GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL
Raspunsuri - Pagina 5
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NinaB
regulament 03; 04 si 07 |
regulament 03; 07 si 21
Nina, 23+,
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NinaB
regulament 05 |
va simtiti cu musca pe caciula? eu, daca eram in locul ei, va faceam ca la usa cortului pe toate forumurile pt. mamici/copii/gradinite/inspectorate scolare/... si nu numai atat.
accidente minore a patit si copilul meu la cresa de stat, dar reactia a fost cu mult peste ce ati facut voi: au chemat asistenta si medicul imediat desi era o zgarietura, m-au sunat imediat sa-mi spuna ce s-a intamplat, l-au dus pe copil la spital pt. consult, educatoarea a fost alaturi de el tot timpul si a recunoscut ca l-a scapat din vedere. diferenta este ca la cresa aia sunt 25-30 de copii in grupa, intre 1 an si 3 ani. o singura educatoare trebuie sa-i supravegheze si sa-i ajute pe toti.
nu exista comparatie nici ca omenie, nici ca dotare, nici ca orice vreti... banii cheltuiti pe gradinita asta particulara se cheama furati.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
moamaaaa, si nu se descurca o persoana cu 3 (trei) copii? din asta iese unul accidentat grav????? inseamna ca la grupele cu 25-30 (la fiul meu la gradinita erau 40 in grupa) cel putin 10-15 trebuiau sa iasa din cresa aia handicapati pe viata, nu?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
NinaB spune:
dilema. on sau off topic? e greu indeed dupa anumite varste sa explici ca nici dreptatea nici argumentatia nu constau in invective ...
si nici nu foloseste asta in niciun caz la alinarea copilei suferinde
on topic sigur: exista clown si zana la firmele de profil. ii poti chema din cand in cand. cu factura pentru care ceri despagubiri
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaB dilema. on sau off topic? e greu indeed dupa anumite varste sa explici ca nici dreptatea nici argumentatia nu constau in invective ... si nici nu foloseste asta in niciun caz la alinarea copilei suferinde |
NinaB, tu nu esti in masura s-o judeci pe mama in situatia data si nici sa-ti dai cu parerea asupra a ceea ce o ajuta si ce nu. Nimeni nu e. Si pana la urma "imbecilele alea" a fost o descarcare a mamei, probabil cu efecte pozitive asupra starii ei de spirit si, implicit, asupra copilei.
Iar gestul de a vari regulamentul sub nas unei mame disperate e pur si simplu incalificabil.
alexalorena spune:
Vreau sa citesc si sa urmaresc drama traita de eumada si fetita ei. Pentru ca, fie ca vor sau nu unii sa recunoasca, este o drama. Citesc cu sufletul la gura in fiecare zi si ma rog sa se termine cu bine totul cat mai repede.
Te rog, NinaB lasa-i acestei mamici indurerate macar bucuria de a exprima aici, cu noi ceea ce simte. Las-o sa isi strige durerea, noi vrem sa o auzim. Din cauza interventiilor tale de la subiectul trecut, moderatorii au decis inchiderea subiectului. Nu vrem sa se repete acelasi lucru.
Te-ai pus in situatia ei? Ai copii? Daca unicul tau copil ar trece printr-o suferinta atat de crunta ai putea sa ramai la fel de impartiala? Nu conteaza daca esti chiar din gradinita sau din afara ei, dar inchide ochii pentru o clipa si gandeste-te ca ar arata copilul tau asa cum arata Eva dupa ce a fost oparita. Gandeste-te ca este vara, copii stau afara cu orele iar ea este obligata sa stea in casa. Te-ai ars vreodata putin la un deget cand gateai? Te-a durut? Ce o fi simtit bietul copil la arsurile alea?
Vreau ca eumada sa ramana aici pe forum cu povestea ei, vreau sa fiu martora la minunea pe care o face Dumnezeu vindecand acest copilas, te rog, nu-mi lua placerea asta.