La France (2)
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
mama ce fain ca icnepe sa se animeze forumul pe aici
asa poate ajungem din urma numarul capitolelor scrise de americance
aici nu exista zootehnist, doar in Romania inveti o gramada de specializari si nu stii nimic la sfarsit, ai doar o bazaAici este nutritionist, la hrana animalelor, tehnician , lac onstructiile zootehnice, aide tehniciean la ecograf, ingineneur economique la management , marketing si piata, ori zootehnistul le face pe toate ca noi putem in Romania
veto de unde ai de la Monfort sau Vitre/
is pe zona, desi la 3 jumate ma duc cu Alex la medic
Aurelia spune:
Olim ,da un clic pe semnatura (blogul meu) si lasa-mi un mesaj acolo ca sa nu deranjam fetele aici cu conversatia noastra perso ,i-mi lasi un mesaj acolo ,la subiectul de zastazi de exemplu si mai vorbim !
Ca sa revin la "oile noastre" exploatatia noastra este o maternitate de porci productie de environ 1000 capete ,apoi pentru ingrasat avem un site in alt departement .
Contractele nu stiu cu cine sint ca pe mine nu ma atras niciodata sa lucrez la ferma .
Apoi 5à% avem productie de lapte ,vaci de lapte si culturi de cereale ,o sa-l intreb pe sotul de unde este veterinarul lor ,cred ca de la Montfort ca e aici linga noi !
chatonela : Salutare neica si noroc ,pe cind al doilea bébé?
Aurelia spune:
Vrei sa vii la mine pe forum sa vezi cine-i p'acolo?
Vezi ca gasesti lianul in josul blogului meu ,te astept !
Mama_2baieti spune:
Bunaaaaa....
si daca tot vad ca e vorba de ingrosatul randurilor....hop...am aparut si eu....de pe coasta...cannes
si cu o intrebare....e ziua puiului mare luni si nu reusesc sa gasesc un tort in forma de masina, spiderman, etc....ce-o fi...ca e prima aniversare a la francaise....si nu vreau sa fie mai prejos decat aniversarile din tara...
pup si weekend placut pentru toata lumea...
Mama_2baieti
Corina spune:
Am vazut torturi din astea cu tot felul de personaje la Auchan!vezi si tu daca ai unul prin zona! oricum aici nu prea se poarta torturile cu figuri ca in tara,ci mai curind chestii simple ,sa manince copiii( a mea de ex nu maninca tort de nici un fel).
Aurelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mama_2baieti Bunaaaaa.... si daca tot vad ca e vorba de ingrosatul randurilor....hop...am aparut si eu....de pe coasta...cannes si cu o intrebare....e ziua puiului mare luni si nu reusesc sa gasesc un tort in forma de masina, spiderman, etc....ce-o fi...ca e prima aniversare a la francaise....si nu vreau sa fie mai prejos decat aniversarile din tara... pup si weekend placut pentru toata lumea... Mama_2baieti |
Desolé de te décevoir ,mais : pentru prima aniversare a puiului meu am comandat tortul la boulangerie cu o saptamina inainte ,tohmai pentru ca vroiam o masina rosie pe tort .
Sa ai un tort personalizat aici trebuie sa-l comanzi dinainte ,
s-au cel putin asa este in Bretagnia noastra profunda !
kenavo (o zi buna )!
bonne chance quand même
si
LA MULTI ANI SANATOSI puiului tau ,
Aurelia spune:
Da ai dreptate Corina ,nici al meu nu maninca nimic in afara de moleux au chocolat ,torturile il lasa rece !
Olim ,da mult mai stai maica la doctor cu copilul ,si la voi se asteapta cite o ora dupa ora programata?
La noi e jale ,o ora pille astepti sa intri la medic dupa ora la care te-a programat .
Da ma rog avem medic bun si-mi place d eel ca e "fan de Roumanie" deci nu-l schimb pentru nimic in lume ,
sinon ,
ça va ton petit?
Ce avea de ai fost cu el la medic?
P.S.
(Fara nici o legatura cu subiectul )
ce ciudat mi se pare ca semanam toate intre noi ,iar in plus n-avem nici ochi ,nici nas nici gura !
remarque : asta nu inseamna ca nu putem avea limbarita!
olim spune:
aurelia, nu ma stiu cu blogu baga o adresa de mes sau FB ca e mai usor pentru mine.
mai trec ca am fost si la cumaparaturi cu al meu sot
da, am intrat la doctor la 16.10
mai trec
poti sa imi scrii pe pm localitatea ca al meu e curios
Aurelia spune:
D'accord draga mea ,fugi la desfacut cumparaturile acum
Astazi am primit alocatie de rentré scolaire ,
majorata de 4,97€ sint asa de bucuroasa ca nici nu stiu ce o sa cumpar pe astia 4,97€!
cristinuk@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mama_2baieti Bunaaaaa.... si daca tot vad ca e vorba de ingrosatul randurilor....hop...am aparut si eu....de pe coasta...cannes si cu o intrebare....e ziua puiului mare luni si nu reusesc sa gasesc un tort in forma de masina, spiderman, etc....ce-o fi...ca e prima aniversare a la francaise....si nu vreau sa fie mai prejos decat aniversarile din tara... pup si weekend placut pentru toata lumea... Mama_2baieti Hey buna aici nu gasesti torturi in forma iti zice moi care am cautat de mi au iesit ochii dar am o prietena care face vrei s o sun si sa o intreb nu prea are timp pt ca lucreaza? |