Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

canne-marie, la cine ai facut eco ?
si mie mi-a iesit prost bitestul (cu eco fara probleme)iar amnio (testul rapid ) ok ;in primul rand nu mai plange ,caci ii faci rau lui bb(stiu ca e f greu , dar trebuie sa incerci); eu am facut de 2 ori bitestul ,insa acum gandind realist daca cel de-al doilea iese bine , nu vei ramane cu gandul la cel cu probleme????
cat despre amnio , vezi ca exista posibibilitatea sa ti se deconteze 900 ron -vezi ordin 864/538 din 31.05.2011(daca faci amnio la stat sau clinica privata la care ai face are contract cu casa de asigurari de sanatate )
lady dixtractie maxima la mare ..sa ne aduci si noua o scoicuta sa ascultam marea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

MyLady, distractie placuta la mare! Si ce daca e doar un weekend? Important e sa va simtiti bine si sa va relaxati! Calitate, nu cantitate!
Anne, linisteste-te, te rog! Testele astea sunt doar statistice, nu reprezinta o certitudine. Daca simti ca trebuie sa faci amnio, atunci fa-o, pentru linistea ta, dar, vorba unei fete de aici (imi cer scuze ca nu mai retin, cred ca adrianabuc a spus) gandeste-te intai ce hotarare vei lua, daca, Doamne fereste afli ca bebe are o problema: mergi inainte sau renunti? Daca mergi inainte, atunci poti sa si renunti la amnio...Dar eu sunt sigura ca e totul bine! Trec imediat si caruciorul roz in listuta.
Si mie mi-e groaza de cate kg o sa iau la sarcina asta dar sunt hotarata sa slabesc cat de mult de va putea. Momentan nu am luat decat 2,5 kg de la inceput, ceea ce e foarte bine, zic eu.
Vroiam sa va intreb daca voi ati inceput deja sa cumparati lucrusoare pentru bebe. Ma refer in primul rand la lucrurile mari: carucior, patut, scoica, etc. Mie mi se pare ca mai am asa putin timp si am atatea de luat...Si chiar nu am cum sa le iau toate odata. Deocamdata eu nu am luat decat ceva hainute, cosmetice am de la Maria, le voi folosi pe aceleasi, caci sunt de bebei, am luat o zornaitoare si ieri a sosit caruselul de patut pe care l-am comandat si de care sunt f incantata. De luna viitoare, dupa ce ne intoarcem din Bucuresti, incep sa cumpar cele necesare.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 19+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

La 20 de ani am slabit pana la 43 kg.
Avusesem un soc din cauza faptului ca o avusesem pe mama trei luni in spital si imi spusesera ca mai traieste maxim sase luni.
Evident nu mi-a prins bine.
Dupa un an am inceput sa iau in greutate si am ajuns la 47 si toata lumea se minuna ca am silueta perfecta iar mie imi era rau si ma simteam slabita. Dupa ani am ajuns la 53 si au spus ca am facut fundul mare desi eu am 1,65 dar nu i-am baga in seama. As mai fi pus daca puteam in 5-6 pentru ca ma simteam perfect. Adio ameteli, adio lipsa de vlaga.
Asa ca greutatea buna e aia la care te simti tu bine in pielea ta. Daca fizic mi-e bine n as tine nici o dieta doar ca sa ajung cu burta lipita de spate. Da, sunt pentru sport si tonifiere dar nicidecum pentru boala care inseamna sa fi exagerat de slaba.
Pe langa asta suntem insarcinate ce tura-vura. Am avut cunostinta care la a doua sarcina a tinut regim si nu mai manca decat un mar dupa ora 5 si care a nascut o pisica de 2400 de se gandeau ca poate e prematura. Uneori se mai intampla si d-astea dar acum sunt convinsa ca a fost regimul mamei care a dus la greutatea asta a copilului.
Se mai si mandrea ca are silueta in sacina si ca a luat doar 9 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

My_Lady, vacanta placuta!!! Si eu tot doua zile am mers la mare si nu cred ca mai ajung in aceasta vara/toamna... Vreme buna sa aveti si chef de distractie!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui canne-marie

Citat:
citat din mesajul lui Chri70

canne-marie, imi pare rau. Linisteste-te, te rog - totusi, 1 in 99 inseamna cam 1%, ceea ce e totusi un risk destul de mic. Interpretarea rezultatutlui s-a facut in coroborare cu eco, sau numai analiza de sange?

+18

Rezultatul s-a facut in colaborare cu eco si analiza de sange.
Ambele eco sunt ok, dr.nu a vazut absolut nimic anormal.

Intrebare de om prost:da' BT asta nu se poate repeta..la alt lab?A trecut perioada? stiam ca intre 11 si 17 sapt se efectueaza!

*Blackmoon Lady 16+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Sincer chiar nu stiu dacase mai poate reface.
Eu am 17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Viitoare Mamici , va multumes din tot sufletul pt. toate sfaturile si incurajarile. De cand vb cu voi mi-a mai trecut tristetea.
Va pe toate cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Canne-Marie, atunci fa triplu test si gata, ala e oricum mai exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Vai mai fetelor cat ati ma scris!!
Nu reusesc sa recuperez din urma, abia am reusit sa citesc pana la pag 13 din cap. trecut

Mai nu stiu ce sa zic, dar eu am o durere de mijloc care ma cam ingrijoreaza. Ieri nu o aveam. Si niste junghiuri in partea de jos, f jos a burtii. Data trecuta nu m-a durut nimic

Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ma bate gandul sa ma duc la urgente sa ma vada vreun dr ...

Bianca ALEXIS-ARIAN si 14+

Mergi la inceput