Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 8
palomina spune:
in alta ordine de idei, eu o sa aman pe termen nedeterminat introducerea sarii in mancare si, de asemenea, intarcarea.... o sa alaptez pana vrea puiul meu, cine stie?! poate il ajuta si asta la vindecare...
Ca tot vorbeati de Barcelona- sambata am castigat o minge cu insemnele FC Barcelona la mall -se tot invartea Antonito pe langa mingile alea, m-am cautat de marunt si n-am mai stat pe ganduri -i-am castigat-o
ce fericit era :)) tot mallul se uita la noi cum jucam fotbal ![]()
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
rodyka spune:
iar e zi de frizerie in delfinariu. vrem pozeee!!
palomina, eu sper ca se rezolva de la sine problema lui Antonito, uite ca rinichiul drept e perfect!
crispro, felicitari lui Vladut pentru multele lucruri asimilate! ma bucur sa te vad si pe tine multumita. auzi, dar... voi nu veniti la cumparaturi in Spania in ianuarie?!
ochidut a fost deja, stie cum e
.
crissy, si eu am laptop al meu, dar pe mine lasa-ma la urma, eu m-am descurcat pe calc Mariei (care intre timp a dat ortul popii si am decis sa nu-l mai reparam, e a cincea ora de cand a iesit din garantie si a uns´pea in 3 ani
). iti trimit PM mai peste-o luna, sa-ti spun 

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
si Antonito mananca fff greu legumele de la o vreme, tre sa fie foooarte blenduite si tre sa fie f concentrat cu jucariile lui ca sa pot sa-i dau 200 gr de piure... azi n-a mancat decat vreo 3 sferturi ca n-am mai avut nervi- mi-a venit si ciclul si am o stare naspa 
las' ca recupereaza la 6 cu iaurtul
am trecut la iaurt xxl :)) ca nu se mai satura cu 200 ml, oricum i-l dau gol, asa ca poate sa manace un pic mai mult
eu de-abia imi astept barbatul acasa sa mutam iarasi mobila ca nu mai suport cum arata camera- zici ca e depozit de mobila nu alta
sa va zic- 2 fotolii-MARI-, un pat MARE, o canapea, un sifonier, 3 corpuri de biblioteca MARI, 2 patuturi
si totul in numai 18 m patrati 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crissy77 spune:
Beatrice doarme de la 12.30 
rodyka, cum sa te las la urma???? Am modificat deja, acum generez executabilul si trimit.
Chiar daca nu ai calc pe ce sa vezi, montajul il vei avea in mail
.
ciristina_serban, e vb despre surpriza pe care am reusit sa o facem mamicilor active, un montaj cu mesaje de la odisee, nastere, primul an din viata si urarile de LMA. Am fost ajutata de (enumar in ordinea alfabetica
): crispro, paula_m, rodyka, au muncit si ele saracele de numa'. Ideea a fost a mea, imi pare rau ca tu nu ai (si mai sunt cateva mamici care au postat fff rar), imi cer
daca le-am suparat, eu am decis cui fac, nu va suparati pe restul fetelor, ele nu au nicio vina. La nunta a fost fain, dar am ajuns terminati acasa, Beatrice a fost in mare forma
, a dormit doar de la 23 la 3 dimineata, iar Elise a stat treaza toata noaptea.
Daca din fetele care nu au montaj este cineva care isi cauta mesajele si le face capturi si mi le trimite, eu fac SURPRIZA cu draga inima. Ia foarte mult timp cautatul mesajelor, mai ales daca mamica scrie rar.
Ia ghiciti cine nu are montaj
? Stiti vorba aia cu cizmarul si cu ghetele rupte?
Pun un exemplu de montaj la intamplare, ca sa se oftice mamicile care au scris rar![]()
Bianca de michelle - parola michellebianca
baby78, lasa-mi te rog PM cu adr ta de mail.
ainotna spune:
Eu astept sa se trezeasca Bogdan sa plecam la film, la Cars 2
Ramo, cum e Sabina, a inceput sa pape? Sa va fie de bine excursia!
Ochidut, pupam vanataia Larisei, sa-i treaca repede!
Crispro, nu cred ca trebuie sa ai copii sa te gandesti ca nu papa cioco la 1 an...Desi sa stii ca eu i-am dat o lingurita mica lui sashi si din tortul de cioco
...si imediat i-au aparut doua bubite la gura 
Ce frumos ca v-ati facut deja planuri de revelion. Noi mereu zicem ca le facem din timp si meeu ramanem pe ultima suta de metri...O sa incerc sa ma preocup si eu din timp...
Racusor, eu cred ca daca face un singur scaun pe zi, chiar daca e mai moale nu are vreo problema, dar e foarte bine ca ii faci analize, ca sa scapi de gandurile astea. Cat despre tava, eu sunt suparata acum ca nu prea am avut imaginatie cand am pus lucruri.
Paula, bravo pentru Raul si pentru bunica cea insistenta! Si spor la treaba!
Ilinca pupam alintatul
. Eu stiu de la Bogdan ca e doar o faza. Si Sashi se tranteste pe jos daca nu-i convine ceva. Foarte bine ca ai intrebat la protectia copilului, daca ai raspuns sa ni-l spui si noua
.
Victo spune:
rodi, chiAR ZI DE frizerie- m-am tuns si io ![]()
ooo cristina, chiar tu ai ramas fara montaj...
he he hai ma va plangeti de faze din astea? floare la ureche..io tot cu stefan al meu..ioi ioi..oricum, nu am abandonat gandul de a merge la psiholog, doar ca nu am timp efectiv.pana atunci incerc din rassputeri sa ma abtin.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Diana_Eva spune:

+ tort + sampanie - sunteti cele mai tari!!!! Multumim din suflet pentru urari!
Merge tare greu net-ul pe telefon asa ca nu pot citi!
A salvat cineva cum se dau homeopatele racusor pentru nas cu muci?
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva A salvat cineva cum se dau homeopatele racusor pentru nas cu muci? |
| RACUSOR: de la plantextract formula 31 e de muci si formula 1 e de febra, ambele de la plantextract formula 1 se da din jumate in jumate de ora, pentru febra mai mare de 38 sau dintr-un sfert de ora intr-un sfert de ora pentr febra mai mare de 39. cate 3 granule formula 31 cate 3 granule de 3-4 ori pe zi cu jumate de ora inainte sau dupa masa |
pe unde sunteti, diana?

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
baby78 spune:
| citat din mesajul lui rodyka baby, pana trece la un program frumos si stabil, va fi putin haos... ![]() am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Rody..abea astept...Acum avem alte probleme.....De 2 zile face kk apos...se i s-a iritat funduletul rau de tot...Toata noaptea a facut kk din 2 in 2 ore si cum facea cum urla ca il ustura...Mititelul tare s-a chinuit...De azi am intrat la regim..mar copt, orez cu morcov si hidrasec si ceai de menta...Azi toata ziua mai mult a dormit decat sa fie treaz ....De joaca nici vorba..Acum vad ca a facut kk dupa 4 ore si nu mai e apos,,e doar moale..Sper ca isi revine....Plus ca am simtit un ditai coltul de masea iesit in stanga sus...Probabil ca de aceea e asa de marait de 2 saptamani...
Bine ca nu i-am facut nici un vaccin de an ca sigur dadeam vina pe ele...Se pare ca dupa ce implinesc anul copii devin mai bolnaviciosi...si nu are legatura cu vaccinul (asa e si pentru Racusor sa se linisteasca in legatura cu vaccinul...
)Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 Neata eu tot stresata cu piticania, iar i-am dat de dimineata iaurt, si iar plansete la kk si kk moale ![]() deci regim in continuare ![]() . i-am scris pediatrei, ne-a dat un medicament, pana acum nu a fost decat regim si biotics + 2 zile hidrasec, nimic altceva, dar se pare ca nu e de ajuns. ce mancare de regim mai stiti, pentru micul dejun si gustari? la pranz si seara mananca legume in diferite combinatii. saracul cred ca s-a saturat de mar copt... o sa ii mai fac maine o tura de analize, coprocultura si coprocitograma , sa fim siguri ca nu e nimic infectios. daca ati vedea ca acum 2-3 saptamani ma plangeam ca e grasun, si acum nu mai are nici burtica nici bolfute ![]() desi papa totusi bine....am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Racusor pediatra a spus ca este un virus de enterocolita si sunt foarte multi copii afectati. Noua ne-a recomandat asa:
dimineata mar copt si putina banana
pranz - supa de morcov sau orez cu morcov si carne fiarta separat
hidrasec 1 plic la 8 ore (2 zile)
enterolactis buvabil 1 flacon pe zi
ceai de galbenele si menta
5 pic vit C
si mare atentie la fundulet sa nu se irite cum s-a iritat al meu...E rosu ca focul si plange imediat ce murdareste scutecul...
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010