Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

Aerlilian, iti tin pumnii si sunt alaturi de tine cu tot sufletul. Abia astept sa ne scri.

Fetelor, m-am retras un pic pentru ca am picat intr-o mare depresie. Am plans mult, am suferit dar v-am citit zilnic.

Luni dim am luat-o frumusel spre Filantropia si Cantacuzino mai apoi.
La Filantropia, am dat peste Dr Alina Veduta, care m-a facut cu ou si cu otet si pe mine si pe dr meu, explicandu-mi ca daca faceam aminio la 13 sapt cel mai probabil ca pierdeam copilul si ca oricum fac degeaba amnio, ca nu are nici o relevanta rezultatul.... enspe mii de explicatii referitoare la acest aspect. In concluzie mi-a zis ca sa repet IgG si IgM si sa imi fac si testul de aviditate (sa aflu daca m-am infectat inainte sau in in timpul sarcinii) si sa stau linistita ca imi stresez copilul degeaba pentru ca cel mai probabil nu a fost afectat. Asa nu imi place exprimarea asta........"cel mai probabil nu a fost afectat" . La Cantacuzino, nu mare lucru, nimic important... A, si inca ceva la Dr. Veduta, a zis sa nu mai merg si sa imi fac analizele la tot felul de lab no name (rezultatul analizelor mele era de la Medlife) ci doar la V. Babes, Instit. Cantacuzino si inca unul pe care nu l-am retinut. Astfel ieri am mers la V. Babes mi-am repetat analizele (deci a 3 a oara). Azi am fost si am luat rezultatele: IgM a scazut de la 7 la 3.26 (arata ca virusul este mai putin activ in corp) si IgG a crescut de la 1.2 la 199.3 ceea ce arata ca m-am imunizat bine (trebuia sa am peste 3).
Trageti voi concluzia.... eu nu stiu ce sa zic si ce sa fac. Amnio clar nu imi face nimeni acum si nici mai tarziu doar pentru asta.
In dr meu am in continuare incredere pentru ca eu stiu exact ce am discutat cu dansul...
Azi-noapte am visat foarte urat, ca am nascut pe bebe si avea malformatii si a murit. Si am plans toata noaptea in somn, cand m-am trezit ziceai ca sunt calcata de tren... Cred ca am si racit un pic, ma doare capul, imi curge nasul... si sunt la munca....

Va pup si aveti grija de voi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sophia multumesc, nu exista varianta fara gelfix? ca noi incercam sa mancam asa mai natural

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

in reteta originala scrie Pectina, dar eu nu stiu unde se gaseste pectina de cumparat, sau se prepara acasa??
de aia pun gelfix dintr-asta

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

14+

Mergi la inceput

Vreau si eu reteta buna de zacusca...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

puiuta eu sper ca va fi totul bine cu puiul mic

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

va multumesc fetelor!

eu sunt in cautari de tort si facut liste de cumparaturi, sambata ii fac petrecerea de 1 an Marei.
fetele din bucuresti, daca stiti o cofetarie buna, AJUTOR!

va urez o zi frumoasa si fara ganduri negre (puiutza)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Si eu simt acelasi lucru, dar as fi avut asa mare nevoie de confirmare....

13+

Mergi la inceput

Cel mai mult mie imi plac prajiturile de la Agapitos . La multi ani pentru Mara!!!! (nu cred ca am apucat sa transmit)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Puiutza, incearca sa nu te agiti. stiu ca e greu, ca e viitorul copilului tau in joc, dar incearca sa fii calma si sa gandesti pozitiv. pe mine de obicei ma ajuta mult asta.
Iti tin pumnii sa fie totul bine.
si eu am avut la inceput niste emotii, dupa diagnosticul de iminenta de avort, am facut si o apendicita si mi-era frica sa nu-mi pierd copilul daca trebuie sa ma opereze, dar a trecut, apendicita s-a retras si acum suntem sanatosi amandoi.
te pup si nu uita: gandeste pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

fetelor, si noi avem o dilema in legatura cu clinica in care voi naste. am vazut ca si pe voi va preocupa subiectul. la noi in sibiu treaba sta cam asa: maternitatea de stat e jalnica, personalul crud si nemilos, mai ales daca nu cunosti pe nimeni. sunt atat de putini cei care sunt multumiti de ei, incat se considera cantitate neglijabila. mai toate fetele care se tem pentru ele si copilasii lor pleaca la clinica Eva din Brasov sau la Targu Mures. ambele fiind private, esti tratat ca un om civilizat, costurile nu sunt foarte mari, undeva la 2500 lei nasterea normala, dar avand in vedere ca si la stat ajungi cam tot pe acolo cu tot ce trebuie sa-ti aduci de acasa, merita pe deplin.
Eu imi voi intreba medicul, care e un om foarte sincer, ce ar trebui sa-mi iau cu mine la spitalul de stat, ca din cate am inteles eu, nu au fonduri pt absolut nimic:
- anestezie epidurala sau anestezie locala daca nasti natural si te taie si nu vrei sa te coasa pe viu
- pansamente sterile
- seringi
- leocoplast
- eventuale perfuzii de dilatare sau ce mai trebuie.

cu cat citesc mai multe despre ei, cu atat sunt mai ingrijorata sa nasc la stat :(

Mergi la inceput