Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

eu degeaba am aer conditionat ca nu prea pot sa il tin deschis, ca-l deranjeaza pe olteanul asta al meu la capatana cica

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alice, multumim de sfat cu unguentul pentru sani.
Te rog mult mult sa-mi aduci aminte dupa ce mi se naste odorul ca sigur o sa uit pana atunci :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Deci Garmastan si Multimam de la Bioclin. O sa le incerc pe amandoua pe rand sa vad care place sfarcurilor mele dau azi o fuga sa le iau. Multam
Bineinteles tre sa caut urgent un borcan cu zacusca de vinete si o praji ( nu-mi cumpar eu ditamai tortu`). Dar cred ca-s mai bune poftele astea decat crenvustii aia pacatosi la care pofteam sapt trecuta.
Sofia bineinteles ca tu ai castig de cauza. Din cate stiu eu cand o angajata ramane insarcinata trebuie sa i se ofere conditii optime de munca. Era o OUG, cred ca o gasesti pe google. Angajatorul are niste obligatii:
- de a preveni expunerea acestor salariate la riscuri ce le pot afecta sanatatea si securitatea;

- de a nu permite salariatelor sa revina la locul de munca in cele 42 de zile de concediu postanatal obligatoriu;

- de a include in regulamentul intern prevederi privind igiena, protectia sanatatii si securitatea in munca a salariatelor gravide, lauze sau care alapteaza;

- de a afisa la loc vizibil, timp de 6 luni, prevederile Ordonantei de urgenta a

Guvernului nr. 96/2003, aprobate cu modificari prin Legea nr. 25/2004

no...unde mai e partea cu igiena daca te trimit la mucegai? Si amenzile sunt pe masura din cate stiu. Tine-te tare !!! sa ne spui ce ai facut.

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

cati
i-am rezolvat...au trecut peste ambitia lor prosteasca si si-au dat seama ca iese urat daca vine inspectoratul muncii in control
asa ca, ma lasa linistita aici unde lucrez acum
le-am si zis ca 3 luni de zile nu mai mor nici ei, trec asa usor si putem sa terminam intr-o maniera eleganta si linistita pentru toata lumea

asa m-a durut burta ieri de la cat m-am consumat.. de azi gata, nu o sa mai bag in seama nicio prostie, ca vreau sa ajung sa nasc copilasul asta sanatos

aveti grija si voi fetelor cu supararile si stresul
ma pun in pat sa ma relaxez cu un film- Something Borrowed

va pupam

14+

Mergi la inceput

Bulinutza, voi pe unde stati de a ajuns furtuna la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Neatza tuturor !!!
Eu parca am un piculet de energie astazi, o fi de la cura de cereale de ieri si portia de roxette de astazi.

Alina - reteta asta de zacusca...ma urmareste diabolic. trebuie sa o fac. de ce se fierbe ceapa? Eu inca nu stiu toate secretele ardelenesti pt ca sunt din rep. Moldova si inca le descopar.

Ieri l-am plimbat pe bebitza pana la terenul unde o sa ne facem casuta. Visam cu ochii deschisi la ziua cand o sa punem prima piatra de temelie si stau si fac schite la casuta toata ziulica. Pana atunci avem de tuns iarba care a ajuns la brau
Eu am o problemuta de cateva zile am sfarcurile f sensibile si moi. Mai ales dupa baie ma ustura ca o rana deschisa. cu crema nu pot sa le dau ca le inmoaie si mai tare. Am auzit ca se recomanda sa le freci cu un prosop uscat, pt calire. Am incercat aseara dar am facut mai rau. Daca o sa fie asa si cand vine bebe nusht cum o sa fac. Am vazut niste aparatori din silicon pt alaptat dar mi se pare ciudat sa ii bag lui bebitza in gura siliconul ala si cand bea de la san. Poate stiti un remediu mai putin dureros decat prosopul uscat.
va si va doresc o zi frumoasa

gravidutza 18+ de bebitza tzopaila

Merita sa incerci reteta de zacusca, crede-ma!! Se fierbe ceapa ca sa iasa toata taria aia care iti poate da arsuri la stomac

Ce frumos ca va faceti casuta voastra!!

Sa stii ca eu am suferit tare mult la prima sarcina cu sanii. Pe langa faptul ca s-au dublat si mi-au plesnit (sunt plina de vergeturi pe ei), am avut probleme si cu sfarcurile. In sarcina mai putin, adica in afara de durere nu am avut altceva, dar cu alaptatul in primele saptamani a fost mult mai rau. Stiu ca ma dadeam cu un unguent, Gramastan si imi facea tare bine. poti sa intrebi la farmacie, sunt mai multe creme pt sani/sfarcuri, stiu ca si de la mustella au. dar in nici un caz nu te mai freca cu prosopul!!!, parerea mea.
Despre alaptat mai vorbim peste cateva luni

Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

aerlilian eco a iesit foarte bine.
Aseara doctorul mi-a zis ca este totul ok, dar ar trebui sa fac si amnio.
Fetelor ce preturi mari .
L-am intrebat pe dr. cat face "distractia asta " si mi-a zis ca in jur de 8 milioane.

Oricum va multumesc din suflet de raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Mie mi-e groaza de vergeturi...
Mi-am luat o crema de la palmers si ma dau cu ea si scrie acolo ca previne vergeturile.

Mami de Scortisoara la prima sarcina te-ai dat din timp cu crema pe sani?

Mergi la inceput

aoleu si eu-s ingrozita de vergeturi..sper sa nu fac
acum ma dau cu Elancyl, dar dupa ce trece canicula asta si o sa suport uleiul pe piele, o sa ma dau dimineata cu Elancyl si seara cu ulei de argan
am pus ulei de argan in toate cremele de corp

gata, v-am

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

salutareee..
aerilian-ma bucur ca acum stai mai linistita, io zic ca va fi bine pana la urma, si tu Puiutza, cred ca a fost mai bine ca nu ai facut atunci amnio....mergi cu incredere si roaga-te la Bunul Dumnezeu sa fie bine si sa fie alaturi de tine si de copil...
fetelor, tin sa va impartasesc emotiile de ieri...daca acu o saptamana simteam doar asha ca niste valuri, cand se misca bebitza, vreau sa va spun ca acum e nazdravan..ieri imi dadea niste picioruse..pfff..mi-au dat lacrimile, mi-am tras rochita mai sus sa vad burtica si am vazut cum se misca bebelu...se ridicau prin piele bule de aer..nu stiu cum sa va explic..k la mamaliga knd incepe sa fiarba stiti ca ies bule din acelea...si de ieri tot asha simt...ba in stanga ba in dreapta...si azi noapte a mai avut momente de activitate...

io nici nu stiu ce sa spun in legatura cu nasterea..unde voi naste, ce si cum..stiu doar ca voi naste cu Claudiua Sai, care am inteles ca asista la CF2-inca nu stiu prea multe despre asta.....nu am auzt pe nimeni aici pe forum discutand despre CF2...

Mergi la inceput