Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Ia ghiciti cine nu are montaj? Stiti vorba aia cu cizmarul si cu ghetele rupte?

te poti apuca imediat de treaba, acuma incarc pe docs capturile , merge cam incet , multumesc mult pentru tot, esti THE BEST!! UN BRAT DE FLORI PENTRU TOT TIMPUL CARE TI L-AM RAPIT TIE SI FAMILIEI TALE CA SA FACI UN GEST MINUNAT PENTRU NOI

vad ca si Bea doarme azi, nu se incurca! recupereaza noaptea nuntii . Isa are 4 ore de somn chiar acum!

cu mancarea si trucurile, la noi nu merge niciunul. ea cand manca inainte era atenta la mancare, la lingurita, nu aveam nevoie de distractie pe langa, doar yammii (ea zice "mniaaam"). acum daca incerc sa-i distrag atentia, oricum nu deschide gurita, eventual se enerveaza ca insist. asa ca umblu cu 2-3 feluri de mancare, sa vedem din care vrea. si daca probeaza 2-3-4 lingurite din fiecare, tot e ceva . sper sa treaca odata si caldura asta, ca nici noi n-avem pofta de mancare peste zi!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

si hai sa mai si radem putin :

O blonda supravietuieste unui accident cumplit,petrecut pe Autostrada
Soarelui.Iese cu chiu cu vai nevatamata dintre
fiarele contorsionate si declara organului:
-Mergeam linistita cand,deodata, in fata mea apare un brad.Cotesc
stanga,acolo un alt brad,cotesc dreapta,ce credeti ?inca un
brad
Din cauza manevrelor bruste,m-am dat peste cap de vreo 15 ori.
-Stimata doamna,suntem pe autostrada si nu este nici un copac pe o
distanta de citeva zeci de km.Ceea ce ati vazut dumneavoastra este
odorizantul

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Ia ghiciti cine nu are montaj? Stiti vorba aia cu cizmarul si cu ghetele rupte?

Pun un exemplu de montaj la intamplare, ca sa se oftice mamicile care au scris rar

Bianca de michelle - parola michellebianca

baby78, lasa-mi te rog PM cu adr ta de mail.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Nu pot sa cred .... Voi ati facut atatea lucruri frumoase pentru noi si chiar tu sa nu ai montaj....
Trimit PM

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody merci pup.
Acum suntem langa paris la un soi de ferma f faina. Al meu are treaba si am zis sa nu ne cazam in paris in aglomerarie si sa ramanem blocate in hotel. Asa pot sta mult la aer cu ea. In plus au si animale, padure, lac si e si ieftin fata de oras. Si aproape de disney.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Disney
la cati ani ziceam ca mergem ...3-4?!?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

daca hotarati sa plecati la disney sa ne luati in seama si pe noi

crissy, bine a zis rodica. multumim pt timpul acordat.
va multumesc si voua cristina, rodica si paula
chiar ma gandeam in timp ce vedeam montajul, oare cat timp v-a trebuit...sunteti cele mai tari

mara mai nou merge cu spatele :))) e atat de haioasa. sau merge cu genunchii flexati, un fel de mersul piticului dar nu chiar atat de jos. si face si o fatza ranjita asa. imi vine sa o pup toata ziua, mor dupa ea.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Intru si eu fuga fuga, ca am culcat piciul atomic :D.
Vroiam sa va multumesc si eu din suflet pentru surpriza.In seara asta vb cu sotul ca tare rau imi pare ca nu putem ajunge la MI.stam tare rau cu banutzii..la ziua lui Cristi am avut de ales daca plecam undeva sau cumparam masa cu scaune...am cumparat masa.Dar sunt multumita si asa, ca doar nu le putem avea pe toate.fi-miu tot nu mai vrea la olita, urla ca muscat de fund cand il pun..mai am rabdare, ca tocmai am vazut azi o emisiune la protv si zicea ca abia spre un an jumate incep ei sa se controleze.Ma enerveaza draga mea soacra..ca de ce nu face copilul la oala,ca nu are cine sa-l puna, ca sotul meu nu mai facea de la 1 an si 2 luni...dar nu ar zice sa ajute..asta imi aduce aminte de faza cu alaptatul, cand ma stresam in prima zi cu copilul acasa: ca ea a avut, eu de ce nu am.Noi sa fim sanatosi.Tre neaparat sa pun si eu pozici..eu am ramas de vreo luna fara adresa de mail, mi-a fost parlita parola.si nu reusesc sa o recuperez,asa ca o sa imi fac timp sa fac alta.mor de ciuda, dar incerc sa ma controlez..
Va pupez!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Oana - da si disney - va detaliez cand ma intorc la un laptop. Ce sa zic ma bucur ca are 1 an si sta in marsupiu si carut, ca nu vrea tot din toate magazinele, ca ne dam in ce gasim fara coada( un tren, un vapor, un trenulet, o barcuta, labirintul lui alice), in rest se sta si 50 de minute la coada sa te dai, ca e fericita sa vada calutul care trage tramvaiul si atat, coada sa faci poza cu personajele e asa de vreo 30 de metrii at least... Cel mai fain a fost pranzul cu personajele disney. Catelusul meu a captat toata atentia fiind cea mai mica si mai dezinvolta. Zic catelus ca umbla in 4 labute de la pluto la goofy la mickey la minnie ... O nebunie.

Faza tare: satula de prostii de mancare ma duc la o tanti si o intreb dar ceva salata cu gratar unde gasesc. Ea se uita mirata la mine si spune ca aici e doar mancare tip fast food, atat! La ferma la casute e bucatarie, afara gratar la fiecare. Asa ca m-am pus pe gatit :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Michelle,
Crispro tortul l-a ales Bogdan. Bravo pt Vladutul destept
Alice, nu-i nimeni fan Barca. Eu imi iau cate o cana de pe unde ma duc si in Barcelona mi-am luat-o pe asta. Dar ai zarit-o, n-am ce zice! Daca ti-e frica sa nu aleaga surubelnita si cabluri, nu-i pune . Da, noi plecam la Ct sa mai stam pana incepe Bogdan gradinita
Palomina, eu sper sa fie ok rinichiul lui Antonito, mai repede de 4 ani.
Diana, ce frumos ca umblati atat
Crissy, pentru mine a fost o surpriza ca i-ati facut lui Sasha subiect dedicat. Cand am vazut si surpriza, a fost de-a dreptul UAU! Sunteti extraordinare

Mergi la inceput

De la noi (mine).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166254&whichpage=3

Mergi la inceput