La France (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Corina spune:
Buna dimineata! Si eu fac parte din vechea gasca,de fapt sint membru al forumului de la inceput,adica din 2002.
Vechea gasca s-a mutat pe un alt forum (Aura e moderator acolo).
Otilia e bine,are un magazin de bijuterii facute de ea (vinde si pe net) ,o gasiti pe facebook!!
Ioana ,e bine si ea ,Seb puiul ei e mare acum si frumos foc.
Voila,cam atit despre vechea gasca!
La noi e cald ,anunta pina la 31C in week-end!!
Pup
Aurelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oLo Coucou, A trecut un secol de cand n-am mai scris aici. E drept ca nici 'dincolo' nu-s prea activa. Da' sa stiti ca va citesc cu spor.... Aurasu-i ok, Otilia nu mai stiu nimica de ea. De mine nu intreaba nimeni? Si noi ne pregatim de reinceperea scolii... Facem dictari seara ca am uitat tot in vacanta . Bisous |
Me voila
Si-mi cer scuze ,habar nu aveam ca-si mai aduce cineva aminte de mine in afara de tine care deh ! 10 ani de cind "ne cunoastem" au trecut ca vintul!
Sincera sa fiu dupa ce am pierdut memoria calculatorului si a trebuit sa-i implantez alta noua (cam de prin decembrie dernier) n-am mai deschis acest forum ,
pe dincolo e normal sa intru pentru ca e al meu ,
la origine l-am construit ca sa cunosc romance casatorite cu agricultori ,
as fi vrut sa vad cum se implica ele in viata de agricultor a sotului lor ,
aproape un an a dormit fara nici o activitate ,
apoi unele din cunoastintele mele au intrat si uite asa sintem 4-5 fete insa nu neaparat cele care au plecat de aici s-au de pe "la creme"
Iar faptul ca ne regasim si in alta parte nu are nimic de a face cu acest forum care ne-a dat atit de multe de cind s-a infiintat!
asta ca sa fiu clara pentru fetele mai noi care ne cunosc mai putin!
olim spune:
corina,bine ai revenit
mai incete incet, se mai intoarce lumea, asa ca semne bune vara are
poate ne auzim mai des pe aici sau pe FB.
cristinuka smotruieste casa, dupa care o astept la mine la geamuri, ca le=am spalat miercuri si a venit ploaia
is pe zona
ce ati facut mancare la pranz azi, hai dati idei pentru cina
la noi se papa salata de cartofi cu bacon si ardei copti si gogosi
olim spune:
Aurelia bine ai revenit
Aurelia inc e zona stai de faci agricultura, curiozitate profesionala
mama cata lume pe aici
poate un inginer zootehnist, unul economist si un veterinar te pot ajuta cu sfaturi
Aurelia spune:
Maroxu'
Miruna cum se numea ea pe forum nu mai intra nicaieri eu am vesti de la ea pe mail si ał ramas surprisa acum citeva zile sa aflu ca e plecata in Nepal cu familia ,(fata si companionul)in cadrul unei actiuni umanitare se pare ca vor ramine acolo pentru o vreme ,in orce caz o invidiez caci traieste o aventura umana extraordinara !
Otilia s-a inscris pe micul meu forum dar n-a venit niciodata sa posteze .
Iar pentru chatonel:
Forumul este deschis tutor ,cu regret insa nu cred ca am dreptul sa dau lianul aici ,cel putin asa i-mi aduc aminte ca intr-o vreme nu era permis !
Aurelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim Aurelia bine ai revenit Aurelia inc e zona stai de faci agricultura, curiozitate profesionala mama cata lume pe aici poate un inginer zootehnist, unul economist si un veterinar te pot ajuta cu sfaturi |
Un zootehnist "cu pile" sigur ne-ar face bine ,obisnuieste-te insa sa -l apeli "veterinaire" ca altfel nu vor intelege nimic francezii!
Locuiesc la 10 km nord de Rennes ,da cred ca ti-am mai spus o data pe la inceputurile tale p'aici nu?
chatonel spune:
woaaaawww, a venit aurelia la apel
ce mai faci? tot cu ferma sinteti? baiatul e mare de-acuma, nu?
cit despre inginerul ala zootehnist, nu cred sa fie la fel cu veterinarul
olim spune:
aurelia, unde stai, ca io saptamanal sunt la Renne, poate iti fac o vizita
veterinaire e altceva, ala e sotul eu sunt tehnicien.Sa nu imi spui ca ai ferma de cochoni si ii duci la Lamballe la Cooperldar daca ai nevoie de veterinaire oricand ai nevoie da un telefon.
poate nu am retinut io prea bine
astept mai multe detalii pe pm daca vrei, poate ne cunoastem life.