellena_d spune:
Dragelor, nu am mai scris de multicel insa v-am citit mai mereu.
In special FELICITARI TUTUROR MAMICILOR FERICITE CE AU NASCUT pana in clipa asta, le doresc din suflet recuperare usoara lor iar copiiilor lor le doresc o viata linistita si fericita alaturi de parintii lor, sanatate si bani multi in viata si tot ce isi mai doresc! Este o minune extraordinara sa vezi cum mai ieri nu era nimic pe hartia aia de la eco, si a doua zi a aparut .....un punct mic care iata, in doar 8 luni s-a transformat intr-o minune mica dolofana care umple viata parintilor ce au asteptat-o atat de mult intr-un mod cu totul deosebit! Este intr-adevar O MINUNE!
Fetelor, noi (Petru si cu mine) suntem bine in mare, in 37 sapt si 3 zile, cred ca nasc odata cu Andreea (am DPN-ul fff apropiat cu al ei si am eu asa un feeling ) Pana acum am avut usoare intepaturi in col si cam atat. Nu pierd nimic pe jos, nici dop, nici apa...deocamdata. Cred eu ca 2 sapt mai sta PEtru la mami in burtica.
Fetele care URMEAZA SA NASCA in curand: SUNT CU GANDUL SI SUFLETUL LANGA VOI si va tin pumnii sa aveti parte de un travaliu usor si sa va tineti puii cat mai repede in brate! Va pup!
Sunt in 32 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !
hellena_d spune:
gata, am schimbat si semnatura. Sunt "la zi"
Sunt in 32 sapt cu o minune de la D-zeu Petru Severian !
alayna spune:
Chiar vroiam sa va intreb cum va aranjati voi mamicile de pe ultima suta de metri ,ca eu nu pot cu lama ,adica nu am oglinda maricica ,am din alea mici de la machiaj
Cu crema m-am dat deja de 2 ori si nu mai vreau ,mi-e cam frica
Hai pregateste lenjeria pentru bebita si vezi ca incepe numaratoarea inversa ,pune bagajalul langa usa
34+
Se pare ca va fi
:)
racheel spune:
Alayna, iti trebuie oglinda mare.Eu am una mare si o reazem de ceva apoi eu ma crecanez in fata ei si ma epilez(chiar saptamana trecuta m-am facut cu ceara)azi ma fac cu lama.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 38+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MatzaRebela spune:
eu pana acum m-am facut pe orbeste:)) pe pipaite mai mult.. azi am folosit o oglinda de la o trusa de machiaj mai mare.. am facut cv cv acolo ca o fii perfect n-o fii perfect nu stiu:))) uffff ce contractie am.. e urata de tot dureaza de vreo 2 min:((
39+cu Kate Rina
May3 spune:
alayna, da, cam asa, mai ridicata e ok.
si eu tot cu oglinjoara de machiaj. greu rau de tot
apropo, pentru cezariana trebuie bec? :D
helena, ma bucur ca sunteti bine :)
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro