GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mickyyy/Mickyyy.jpg)
Mickyyy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Sa nu dai un telefon sa intrebi daca copilul ala desfigurat traieste daca-i e bine?M-au contactat necunoscuti sa ma intrebe de ea...dar ei? |
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar de undeva de la subiectul anterior retinusem ca educatoarea a venit la spital sa se intereseze de starea fetitei dar a fost izgonita de acolo. daca am inteles gresit, mea culpa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Matzaila_81/Matzaila_81.jpg)
Matzaila_81 spune:
Ah, si faptul ca voi aveti copii iar eu inca nu face ca voi sa fiti mai apte despre a da sfaturi despre cum sa treci peste o trauma?
Uite eu inca nu l-am nascut pe al meu ,nu am copil dar sunt insarcinata. Stiu insa cu siguranta ca daca micutul mi-ar fi ranit as innebuni, mi-as pierde mintile si as face orice sa-i pedepsesc pe vinovati dupa care, pentru el, pentru ca el este pe primul loc as pune ura mea pe plan secundar si as fi rationala pentru el. Pentru ca durerea si trauma lui sunt clar mai mari decat ale mele si pentru ca ar avea nevoie de o mama optimista, vesela pentru el care sa-l faca sa uite de ce s-a intamplat, pe cat posibil.
Daca voi ati face altfel este strict problema voastra. Dar asta nu inseamna ca ce proliferati voi acolo este cea mai sanatoasa atitudine.
Si inca ceva,a fi langa cineva, a sustine pe cineva nu inseamna a agrea tot ce spune persoana respectiva. Uneori ca sa faci bine trebuie sa spui si lucruri sau sa faci lucruri pe care persoana in cauza nu vrea sa le auda sau sa le faca.
Am citit ce a scris Eumada si se pare ca ea chiar a inteles ce s-a spus pe aici.
Mada, foarte foarte bine ca te duci la psiholog, cu siguranta o sa te ajute. Bine, nu imediat, ca si ranile Evei totul necesita timp mai ales cele din suflet. Cel mai sigur iti va fi mai bine dupa ce toata povestea cu gradinita se va fi terminat.
Sanatate Evei si putere sa treaca peste tot!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Clar m-ati inteles gresit,in primul rand Lali eu vreau sa cred ca sunt destul de rationala si vb strict de momentul in care m-ar fi chemat sa imi spuna ca fetita mea a fost oparita(at tu puteai sa fii optimista si f rationala nu?)
Matzaila te-am intrebat daca ai copii pentru ca at cand vezi un copil asa cum este Eva inevitabil ti-l imaginezi si pe al tau in aceasi situatie si parca nu iti pica tocmai bine ,cel putin eu asa patesc.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaB/NinaB.jpg)
NinaB spune:
roxana a sunat...
in bacau e suficient sa deschizi geamul si afli tot ce vrei...
avocatii comunica permanent...
nimeni nu si-a declinat vina...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Anca atunci ne referim la momente diferite ale actiunii... Nu stiu cine pe cine a inteles gresit,dar eu ma refer strict la momentul actual,cand Eva se vindeca fizic. Poate nu mi-ai citit bine primul mesaj, in care scriam ca as fi plecat su scalpul educatoarei dupa mine , ai citit printre randuri doar. Mada a facut ce era de facut pe cale legala,a dat si totul publicitatii ( foarte bine a facut,ca altfel poate ramanea la stadiul de "asta e ,s-a intamplat si gata!" ) , acum ce ii ramane de facut este sa se axeze pe insanatosirea pielii fetitei,si pe inveselirea ei,si totodata pe revenirea ei,a mamei,ca e mai traumatizata decat copilul
. Nici eu nu as fi fost rationala atunci ,in nici un caz...ci sunt convinsa ca mi s-ar fi recomandat si mie o injectie ca cea recomandata Madalinei
.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
![](images/user_woman.png)
adriuta spune:
Ma intreb cum puteti argumenta pe langa asa un subiect...e trist ce i s-a intamplat colegei noaste de forum, asa ca nici un argument nu o va ajuta. Asta este CLAR.
Ce vreau eu sa ii zic mamicii este ca probabil ei vor incerca sa aranjeze cu avocatii si tu ar trebui sa ai media de partea ta. Deci mediatizat, mediatizat, mediatizat....
Si ai grija sa ai un avocat care sa te sfatuiasca si mai ales nu uita ca tot ce ai scris tu aici si vei scrie s-ar putea folosi la proces.
Si nu in ultimul rand Eva ta este un copil perfect. Nu privi totul ca si cum viata Evei este ruinata. Eva va putea face orice in viata ei, va putea fi orice s oricine vrea. Spune-ti asta si nu te descuraja, este important mamico sa ramai puternica pt puiul tau.
Paqna va fi ea mare se vor inventa tot felul de lasere si sunt sigura ca cicatricea va putea fi rezolvata prin tot felul de proceduri, e domnisoara o sa poarte parul lung, va fi bine:).
Va trece peste tot, probabil catva zile va trebui sa stai cu ea in banca la scoala pana va avea incredere in ei, dar pana atunci mai sunt 4 ani si sa speram ca se vauita:) oarecum patzania.
Cam atata pot eu sa iti zic si iti doresc din tot suletul putere sa depasiti totul cat mai bine.
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 [red]Ah, si faptul ca voi aveti copii iar eu inca nu face ca voi sa fiti mai apte despre a da sfaturi despre cum sa treci peste o trauma?[/red]Uite eu inca nu l-am nascut pe al meu ,nu am copil dar sunt insarcinata. Stiu insa cu siguranta ca daca micutul mi-ar fi ranit as innebuni, mi-as pierde mintile si as face orice sa-i pedepsesc pe vinovati dupa care, pentru el, pentru ca el este pe primul loc as pune ura mea pe plan secundar si as fi rationala pentru el. Pentru ca durerea si trauma lui sunt clar mai mari decat ale mele si pentru ca ar avea nevoie de o mama optimista, vesela pentru el care sa-l faca sa uite de ce s-a intamplat, pe cat posibil. Daca voi ati face altfel este strict problema voastra. Dar asta nu inseamna ca ce proliferati voi acolo este cea mai sanatoasa atitudine. Si inca ceva,a fi langa cineva, a sustine pe cineva nu inseamna a agrea tot ce spune persoana respectiva. Uneori ca sa faci bine trebuie sa spui si lucruri sau sa faci lucruri pe care persoana in cauza nu vrea sa le auda sau sa le faca. Am citit ce a scris Eumada si se pare ca ea chiar a inteles ce s-a spus pe aici. Mada, foarte foarte bine ca te duci la psiholog, cu siguranta o sa te ajute. Bine, nu imediat, ca si ranile Evei totul necesita timp mai ales cele din suflet. Cel mai sigur iti va fi mai bine dupa ce toata povestea cu gradinita se va fi terminat. Sanatate Evei si putere sa treaca peste tot! |
Nimeni nu e apt sa-i dea sfaturi despre cum sa treaca peste aceasta trauma, pentru ca nimeni, cu copil sau fara nu simte ce simte eumada.
Si tot asa nimeni nu e apt si nu are dreptul sa-i bage pumnul in gura sa nu se descarce.
Vad ca cele deranjate de descarcarile ei o sfatuiti sa nu se descarce acasa, in prezenta copilului. Pai tocmai de aia o face aici, ca sa fie cat poate de senina cu copilul.
Sa sustii pe cineva inseamna si sa-i asculti framantarile si urletele de durere.
Cui cu-i convine e liber sa nu deschida topicul.
alex_andra spune:
Matzaila,unele lucruri le intelegi abia dupa ce devii parinte.
nu e nimic rau sau rusinos, dar pur si simplu asa e.
e adevarat ca exista si parinti care nu inteleg si nu simt nimic nici dupa, dar nu cred ca faci parte din acea categorie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
Madalina, este extrem de dureros ce i s-a intamplat fetitei tale, ce ti s-a intamplat tie, caci stiu, ca mama simti durerea ei cu fiecare por al tau. stiu ca durerea duce la disperare, insa timpul va estompa senzatia asta si vei invata sa ierti aceasta nedreptate. mai intai vei invata sa accepti ideea ca s-a intamplat, apoi vei invata sa traiesti cu ea, ca in final sa ajungi sa te bucuri de orice clipa alaturi de Eva.
Lasa-ti sufletul sa fie fie alinat, lasa-ti prietenii sa te ajute, vorbeste cu psihologul si mai ales bucura-te! bucura-te de minunea ta mica, savureaza orice clipa de fericire impreuna cu ea.
Am suferit enorm cand din vina unor persoane era sa murim si eu si baietelul meu la nastere. insa cu timpul, cu ajutorul prietenilor, al familiei si mai ales datorita puiului meu care imi umplea sufletul de fericire in fiecare secunda, am ales sa lupt contra tristetii, furiei, am ales sa fiu fericita!
Te rog, fa si tu asta pt tine si pt Eva!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Neata...da sigur cum nu..."eva a fost de vina cat timp roxana era cu alt copil si ingrijitoarea era plecata.DE CE ERA EVA NESUPRAVEGHEATA?
In alta ordine de idei ce scrie aici nu poate fi folosit ca proba cata vreme nu exista un mandat pentru dezvaluirea identitatii persoanelor care scriu,fara sa declare in scris.....daca nu e oficial nu conteaza.Oicine poate sa spuna orice corect?
DE CE EVA ERA NESUPRAVEGHEATA?DE CE AU AVUT CURAJ SA SUSTINA CA EA ESTE DE VINA CA ERA CAFEA CLOCOTITA INTR-UN IBRIC,MENTIONEZ IBRIC NU CANA CUM AU AFIRMAT INITIAL.Cu martori.De ce intr-o cresa copiii sunt nesupravegheati?ha?sa aud.cu trei copii si nu au fost in stare sa-i supravegheze.sa aud justificarea.
Asa cum am mai spus,eu am avut curaj sa fac totul public sa apar si sa sustin ce am spus.
Si daca va fi cazul voi mai aparea sa stiti.Chiar mai pregatim o surprizaaaaaaaa....
Eu va multumesc de sustinere chiar conteaza pentru mine si Eva.
Si haideti fetelor"d`ont feed the troll"...(s-ar putea sa fi pus vreun timp gresit in formulare....scuze)
Eu va multumesc de sustinere
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098