La France (2)
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
chatonel, multumim
al meu a venit acasa sa se schimbe de haine, ca l=a prins ploia iesind din ferma si era in tricou doar.a trebuit sa adun toate covoarele din casa sa ajunga la baie, curgea apa din el
asa m-am saturat de ploi
AB_AC spune:
Chatonel am plecat acus vreo patru ani pentru doi:)) ca eram cam bolnavioara, dar m-am pus pe picioare si am revenit la calatorii:))
Daca vrei sa treci pe la aix anytime cazare:)) pentru tine si trupa vesela:)
Tzuc
luxe spune:
AB_AC...e alegerea voastra sau sunteti fortati de imprejurari, mutarea in state ??? Ma intereseaza mult opinia si parerea ta,cunoscand cele doua tari....tie personal unde ai vrea sa traiesti, sau mai bine zis unde ai vrea ca copii tai sa creasca ???? Te intreb ca poate si pe noi in viitor ne asteapta State!
Aici e cald de mori !!!!!
lorena_andreianu spune:
Beey, ce de lume!
Cica sunt si eu din fosta gashca, activez pe la Aura, si pe aici... sincera sa fiu intru rar... iar pe FB mi-au blocat accesul!
Ma bucur ca s-a animat subiectul, ca revin fetele "vechi" si cele noi sunt la fel de vorbarete ca noi la inceputuri!
Fac si eu ca oLo, de mine n-a intrebat nimeni , dar ma bag si eu ca musca...
Pe scurt va dau si eu vesti, suntem toti in vacanta, ne-am plimbat si noi pe la St Malo (clin d'oeil pt Gabyv), Honfleur, prin Bretagne si Normandie... apoi pe acasa...
Copiii ok, cel mare trece in CE1 si cel mic abia acu' intra in petite section (ca tot ziceai, Chato), ca anul trecut n-a fost primit, chiar daca depaseste cu 2 zile "termenul"... aia e, se duce de insurat la scoala, ce sa-i fac?! privata n-avem la noi si cum nu conduc mi-ar fi fost peste mana sa-l duc, chit ca nu am pus deloc problema inscrierilor... Oricum, abia de acum ma ocup si eu de mine, sunt cu trimisul de CVuri, scrisori... nu ma grabesc ca nu e foc.
Altfel, sunt racita cobza, cred ca am dat in sinuzita, abia diseara ajung la dr, halal cadou de ziua mea...
Pupicei la toate, si... pe curand!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Miron (06 oct. 2004) si Stefan (02 ian. 2008)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 4 ani
olim spune:
chatonel, au ajuns gradele de la tine
multumim
s6a oprit ploaia si a iesit un pic soarele, insa au anuntat orajuri la noapte, deci tot nu am scapat.
gaby sper sa petreaca mai bine la St;alo, desi toata coasta e in alerta, 18 departamente
AB_AC spune:
E alegerea noastra Luxe
Lorena sanatate si bucura-te de vacanta:) Eu n-am vazut decat din poze St-Malo. E romantic?
olim spune:
E super frumos St Malo, mai ales acum vara, doar ca e fff aglomerat, dar cred ca asa este orice statiune turistica, noi am locit cateva luni acolo.
Zona veche este superba, un orasel in oras
gabyv spune:
Hop si eu
Da, la ST Malo, tocmai a iesit soarele, dar a cam ploua de dimineata, am vrut sa mergem pana la St Michel, dar am abandonat din cauza ploii.
Plus ca tot imi pica semnalul la tel
Pupici
lorena_andreianu spune:
Eu am ramas agatata aici...
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Plus ca tot imi pica semnalul la tel |
Asta cu semnalul, Gabi, o pot confirma si eu ne-am auzit din parti...
AB_AC, merci de urari, nu e "decat" o sinuzita si cu inceput de bronsita... un "suras" in plina vara
Cat priveste St Malo, eu sunt complet amorezata! Nu stiu cat de romantic e sau nu, cert e ca daca as avea de ales unde sa ma mut in Franta acolo m-as duce! Intramuros, desigur...
la toate!
lorena_andreianu spune:
Cristinuk@, stii ca mai este o fata de-a noastra, din vechea gashca, in Antibes? Kiss are (avea?) ID-ul...