GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL
Raspunsuri - Pagina 14
Mickyyy spune:
Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar ia uite cam care e mentalitatea "patronilor" de gradinite particulare : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162932&whichpage=1 (tot povestea unui copil de 2 ani, dar cu accidentari "minore"), probabil la fel gandesc si cei de la gradinita disney!
G_I_O spune:
Sincera sa fiu nu stiu cum as fi reactionat daca i se intampla asa ceva copilului meu. eu sunt calma, dar si cand ma enervez, fereasca sfantul.
O inteleg pe Mada, ii inteleg frustarea, care nu va disparea curand. e nevoie de timp pt vindecarea Evei, si probabil pe urma va putea si Madalina sa mai treaca cu vederea.
sper sa te mai linisteasca vizitele la psiholog si Evei sa-si recapete incredea in oameni. Nu va uita, dar amintirile dureroase s evor estompa cu timpul, e nevoie doar de multa iubire si intelegere in jurul ei.
libelula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaB roxana a sunat... in bacau e suficient sa deschizi geamul si afli tot ce vrei... avocatii comunica permanent... nimeni nu si-a declinat vina... |
mai, eu urmaresc topicul, insa nu inteleg de ce Nina le tot ia apararea celor de la gradi. are cumva vreo legatura cu ei, si mi-a scapat mie?
Madanic spune:
Madalina, imi pare rau ca treceti prin asa o experienta urata. Multa sanatate fetitei, sa se recupereze repede si fara sechele.
Problema mie mi se pare foarte clara, orice ar zice diverse persoane. Aici nu e vorba de versiuni, copilul este foarte mic nu poate fi considerat vinovat de ceea ce s-a intamplat. Responsabilitatea este a educatoarei in special, si a institutiei in plan secundar.
Daca incidentul s-a petrecut in sala de clasa educatoarea e vinovata ca a permis aducerea lichidului fierbinte acolo(nu conteaza ca e cana sau ibric nu avea ce cauta acolo). Daca incidentul s-a petrecut in bucatarie atunci educatoarea e vinovata ca fetita a ajuns in bucatarie, inseamna ca era nesupravegheata.
Institutia e vinovata pentru ca nu are reguli de interzicere a lichidelor fierbinti si in principal este vinovata ca personalul institutiei nu are cunostinte de prim ajutor. Pentru chestia asta nu exista scuza.
NinaB, parerea mea este ca ai un interes in povestea asta. Madalina are tot dreptul sa ceara daune de la institutia respectiva si nu scrie in nici o lege ca trebuie sa se incadreze in limita asigurari realizate de gradinita. Sincer daca as fii in locul ei as lua si pielea de pe ei. Mai bine sa inchida gradinita decat sa puna alti copii in pericol.
Madalina, mult succes in Justitie, sa vi se faca dreptate.
eumada spune:
Neata..cam tarziu dar asta e..
Sa va povestesc o faza de aseara....am ras vreo 5 minute.Evei ii ies niste canini plus durerile ranilor si era nervoasa...i-a dat lu` taica-su` cu o papusa in cap scurt.Sotul meu zice"am plecat pe balcon m-am suparat pe tine".Eva fuge dupa el si alintandu-se zice prin geam.."gata te log flumos sa ma ielti'
Sotul"te iert.te iubeste tata vrei sa vin sa ma joc cu tine?"raspunsul
"Nu ca m-am supalat si eu pe tine".....
Maine e prima sedinta la psiholog cu Eva la cenbtrul de excelenta.Sa vedem cum se descurca psihologul....
O zi buna..
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
My_Lady0091 spune:
Felicitari cu ocazia onomasticii, micutza Eva-Maria!
sa cresti mare, pui, sa fii sanatoasa, frumoasa si voioasa!Dumnezeu sa te binecuvinteze acum si intotdeauna!
*Blackmoon Lady 18+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
eumada spune:
Alina sa-ti traiasca Marie....Rebecca .....UN MAAAAAAAREEEEEEE PUPIC DE LA MARIUCA MEA.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
eumada spune:
Si pentru ale da o veste buna si celor care incearca sa ma convinga ca ninab si altii ca totul e o bagatela diagnosticul a doi medici un estetician si un dermatolog este ca
OBRAJII VOR FI DE CULORI DIFERITE TOATA VIATA,DECI VA RAMANE CU URME PERMANENTE.....
Pentru asta va fi nevoie de reevaluare la fiecare trei luni sperandu-se totusi ca fiind mica situatia sa se rezolve dar sansele sunt de 30 la 70.
Legistul mi-a explicat foarte clar situatia,am discutat cu ea ieri mai multe probleme.
Ma gandesc sa mai solicit o expertiza si un nou set de evaluari in cursul desfasurarii procesului.
Asta asa ca vezi Doamne acei oameni minunati si iubitori de copii sa se bucure.Ce suflet mare am,sa le produc o bucurie,nu-i asa?
Eu le sugerez sa folosesca fereastra deschisa din Bacau.
Madalina si Eva-Maria