Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu am idee de sfarcuri. Eu le am foarte sensibile. Stiam ca e o crema pentru ele, poate fetele cu un mostenitor sa te sfatuiasca, la ora asta abia-mi aduc aminte cum ma numesc. Crema incepea cu C....parca....
Am reusit sa adorm pe la doua si acum sunt terminata, as dormi cu capul pe birou, zici ca sunt mahmura.

Va pup pe toate rand pe rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Annes, dar de ce spui ca trebuie sa faci amnio?
Puiutza, sper ca te-ai mai linistit un pic!
Cati, succes cu casuta! E tare frumoasa faza cu schitele, pe urma incepe agitatia mai mare. Dar sir ezultatul e pe masura.
Apropo de sfarcuri, si mie mi s-au sensibilizat mult, chiar si la dus ms ustura putin. Nu pot sa frec cu prosopul, e prea dureros, eu ma ung cu ulei pentru gravidute. Cand am nascut-o pe Maria, in primele zile facusem rani ca nu stiam s-o alaptez bine si ma dadeam cu Garmastan, dar am renuntat pentru ca mi-era teama sa nu inghita ea crema aia.
Alina, foarte interesanta reteta ta de zacusca. Eu nu ma stresez, imi face soacra-mea. Mai ales ca aici nu se gasesc gogosari (daca va vine sa credeti) iar vinete nu mai risc sa iau ca am luat o data sa fac salata de vinete si era amaraaaa de n-am putut s-o mancam.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 19+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata
aerlilian, ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio si ca te-ai linistit

fetelor, la mine se ingroasa gluma la munca..
astia cred ca vor sa faca tot posibilul sa se scape de mine. am aflat ieri ca din luna septembrie vor sa ma mute intr-o agentie care nu doar ca e f departe de zona in care locuiesc eu, dar e plina de mucegai, baia in special e dezastruoasa, o folosesc si clientii, pica paianjenii de pe pereti si in agentie miroase f tare a mucegai
iar ei vor sa ma trimita pana in decembrie cand intru in prenatal acolo
nici nu stiu ce sa fac..maine ies din medical, o sa mai discut cu ei si daca nu reusim sa ne inteleg omeneste cred ca trebuie sa sun la inspectoratul muncii

in concediul asta de risc maternal conditiile sunt ca la cel medical, adica se fac vizite de alea la domiciliu intre ora x si ora y?? ca mie nu imi convine sa stau inchisa in casa din cauza ca ma forteaza ei sa stau acasa ca sa nu ii mai incurc
am niste nervi pe ei..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Sophia, stiu ca legal nu au voie sa faca asa ceva. Da, explica-le putin cum este cu inspectoratul muncii si se vor linisti.
Important e sa nu cedezi tu la presiuni sau sa te enervezi. Legea este de partea ta.

Da, Garmastan se chema crema aia cu C pentru sani de care spuneam eu Am auzit ca e foarte buna si cum nu alaptezi cred ca poti sa te dai cu incredere cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu cand am alaptat-o pe mara am folosit un unguent de la Bioclin. multi mam se numeste, a fost sfant, nu am facut rani deloc si nu era nevoie sa ma spal inainte sa alaptez, nu ii facea rau copilului

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

edulce.ro - cofetaria de unde am comandat tortul

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alice arata super torturile aoclo...sa ne spui cum a fost la gust!

puiuta sunt multe remedii homeopate care chiar ajuta la raceala, poti sa iti faci si un ceai din 2 lamai taiate pe jumatate si stoarse si fierte apoi cu totul la care se adauga multa miera...sanatate multa

sophia trebuie sa ii ameninti si tu cu inspectia muncii daca la discutii omenesti nu se potolesc...ce magari!

si eu primesc zacusca de la soacra si de la matusa

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

azi sunt mai calma,ieri am fost cam foarte nervoasa..
problema e ca o anumita persoana frustrata, careia i s-a urcat putin sefia la cap, vrea sa ne sape pe toti, iar pe mine ca nu au cum sa ma dea afara vor sa ma faca sa intru in risc maternal fortat
noi sa fim sanatosi, ca le rezolvam pe toate

cum va descurcati cu caldura? eu f greu am dormit azi-noapte
si azi iar canicula

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sophia, sa nu te lasi intimidata! Doamne, ce nesimtiti!
Alice, super torturile, mi s-a facut pofta... Dar vad ca nu au cu caluti...Sa vedeti ce-o sa alerg eu tot Bucurestiul sa-i fac fiica-mii tort cu calut.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 19+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu stau la serv mai toata ziua si nu prea simt caldura...dar cand ies seara simt ca mi se face rau pana se raceste un pic in masina...cum ajung acasa dau drumul la aer si acasa...disperare mare...mai dragut a fost ca seara s-a oprit curentul din cauza furtunii foarte puternice si nu puteam sa deschidem nici geamurile ca lelua cu totul, nici aerul nu mergea...a fost de vis...

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput