La France (2)
Raspunsuri - Pagina 12
gabyv spune:
Buna
Ieri am avut o zi de plaja + baie -extra! chiar aveam nevoie sa stau un pic la plaja.
Incepe sa se indrepte vremea!
olim spune:
gaby, ma bucur pentru voi ca este vreme buna, la noi se anunta ploi si orage
fetelor, unde ati disparut toate de nu mai dati nici un semn de viata
gabyv spune:
Pierdut Soare, semnalmente: rotund, mare si cald. A se returna rapid! Ofer recompensa substantiala!
doruletz spune:
si aci s-a dus soarele da' nu e prea rau ca noi ne cam saturasem de el, toata vara am tinut-o intr-o canicula :) azi noapte a fost furtuna cu traznete si fulgere de s-a trezit cupilu in toiul noptii... nu de frica ci ca sa intrebe daca au anuntat la meteo ca o sa fie furtuna?
Altfel, operatiunea ghiozdan s-a incheiat si pt noi, dupa ce am adunat informatii de pe forumuri, de la colegi, de la tanti din magazinele de bagaje etc am aflat care e cea mai buna marca de ghiozdane, adica aia care cica sunt inconturnabili cand cauti ceva solid, chic si care nici sa nu-i indoaie spatele: astea ar fi se pare doar ghiozdanele de la Tann's. Dupa ce chiar gasisem un ultim astfel de ghiozdan intr-un magazin (am aflat si ca e batalie pe ele!!)... pana la urma n-am reusit sa fim suficient de convingatori si am cumparat ce a vrut ea, adica cu totul altceva, un chipie roz... bine macar ca nu a fost cine stie ce monstru oribil . Am lasat Tann's-urile poate pentru la anul, speram ca pana atunci sa o convingem:))
Acum am alta dilema CP: étude du soir la scoala pana la 18h00 sau nounou la 16h30? Cum e la étude, stie cineva?
_
vacante
Corina spune:
La etude du soir e bine,ca isi fac lectiile. Mai ales daca parintii vin tirziu acasa!! ca nu iti mai vine sa faci lectii la ,ora 19h00 iar copiii sint f obositi! Binenteles ca poti verifica pe urma ce a facut,dar e un cistig pentru toata lumea lectiile la scoala.
Anna le face de 3 ani ,si e ok!
Aurelia spune:
Citat: |
citat io as vrea sa o ia pe fie-mea la maternelle, dar nu cred ca sint sanse, ea face doi ani si juma in sept... dosarul l-am facut, am pus si lettre de motivation ...asteptam raspunsul in septembrie. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Luca avea 2 ani si 4 luni cind a intrat la maternelle ,si "a intrat in piine" de dimineata pina la ora 19h00 din prima zi ca eu mergeam la scoala pe partea mea !
Deci nu vad de ce n-ar accepta-o la scoala pe Izia
Aurelia spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ Bunadimineata In legatura cu gradi privata aici nu e mai ieftina de 600 de eu pe luna de copil plus taxele de inscriere...... sa mor ca am cautat de mi au iesit ochii si la doi copii e cam mult Inscrierea la gradi la noi se face la primarie si acolo iti zic ca e admisa nu stau dupa gradi sa ma admita ei. la voi nu e asa? Cu dovada ca am inscris o la primarie ma duc la scoala la director si gata Mai sunt gradinitele catolice cu vro 2000 eu pe an subventionate de stat si acolo depinde intradevar de director inscrierea noi nu avem una apropiata din pacate Hai ca nici duminica nu am somn |
cristinuk
muta-te in Bretagne draga mea ca acolo la voi e zona "hupée" ,copilul meu e in privé ,ecole catholique si nu platesc mai mult de 280e pe an ,acum e deja in primaire si tot atit platim .
Aurelia spune:
citat din mesajul lui AB_AC E alegerea noastra Luxe Lorena sanatate si bucura-te de vacanta:) Eu n-am vazut decat din poze St-Malo. E romantic? |
Salutare tie Acusor !
E romzantic si ....corssaire Saint Malo !
pacat ca nu putem pune poze aici ,la mine pe forum punem poze (sic!)