GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a[/inu e.
Si pana la urma "imbecilele alea" a fost o descarcare a mamei

oarecum de acord.
pentru restul voi uza de sugestia nineipreda.(multu') trec la 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ironiile acestea nu se potrivesc unui subiect atat de grav si care este plin de durerea unei familii greu incercate din cauza "desteptaciunii si intelepciunii" unor persoane "calificate".

alexalorena, .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Si ce sa faca moderatorii, AB_AC? S-o invete sa se poarte?

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Anca sa nu fii intransigent tine de buna crestere de asemenea. Eu cred ca-n educatie are dreptate tara mea adoptiva: Pick up your fights! si nu te agata de scame

Dar eu v-am raportat pe amandoua la moderatori (ceea ce fac extrem e rar... cu voi doua am numarat pe o mana) pentru ca cearta voastra e nelalocul ei aici.
Ea a inceput-o si tu o continui dandu-i satisfactie... Ignore e solutia si nu cearta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

madyrizi multumesc!

Macar sa mai apucam sa primim maine vesti bune de la controlul Orl. La cum avanseaza discutiile moderatorii probabil ca vor inchide si acest subiect. Ar fi pacat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

la buburuze primim mereu vesti de la madalina. noi o cunoastem pe eva de cand s-a nascut, stim fiecare gangurit al ei, fiecare cuvant nou si fiecare progres. ne-am povestit bucuriile si durerile copiilor nostri, am suferit una cu alta timp de aproape 2 anisori...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna7a spune:

Nina B, chiar nu te poti abtine? Banuiesc ca limita interventiilor tale este in buzunarul Disney BH... "PR-ul" din tine nu se mai satura? Mai iesi un pic din fata monitorului, tabletei sau la ce-oi sta conectata toata ziua de pari sa nu ai viata personala, asteapta sa fii mama si poate atunci vei intelege de ce lumea o sustine pe Madalina. Sunt curioasa daca esti la fel de aroganta si in viata reala sau iti pastrezi cinismul si dovezile de superioritate doar pentru virtual. Am o banuiala, totusi...

Chiar imi pare rau ca sunt off-topic. Promit solemn sa nu mai intervin in astfel de circumstante si mi-as dori ca moderatorii sa ne lase sa urmarim evolutia situatiei Evei!

Eumada, pupici si curaj!

A fi "mami" este minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Daca e vorba de un forum care protejeaza, promoveaza si sustine interesul copilului, in mod normal, postarile Ninei B ar trebui blocate/sterse pe topicul asta.
replici ce nu fac decit sa sporeasca frustrarile mamei pentru care ajunge suferinta copilului.

Asta nu-i un accident cu o bunica batrina careia i-au amortit instinctele, cu o mama ce face nspe lucruri in timp ce mai are copilul prin preajma; O persoana platita si presuspus calificata (cel putin) era acolo cu scopul de a asigura integritatea fizica si morala a unui copil, si n-a facut-o. Normal e sa dea socoteala pentru suferinta copilului, pentru urmarile gestului ei. toti dam socoteala la job pentru greseli cu consecinte nefaste, si inca cum, dar in Romania se poate orice...

putea fi mai rau, o putea orbi si afecta mult mai rau pe viata;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Probabil ca toata persoanele care au scris la topic sunt mamici, nu ai cum mama sa fii si sa nu te pui o secunda in pielea Madalinei si sa simti altceva decat furie, sa iti vina sa ii sfasii de vii pe cei ce ti-au facut copilul sa sufere in asa hal. Si chiar daca e cineva care lucreaza in gradinita printre noi, nu inteleg cum ar putea gasi o justificare.

Erau 3 copii care mancau, educatoarea portiona mancarea, ingrijitoarea era iesita, copilul putea in loc de cafeaua oparita sa prinda un cutit si sa se taie cu el, putea sa isi piarda viata, nu? trebuia sa se intample mai rau ca sa fie de acord toata lumea ca e de nejustificat si de neiertat ce s-a intamplat?

Madalina, nu pot decat sa imi imaginez cat de greu iti e dar stii si tu ca fetita gaseste resurse de vindecare si in tne deci pt ea trebuie sa fii sanatoasa si puternica si tu asa a te rog ai grija si de tine. Cu multa dragoste si rabdare, cu timpul o sa lasati in urma accidentul asta groaznic, adica ea cu siguranta il va uita pana la urma, tu esti cea care trebuie sa eliberezi furia ca sa poti sa let go...

Multa putere si pupici printesei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Erau 3 copii care mancau, educatoarea portiona mancarea, ingrijitoarea era iesita, copilul putea in loc de cafeaua oparita sa prinda un cutit si sa se taie cu el, putea sa isi piarda viata, nu? trebuia sa se intample mai rau ca sa fie de acord toata lumea ca e de nejustificat si de neiertat ce s-a intamplat?

Povestea minunilor

Si daca educatoarea si ingrijitoarea ar fi avut o minima instruire ar fi stiut ca in arsuri nu se intervine sa stergi ranile. De ce apelul la 112 a fost al mamei si nu al lor? Doua-trei minute sunt cruciale in viata unui om, al unui copil, ele chiar nu stiau?
Cei din conducerea gradinitei au stat cu orele, cu zilele pe holurile spitalului rugandu-se pentru copilul acesta? Stiu prin ce trece o mama dincolo de usile de la terapie intensiva? Au fost acolo sa o imbratiseze, sa o imbarbateze, sa arate ca le pasa? Sa planga, sa urle de neputinta asa cum a facut Mada?

Lasati-o macar aici sa-si descarce sufletul, va rugam nu-i luati sansa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu-mi ia nimeni sansa asta fetelor stati linistite.

Si oricum aia a fost o remarca la modul general....si va multumesc ca voi sunteti alaturi de mine.

Si da am tacut atunci ca sa nu dauneze anchetei dar nu mai vreau.Sunt perfect justificata in tot ceea ce fac.Si da "GRADINITA DISNEY BABY BACAU"NENOROCESTE COPIII e o cloaca unde sunt dusi copiii de parintii inconstienti....probabil in vreo luna se va intampla altceva si atunci...sa vedem cine va accepta sa-i fie crescut copilul de persoane cu dosar penal pentru vatamare corporala grava(nu culpa,grava)....asupra unui copil.....
Si sa stai o ora aproape cu un copil oparit fara sa suni salvarea se incadreaza deja la"rele tratamente aplicate minorului"...si deja vorbim de altceva...sa-i rupi flictenele de pe fata....nu e [rimul ajutor...o fi cumparat patronul casa aia de la asistenta dar aia nu era acolo......nu exista asigurata asistenta medicala...doamna asitenta pleca la ora 11......ancheta va demonstra multe nereguli...multe multe de tot.

VA PUP FETELOR PE TOATE.

Sper ca persoanele implicate sa ma evite pe strada...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput