GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Buna ziua.....
Nrcisica asta si incerc.O sa-i las la dracu` pe toti cei care i-au facut rau Evei,are cine sa se ocupe de ei sa plateasca cu varf si indesat plus ca totul se plateste atunci cand faci rau...si cine rade la urma rade mai bine....si o sa ma axez numai pe Eva.Ura o s-o tin acolo si o sa iasa la iveala cand o fi cazul...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Este foarte dureros ce ti s-a intimplat.
Dar prea ai inceput sa 'scuipi' numai venin ....pacat.
Mesajele scrise de tine pe acest topic sint pline numai de rautate si amenintari.
Cred ca de asta majoritatea forumistilor nici nu mai scriu pe acest topic (parerea mea).
P.S. E mai bine sa te concentrezi pe insanatosirea fetitei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:

Mesajele scrise de tine pe acest topic sint pline numai de rautate si amenintari.
Cred ca de asta majoritatea forumistilor nici nu mai scriu pe acest topic (parerea mea).

Draga mea, chiar daca multi nu mai scriu la acest subiect sa stii ca totusi este foarte citit. Cand ti-e ranit copilul si nu o simpla zgarietura sau un pic de uff acolo ci cu nesansa de a putea fi afectat pe viata si asta din cauza unei cretine care nu stie regula bunului simt in a lucra cu copiii si anume sa nu umble cu lichide fierbinti in preajma acestora, crede-ma ca nu iti vine numai sa injuri si sa ameninti si,cum spui tu, sa scuipi venin ci iti vine sa urli, sa rupi carnea persoanei respective. Acest topic nu este numai unul in care Madalina aduce la cunostinta "opiniei publice" incalcarea unei reguli ci si locul unde ea este indreptatita sa-si verse frustrarile si sentimentele.
Cine a trecut prin durerea de a-si vedea propiul copil chinuit, crede-ma, face exact acelasi lucru.
Sau ar fi trebuit sa trimita o cutie de bomboane, sa-i laude cat de iubitori sunt si sa lase niste Thank You cards?
Eu cred ca Madalina a fost totusi mai mult decat calma pentru ca eu una as fi infipt mana in parul educatoarei si al directoarei si as fi maturat pe jos cu ele instantaneu. Am infipt mana in gatul profesorului de mate al fiica-mii cand mi-a facut copilul prost pentru ca uitase dobitocul ca le luase caietele de teme cu o zi inainte darmite sa imi gasesc copilul urland de durere si fript!

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

eumada e firesc sa mearga logica doar pana la un punct.... e doar un pui mic... insa alta sansa n-ai... decat sa mergi inainte si sa speri ca va fi mai usor de suportat:)

Greu sa fii mama! Copil fiind am avut un accident foarte grav si care aproape m-a desfigurat. Aveam cusaturi pe fata... aratam groaznic in plus eram verde. Imi dadeau cu spray cu propolis (galben) si ranile erau pastrate curate (fiind si pe fata si pe corp se tot rupeau cand mancam, vorbeam...) cu albastru de metil. Fiind copil de scoala vedeam cum se uitau toti la mine... si in plus toaleta zilnica a ranilor era dureroasa. Nu mai stia mama ce sa faca... si m-a dus la cinema... am vazut un film cu Bud Spencer... am ras si m-am destins si eu si ea... Am ras atat de tare ca operatia de la buza mi s-a rupt si nu s-a putut reface, dar mi-a ridicat moralul:))... Sa stii ca eu am uitat... senzatia de durere:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiana spune:

Buna, eu una nu stiu ce s-ar fi intamplat daca eram in cauza , ai toate motivele sa fi suparata si sa-ti vina sa le strangi de gat de la director, educatoare, ingrijitoare etc. .Fetitei mele (cea mare) pe cand avea doar 2 ani daca te vedea ca mesteci guma i-ti cerea , nu stiu nici azi cine ia dat , cert e ca ziua urmatoare a facut o forma de stomatita la care medici au ramas , avea besici pline cu puroi in interior si exteriorul guritei, vai cum arata , doua saptamani ne-am chinuit, tati o tinea de maini si de picioare si eu cu pansament steril incercam sai spargem besicile cu o solutie pregatita pt. ea cu foarte mult anestezic, dar degeaba ...ce mai era rana vie...nu a mancat 2 saptamani incercam sai introducem biberonul printre besicute.Plangeam odata cu ea si nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.
I-ti doresc multa putere si Evei multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Eu te intreb esti mama ai copiii?Sincer mie mi se parea prea educata eumada dupa ce i sa intamplat fetitei si daca mai are cate o scapare trebuie sa intelegem . Multa sanatate Evei si voua parintilor multa forta sa treceti cu bine peste nenorocirea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aici pot scrie doar cei care vor sa o mangaie pe cap pe Madalina si atat? Cei care nu sunt de acord indiferent cu ce nu isi pot spune parerea? Am evitat pana acum sa scriu la acest subiect tocmai pentru ca in unele momente trebuie sa mai bgandim si logic,nu doar cu sufletul,iar cele mai multe peroane si de aici si de la celalalt subiect au cam uitat de logica. Eu am mai vorbit cu MAda pe messenger, imi pare tare rau de ce i s-a intamplat fetitei , si sincer,daca eram in locul ei nu asteptam atata timp pana sa incep sa imi fac dreptate,si odata plecand cu fata la spital plecam si cu scalpul cel putin al educatoarei. Ce vreau eu sa spun,si cred ca acelas lucru a vrut sa il spuna si cea in capul careia ati sarit si ati si facut-o "mamarea" ,sau i-ati pus la indoiala pozitia de "mama" , este ca vorbele aspre spuse aici,cuvintele grele pe care Madalina le scrie cu atata inversunare nu ii fac decat rau, ii invenineaza sufletul si in loc sa fie puternica sa lupte pe cale legala cu cei de la gradinita si sa o faca pe Eva sa zambeasca zilnic,sa nu ii mai aminteasca deloc de durere ci sa o faca sa o uite, se secatuieste de putere fizica si psihica.
Nu faptul ca ii faci un pat nou, o camera noua o face sa uite de durere,ci zambetul tau, sufletul tau usor,si care iti spune "fetita mea nu va ramane cu nici un semn, nu va ramane cu sechele la urechiusa,voi avea grija de asta. Cei care i-au facut rau vor fi pedepsiti, Dumnezeu nu doarme,si cand da,nu da cu parul,are El mijloace mai bune de lovit".

Madalina stii ca imi esti draga,ca de fapt toate "buburuzele" , ti-am mai zis, faptele conteaza cel mai mult. Ca iti versi oful aici poate iti face bine sufleteste,nu stiu,pe mine mai tare m-ar ingreuna daca as gandi macar cum scrii tu, dar cel mai mult conteaza ce faci pe cale legala. Stiu ca nici aia nu te linisteste prea mult,si poate ai fi mai multumita sa fie oparite directoarea si educatoarea cum a fost si Eva, dar poate astfel nu vor mai fi alte accidente la gradinite .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

N-am inteles nici eu, credeam ca e un subiect in care primesti incurajari, sprijin moral si ne tii la curent cu starea Evei, il urmaream mi-a fost tare mila de micuta ta si pentru tot ce ai tras dar in loc sa gasesc mesaje despre printesa am vazut ca mesajele erau indreptate importiva acelei gradinite si erau intradevar pline de venin.

Am inteles primele mesaje pline de ura de la inceput, inteleg si ca nu poti sa ai o atitudine prieteneasca fata de acea gradinita dar nu mai inteleg deloc in ce ai transformat subiectul.

Stiu ca probabil nu te intereseaza mesajul meu, inteleg ca nu te intereseaza decat un anumit tip de mesaje dar...na, de ceva vreme am tot vrut sa scriu.
Cei vinovati de neglijenta vor plati in fata legii, in mod sigur nu vor compensa durerea ta sau a micutei tale din pacate dar nu-ti distruge sufletul investind atata ura in ei. Nu spun sa-i ierti, fiecare iarta in masura in care poate.

Am sa continui sa citesc fiindca sper sa aflu ce mai face micuta ta. Poate daca vrei pui poze noi cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu nu pot sa iert.Si gata.Nu pot sa iert ca mi-au distrus copilul ,nu pot sa iert ca e condamnata sa stea in casa,ca e condamnata sa fie chinuita prin doctori,nu pot.Si gata.Nu am gresit eu,nu din vina mea e in situatia asta,pur si simplu nu e corect ca ea si eu sa suferim.Nu e vorba ca se intampla e vorba ca eu nu pot sa iert.Si oricine ar fi patit la fel(ma rog la Dumnezeul ala care a lovit-o pe Eva sa nu mai treaca nici un copil prin asa ceva)ar fi avut aceleasi sentimente.Nu pot sa iert indiferent ce ar spune lumea.Cum ma simt eu vazand ca micutei mele ii e refuzat dreptul de a se bucura de soare,de mare de vacante de zburdat in parc cu copiii?
Cum sa reactionez eu cand imi spune sa facem masina sa-l ducem pe bebe la spital?Ca vede o raza de soare si incepe sa planga ca-i face buba?
Am avut grija de ea ca de o floare,in doi ani nu a patit nic`,nici macar o belitura serioasa.

Eva nu a gresit nimanui cu nimic si nici eu.Nu am facut circ nu le-am batut pe alea desi meritau,nu le-am cerut nimic decat"imi pare rau,cum se simte copilul?"Nici atat nu am primit.
Ce sa gandesc despre niste oameni cxare au spus ca Eva a fost de vina ca la 1 an si 11 luni nu s-a gandit ca-i face buba ibricul cu cafea clocotita,ca nu a avut nimeni grija de ea?
Intr-o gradinita-cresa?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu as reactiona la fel,nu as putea sa iert cand copilul meu trece prin asemenea chinuri .Oricum este usor sa judeci cand nu esti in situatia asta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Pupam papusica - eu sunt tot alaturi de voi chiar daca nu apuc sa scriu zilnic

Mergi la inceput