Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary1975 spune:

Bv Viss, ma bucur ca pana acum ai facut fata singurica, adica cu tati. La fel si eu, tot singura cu ei sunt, mama mea lucreaza in Italia, cu socrela m-am certat acum vreo 2 luni, asa ca singura ii scot la plimbare, singura le fac baie, singura le dau sa pape, si chiar imi place, nu obosesc deloc. Tati ma ajuta inainte, si tare greu mi se parea cand nu era el acasa. Am zis ca mai bine ma ocup eu singura, am ritmul meu, copiii au programul lor, am timp si de net, si de curatenie si de mancare , dar cu asta mai degraba se ocupa tati, ca lui ii place in bucatarie. Ma gandesc ca pe la un an o sa avem nevoie de ajutor mai ales cand iesim la plimbare, ca vor vrea sa se joace si sa alerge, dar pana atunci mai este, profit din plin de momentele astea de liniste alaturi de ei. Pupici puiutilor tai de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

buna fetelor...am intrat si eu..ca am emotii..si ma gandeam ca imi impartaseste cineva starile:) Maine gemenii mei merg la gradinita.si avand experienta de 2 ani cu Andrei..mi-e teama...putin
Nu pot sa cred...ca deja mergem la gradi...vai ce-a mai trecut timpul..sa ne tineti maine pumnii..sa nu plangem foarte mult:)

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adishor_1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Buenas,

[Am fost cu Ilinca la control la cardio, are inca separatie acolo intre pereti (din nastere) si ne-a zis ca daca nu se repara de la sine sa se inchida pana la 3-4ani ca tre sa o opereze.Inseamna operatie pe cord deschis.Vai ce ma sperie.Of tre sa o facem si pe asta. Ea se dezvolta normal, inima ii mai munceste ceva mai milt dar nu tre intervenit medicamentos deocamdata ci doar urmarita din 6 in 6luni..

In ultima saptamana am cam realizat ca suntem singuri cu fetele..No familie, cel putin nu dinaia normala care sa se ajute. infine poate am eu pretentii prea mari. Asta e, daca Dumnezeu ni le-a dat ne da si putere si cum sa le crestem, tre doar sa ma invat cu gandu asta.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Sugubina, tinem pumnii, pana la urms va fi bine.

si noi suntem cu Ioana in monitorizare, displazie de sold, a fost inghesuita in uter. am facut tratament in primele luni, am fost in cei 10% la care nu s-a rezolvat usor. am avut pernuta freika o luna, adica imobilizare intr-o salopeta ortopedica :( am scapat. mergem saptamana viitoare la radiografie PAM!PAM! e finalul, facem sau nu operatie. noi speram ca am scapat... poate avem noroc si s-a rezolvat. facem radiografia la Grigore Alexandrescu la dr Ulici

din aprilie sunt mai mult singura... socrela lucreaza inca, este in alt oras, vine 2-3 zile pe luna. mama e cam bolnava, incerc sa nu o solicit, ea vrea sa ma ajute, dar nu mai poate! si ai mei nu sunt in bucuresti. deci sunt singurica.. vine cineva la menaj o data la 2-3 saptamani (curatenie, calcat rufe). cam atat. vara asta am fost plecata la tara, unde mama are o casa de la bunica mea care m-a crescut. si a fost mai usor, nu am stat in bucuresti, dar tot singura m-am ocupat de fete si acolo. rareori o puneam pe mama sa faca ceva.
m-am obisnuit singura cu fetele si cu tati, nu mai suport pe cineva in casa :) parca e mai bine, serios :)

am cunoscut la mare o mamica de gemeni, ii crestea singura CUC. sotul cam plecase de acasa (no comment), nu mai avea parinti, trist si se chinuia cu un baietel si o fetita.. m-a intristat, o tot caut pe net, gemenii erau Ema si Edi

va pup, Adishor si porumbitzele (7 luni)

Mergi la inceput

adishor.eu cresc 3 copii mai mult singura..deci e posibil. si sa stii...ca nu-mi plange nimeni de mila. am soacra la 5 minute de mine..dar e inexistenta...mai ales acum ca are interzis la mine forever.

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

buna fetelor...am intrat si eu..ca am emotii..si ma gandeam ca imi impartaseste cineva starile:) Maine gemenii mei merg la gradinita.si avand experienta de 2 ani cu Andrei..mi-e teama...putin
Nu pot sa cred...ca deja mergem la gradi...vai ce-a mai trecut timpul..sa ne tineti maine pumnii..sa nu plangem foarte mult:)

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!

Succes in noul an scolar, acomodare usoara, fara imbolnaviri, fara suparari si plansete!

Noi incepem grupa pregatitoare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Succes puiutilor si rabdare parintilor, va doresc si eu! Si baietelul nostru este in grupa pregatitoare si fetita in grupa mijlocie, asa ca traim iar emotiile unui nou inceput!
Sugubina, Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine si peste aceasta incercare! Si noi avem programare astazi pentru operatie de scoaterea polipilor la Darius, sper sa fie bine! Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Succes in noul an scolar, acomodare usoara, fara imbolnaviri, fara suparari si plansete!

Noi incepem grupa pregatitoare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

mersi mult. Bafta in ultimul an de gradinita
au plans piticii mei dimineata..de au rupt. Sper sa se fi "dat pe brazda"cand au vazut ca e si Andrei acolo cu ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Succes puiutilor si rabdare parintilor, va doresc si eu! Si baietelul nostru este in grupa pregatitoare si fetita in grupa mijlocie, asa ca traim iar emotiile unui nou inceput!
Sugubina, Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine si peste aceasta incercare! Si noi avem programare astazi pentru operatie de scoaterea polipilor la Darius, sper sa fie bine! Multa sanatate tuturor!

bafta la gradi..si bafta la operatie. eu am trecut prin asta..la anul trec cu gemenii prin operatie polipi+amigdale:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumim Petrean, acomodare usoara si voua la gradi si sper sa n-aveti parte de imbolnaviri sau neplaceri! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

s au nascut azi tripletii prietenei mele
Isabela 2000 g, Filip 2100 g si Rares 2200 g,la 35 de saptamani
mamica lor este Cami, camercam, sarcina este obtinuta prin FIV

sa fie sanatosi si sa creasca mari
iar mami lor sa se recupereze repede

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput