rujeola

rujeola | Autor: simonab

Link direct la acest mesaj

La cresa unde merge Maria mea a aparut un caz de rujeola saptamina trecuta. Este un copilas de sub un an. Noi avem 1 an si 2 luni dar nu am apucat sa-i facm vaccinul ROR caci a fost aproape tot timpul racita sau a facut chiar si oreion. Numai ca de vineri a inceput cu febra mare, sambata la fel si duminica a avut40 grade. Azi are 37.8 ultima data cand i-am luat temperatura si nu se vad ceva bubitze pe piele. O sa sunam sa facem programare dupa 10 la doctoritza dar vroiam sa stiu amanunte de la cei ce au facut rujeola ...

Si inca o intrebare: ea a facut rubeola acuma anul asta de Paste si imi zicea cineva ca nu poate sa faca si rubeola si rujeola in acest timp .... e adevarat ?

Pupici
Simona si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Copiii mei au facut doar rubeola, nu rujeola. Au fost vaccinati cind erau mai mici. Eu stiu de la asistenta de pediatrie ca de multi ani in Romania nu prea mai exista rujeola datorita vaccinului, dar poate cineva totusi stie sa-ti raspunda.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Uite ca m-am zapacit si am zis ca a facut oreion si de fapt ma refeream la otita ...

Ieri am fost la doctoritza si ne-a zis ca nu are rujeola (cica aici exista rozeol - asa se citeste - si rujeola = doua boli diferite dar nu stiu diferenta dintre ele) ci are din nou otita. Febra persista si asa ca o sa trecem iarasi la antibiotic ...

Mergi la inceput