Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Luny, sper ca nu te-ai suparat legat de comentariul meu. Dar chiar mi-au placut pozele!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (25 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Luny, imi cer scuze ca n'am fost atenta la discutiile despre celule, nu stau prea bine cu memoria si atunci unele lucruri imi mai scapa. Oricum bine ca ai spus ca macar sa nu mai scrie fetele, merci

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Legat de nasterea la Medlife, de unde pot sa-mi dau eu seama daca medicul care imi urmareste sarcina este medicul lor sau este colaborator, aveti idee?
Fetele care ati mai nascut, factura finala este cu mult depasita de pretul standard?

Aris, bine ai venit, avem baieteii cei mari f apropiati de varsta
Miere, daca ai stii ce te inteleg legat de somnul cu cel mare in pat, asa primesc si eu in fiecare noapte ghionturi in burta Multam de aprecieri, rochita am gasit-o la reducere cu fabuloasa suma de 10 lei
Luny, multumesc

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 23+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Iata-ma-s!! Da' tre' sa plec iar. Se pare ca e o infectie mai urata, pe interior cumva ... azi dimineata numai m-a vazut si a zis ca mai bine vin dupa-amiaza, sa ma lucreze cu calm.

Si m-a dat peste cap pretul, mama ei de masea!!

Asa ... dr. noastre, de cuzriozitate, se fac radiografii in sarcina (la dinti, desigur, situatii de urgenta)? Sau cine a mai avut de-a face ... De ce intreb ... asta cica da, imi pune un sort de plumb pe burta si isi face treaba. Vreau sa stiu daca e sistemul asta in Ro ... ca daca faceam asta anul trecut in Ro, cand am inceput sa lucrez la maseaua cu pricina (tot insarcinata fiind), nu mai ajungeam aici. Si eram curioasa daca se face in Ro, daca puteam evita sa ajung aici.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Abramburika, da, se face in Romania.Se pune protectia pt.bebe si se pare ca e ok.Nu e radiat bebe.

Emma 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

protectia ar trebui indiferent ca ai bebe sau nu, eu asa imi amintesc ca am facut toate radiografiile dentare , cu sortul de plumb...ultima a fost in ianuarie 2011

Nina, 23+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Anna, cel mai bine e sa suni la numarul de telefon care e afisat pe site la pachetele de servicii de nastere.Doamna de acolo iti va da toate informatiile in privinta costurilor si a medicului.(Iuliana Surlea pe mail-ul isurlea@medlife.ro si/sau telefon 0756.56.56.36)
In cazul meu, am avut surpriza sa aflu ca la medicul meu tarifele sunt mult mai mari la orice pachet decat cele afisate pe site.

Emma 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Aris bine ai venitsarcina usoara si bebe sanatos si frumos!

Andreea 24+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Brambu, pune sort pe burtica si ai grija sa acoperi si gatul, am citit ca e bine sa acoperi si tiroida cu sortul ala de plumb.

Bafta, sa nu te chinui prea mult!

Bedrosmart, tot ceva legat de cofeina si absorbtia Fe citisem si eu, si mi s-a precizat clar sa nu il iau cu bauturi care contin Calciu.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Intru si eu in clubul nedormitelor m-am perpelit toata noaptea asearanu stiu ce am avut

Wow numai gravidute sexoaseAnna ..obosita de la munca da arati super
Anna carutu nr 1 imi place ...eu sunt cu rozu
Wild azi am facut mazare cu pui si pe seara o sa pap o salata , incerc sa ma mananc mai sanatos asa cum o faceam inainte.De cand cu sarcina am zis sa ma rasfat si eu si am papat ..mici , cartofi prajiticarnaciori oltenesti si ma mir de ce am pus 11 kg

Maine am si eu morfofetla abia astept sa-l vad pe jr si sa-mi spuna ca totu e ok...

In legatura cu rudele mele...din pacate sunt singura lor solutie...nu au cu cine lasa copii...asta pana pe 5 sept cand se deschid gradinitele...iar eu sunt genu care iubesc enorm copii si pur si simplu cand vine vorba de copii nu pot spune NU...De nepotel sunt eu cam sucarita ptr ca sorma mea pana acum nu la adus la mine, ma rugam de ea in we sa-l aduca sa se obijnuiasca cu casa cu noi, insa imi baga motive de 3 lei si cand avea treaba il ducea la soacrasa...acum situatia sa schimbat si soacrasa sa certat rau cu ei ...deci am ramas doar eu ptr ca mama si fratele meu mai mic lucreaza cu ei , au o cafenea sportiva si cand sunt meciuri jumate din familie se duce sa-i ajute ptr ca nu au personal sotu ei fiind cam zgarcit si nesuferit.
Copilu necunoscandu-ma f bineplange intr-una... tre sa stau cu el doar in brate sa-i cant , sa-l legan sa stau pur si simplu numai de el si cu toate astea tot plange.Sormea inca il alapteaza si imi e f greu sa-l culc seara plange saracutu pana adoarme..mi se rupe sufletul de el ptr ca orice ai fac nui convine.
Ma opresc aici ca deja cred ca v-am facut capu calendar

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput