Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

da canne-tre sa iti schimbi medicu de familie, ca nu se poate asa ceva....ea tre sa fie alaturi de tine...doctorita mea este ok, ma ajuta mereu si e foarte corecta..ce ma enerveaza e ca nu raspunde si dupa amiaza la telefonam mai incercat cand am avut nevoie si nimic...asta e..macar sa nu fie nevoie sa apelez de multe ori la ea..
Ce-as pleca si io la mareeeeeee.....dar nu mai...o sa plecam si noi o saptamana la ai mei in Bacau, ca mi-e tare dor de casaaa....
ah..fetelor..am avut multe vise cu o fetitza....poate pentru ca asta imi doresc..cine stie...

in 18+

Mergi la inceput

my lady- distractie placuta la mare si sa te gandesti si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

canne, nu dispera, o prietena a avut 1 la 100 si totul a fost bine. Matza zici ca la un rezultat f bun a iesit bb cu sindrom? Ma sperii...

Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia, tare interesata sunt si eu de decontul acela...Oare cum ar trebui sa fac?
Anne, decizia iti apartine, nu pot decat sa pledez pentru amnio.Daca vei fi interesata, iti dau detalii complete despre cum a decurs la mine pas cu pas.
Mady, eu am dr-ita la CF2 si mai mult ca sigur ca acolo voi naste.Data viitoare cand voi merge acolo voi face plimbarea prin saloane si rezerve ca sa ma conving ca totul e ok.
Biancabia, durerile tale sunt cat se poate de normale.Eu nu le-am avut, decat cateva intepaturi, dar dr-ita mea imi spune ca daca voi avea ce descrii tu sa nu ma sperii, ca sunt normale.

Mergi la inceput

tocmai m-am intors dintr-o mica plimbare prin cartier, si m-a si luat un soomn imens..dar am tras o sperietura!!knd sa intru in casa, pisica a iesit pe hol, si io cu sacosele dupa ea sa o trimit in casa inapoi, si ce credeti, m-am impiedicat dupa matza..noroc ca nu am cazut desi era cat pe ce!!!acu ma gandesc la bebe sa nu-l fi speriat...:((

AERLILIAN-pai daca te duci data viitoare si ai timp sa tragi o privire pe acolo, poate imi spui si mie cum e...io am mai auzit la alte tipe, paciente de-ale doctoritei ca cica ar fi totul bine, k nu au avut probleme deloc si igiena buna etc etc...nici nu stiu pe unde e CF2..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mie mi-e groaza de vergeturi...
Mi-am luat o crema de la palmers si ma dau cu ea si scrie acolo ca previne vergeturile.

Mami de Scortisoara la prima sarcina te-ai dat din timp cu crema pe sani?

Da, matza, m-am dat pe tot corpul cu ulei de masline combinat cu ulei de migdale si elancyl sau mustella pt vergeturi. Pe burta am doar 3-4 vergeturi, dar sanii mi-au plesnit efectiv
Mie imi tot spunea baiatul care ne face masaj sa nu imi dau sub nici o forma cu crema dupa dus, doar cu ulei de masline si ulei de migdale. Adevarul e ca simt ca, crema data pe corp imediat dupa dus imi inchide porii, pe cand uleiul nu.

Alina 18+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Annes Sunt si eu aici, alaturi de tine, cu incurajari si multi pupici! Eu am ales sa nu fac nici dublu, nici triplu test, ci doar ecografii cu dr in care am incredere. Din momentul in care mi-a spus ca pliul nucal e ok, a masurat tot ce trebuie (femur, etc etc) stau linistita. testele astea sunt evazive si te induc in eroare degeaba.

Mady Si eu am un miscaret/miscareata in burtica. E minunat sentimentul. Apropo de sperieturi, eu sunt mai sperioasa de fel, adica ni-e frica de neprevazut, de intuneric, de cinecva care poate aparea dupa colt, etc.. Si in sarcina trceuta ma speriam din orice si am avut si 3 ocazii in care chiar mi-a stat inima (a cazut Doru de pe acopris-de la etajul1,altadata am avut un musafir la masa care a facut o criza de epilepsie si altadata m-am lovit destul de tare in burta cu ligheanul plin de rufe - eram in 8 luni).. In fine, ideea e ca si Sara mea a iesit exact ca mine, sperioasa, fir-ar sa fie Mie acum mi-a trecut, dar uite ca trag cu ea...

Lady Eu stateam la Breaza, NU Alice Oricum de o luna suntem inapoi in Buc si mi-e dor de breaza
Sa aveti un we frumos, sa va simtiti minunat la mare!!

Eu am facut acum, seara, cateva chifle si o paine si au iesit asa buuuunneeee Nici nu am mancat altceva (eu)
Maine fac o supa de rosii cu galusti si pui cu legume la cuptor. Va scriu ca poate va inspirati. Eu azi am fost in pana de idei..

Mergi la inceput

bianca cum te simti? nu cumva ai facut vreo miscare gresita, ai ridicat ceva si de aceea te doare mijlocul?

Mergi la inceput

Va pup fetele, merg la dus cu Sara si ne bagam la citit povesti si apoi nani..
Somn usor si mai ales vise placute!!! Nu erotice, placute, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Buna seara.Am primit si noi rezultatul la dublu test si toate arata bine.Sunt sanse minime la toate .Bebe misca de una si ma distreaza ca simt ca un gadilit

14+

Mergi la inceput