La France (2)
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
intramuros e frumos in vacanta, noi am stat pe malul marii, si sincer e sinistru cand te trezesti dimineata, iesi din bloc si vezi marea la 3 m de tine,ai impresia ca imediat ajunge in bloc, sa nu mai spui daca ai geamurile ce dau la mare
eu prefer linia doua, sa vezi marea la distanta
nici noi nu am avut semnal 3 ore azi la SFR
olim spune:
adriana, multam de primire, crd ca vecina mea de la Rennes e ocupata zilele astea
la noi plouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si tunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gabyv spune:
Cred ca m-am grabit sa zic ca a iesit soare ne-a prins o ploaie "intamuros" la o terasa pffff...
Noua ne place f tare St Malo, si m-as muta, daca l-am aduce langa Paris.(oricum circulatia nu difera) Mai stau cateva zile si e clar ca o sa vreau sa ma mut la pensie aici
Olim si noi la SFR, ba vine, ba pleaca semnalul...
Lorena, asa e, ne-am auzit din parti si al meu care tot voia sa te sun de pe nr lui, numai sa vb, dar ai vazut nu a mers...
Pupici
Mama_2baieti spune:
Buna seara...
la noi cald groaznic asa ca doamnelor cu mare drag v-as mai ceda din grade....
subscriu la ideea cu intalnirea in sud...iar daca pana atunci veniti prin zona da-ti de stire...sa ne vedem si noi la o ''barfa'' romaneasca....cu sens de networking...
o saptamana frumoasa doamnelor...
Mama_2baieti...
chatonel spune:
acusor, imi pare bine ca s-au rezolvat problemele de sanatate
fetelor, aici sint niste calduri oribile!!!
si mie imi place st malo, cancale, si mai ales ador fructele de mare, in frunte cu ... stridiile, evident :) cind am fost gravida, dupa ce ne-am casatorit, in sept 2008 am mers in "saptamina de miere" in bretagne, exact acolo ... acusor, mai tii minte ca m-ai sunat intr-o seara, cind ne uitam dupa restaurante?
chatonel spune:
noi plecam in vacanta, in ro, facem circuit: bucuresti, brasov, valcea, sibiu poate craiova.
ne mai auzim peste 3 saptamini
cristinuk@ spune:
vacanta frumoasa! si la mine e cald nu cred ca am mai simtit vreodata aici asa caldura
si noi o sa plecam in Germania vineri cu masina
a incercat cineva bratarile anti rau de masina de la oxibul?
vreau si eu la intalnire
olim spune:
fetelor, va doresc o vacanta frumoasa
chatonel,drumuri linistite prin tara si aveti grija de voi, ca se conduce tare aiurea in ultimul timp
si eu vreu in germania cristinuka, de cat ori avem ocazia mergem si noi mai ales la cumparaturi dulceata de prune si mezeluri nemtesti sa nu mai spun de alte bunatati.
la noi vine ploaia iarasi
va doresc o zi frumoasa tuturor
chatonel spune:
multumesc, olim
cit despre drumurile si condusul in ro, eu nu conduc in ro (de frica) si tot de-asta merg cu transportul in comun: tren si bus. Cind merg cu tata stau mereu crispata si cu picioarele-n podea, pe frine imaginare :))
olim spune:
nici eu nu prea conduc in tara, doar pe la noi prin localitate si de 2 doua ori a, fost nevoita sa conduc in cluj, dar prefer taxiul sau cum spui tu busul si trenul
calatorie frumoasa sia steptam poze si impresii de vacanta