GRADINITA DISNEY BABY HOUSE A DISTRUS UN COPIL

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

ai incercat sa-i pui muzica cand ii dai cu crema?

ceva linistitor sa o relaxeze... sau un film de desene care ii plac, sau tati sa-i citeasca ceva dintr-o carte cand tu ii aplici crema si ii faci masaj.

ori poti sa ii dai o jucarie sa o tina in mana, sau o bratara frumoasa sau ceva un obiect de al tau sau orice altceva care ii place mult...noi numeam asta, jucaria de "curaj".

in felul asta sa nu mai vada ca un cosmar faptul ca ii dai cu crema.

trebuie sa incercati sa nu mai vb in fatza ei despre accident, arsuri,gradinitza disney ori ce planuri mai aveti ref la asta...

cu timpul va uita si va fi totul bine. Domnul sa va ajute!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Zicea cineva ca e mica si uita.....fir-ar sa fie ca nu a uitat deloc.seara ne face injectii cu seringa de plastic"ca la spital"apoi ne pune "banule ca la spital cu futulas",vine cu matura si agata de ea un fir si zice ca pune"pelfuza"/....

Si tot asa....nu mai vrea sa o dau cu crema(asta nu am cum s-o evit dar tipa si zeice ca "aici e acasha,eva cuminte,nu la dotol",nu vleu cu chema ca nu e la spital..."
Nici nu stiu ec sa mai fac..cum pun mana pe crema s-o ung cum recita toata povestea asa,ca pe o litanie apoi se apuca de plans....

Atunci eu ce fac?

Ii propui jocuri asemanatoare medic veterinar care ajuta un pisoi care nu miauna... Ii pune lui branule.

Sunt copiii care au stat si suferit mult prin spitale. Si tot uita. De tine depinde.... Numai de tine. Crema e obligatorie. Si i explici frumos ca o ajuta sa se fac#259; bine. O la#537;i si pe ea sa te dea cu crema. O lauzi ca- i curajoasa. Tu trebuie sa fii convinsa ca toate trec ca sa o po#539;i convinge pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eumada, trage-ma de maneca pe pm maine ca sa iti pun un link al unui cercetator de la mine de la spital care e specializata pe evitarea durerii la injectii, si alte manevre medicale

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Maru multumesc pentru link.Deseara ma uit si le traduc.
Ab_Ac sa stii ca a functionat ceva de genul...."te dau cu crema sa fii din nou frumoasa si sa putem merge afara..."si sta desi plange...e normal se refac terminatiile nervoase din piele se reface tesutul,tegumentul...o deranjeaza e normal.....Insa am noroc ca intelege argumente logice(pana la un punct bineinteles).

E gata camera ei,varuit,parchet..asteptam mobila acum..a naibii dureaza doua saptamani un patsi o luna un dulap...iar pe fuga u vreau sa le faca deoarece trebuie sa tina.
va pup va mai tin la curent....luni mergem din nou la iml.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
"vlei ciocolata cu vaca"......norc ca s-au inventat milkinis alea mici...

Off, pui mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Imi pare rau pentru trauma fetitei tale si trauma voastra ca parinti.

Sfatul meu este sa te concentrezi pe fiinta cea mai importanta acum, fetita ta; ocroteste-o, alint-o, fa-o sa se simta protejata langa tine. Cauta cei mai buni medici din oras, din tara sau chiar in strainatate pentru a-i readuce infatisarea de dinaninte. Este foarte important ca actul medical sa fie facut de oameni competenti. Dedica-ti tot timpul ei si nu iti va parea rau mai tarziu, cu atat mai mult ea va fi fericita sa te aibe alaturi.
Incearca sa vezi partea plina a paharului : ai o fetita inteligenta cu care poti comunica, si impreuna puteti sa treceti peste incident. Trebuie sa te vindeci tu sufleteste ca sa o poti ajuta pe ea sa uite.

Multa putere va doresc !

Mergi la inceput

Buna ziua.....
Nrcisica asta si incerc.O sa-i las la dracu` pe toti cei care i-au facut rau Evei,are cine sa se ocupe de ei sa plateasca cu varf si indesat plus ca totul se plateste atunci cand faci rau...si cine rade la urma rade mai bine....si o sa ma axez numai pe Eva.Ura o s-o tin acolo si o sa iasa la iveala cand o fi cazul...
Ieri ne jucam si are un lego din care se fac de la cladiri la masini si ceasuri...si vine la mine Eva cu un bebe mic cat palma si zice "fa o masina sa melgem cu bebe la spital"..Am intrebat-o...de ce la spital Eva ?facem masina sa-l ducem pe bebe la carusel.La care ea foarte serioasa"nu,la spital ca acolu melg copiii cu masina,la calusel melg cu mami si tati meu"

CE sa mai zici?
Sa ma bucur ca stie sa spuna ce gandeste....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

Buna ziua.....
Nrcisica asta si incerc.O sa-i las la dracu` pe toti cei care i-au facut rau Evei,are cine sa se ocupe de ei sa plateasca cu varf si indesat plus ca totul se plateste atunci cand faci rau...si cine rade la urma rade mai bine....si o sa ma axez numai pe Eva.Ura o s-o tin acolo si o sa iasa la iveala cand o fi cazul...
Madalina si Eva-Maria

Este foarte dureros ce ti s-a intimplat.
Dar prea ai inceput sa 'scuipi' numai venin ....pacat.
Mesajele scrise de tine pe acest topic sint pline numai de rautate si amenintari.
Cred ca de asta majoritatea forumistilor nici nu mai scriu pe acest topic (parerea mea).
P.S. E mai bine sa te concentrezi pe insanatosirea fetitei tale.

Mergi la inceput

Daca tie ti se pare ca faptul ca Eva spune sa mearga bebe cu masina la spital e rautate atunci nu am ce sa spun.Astia-s oamenii,iar rautatea si amenintarile sunt dreptul meu...tu ce ai fi facut?

Ai fi multumit frumos acelora si ai fi promis ca-ti duci copilul iar acolo...te poftesc sa nu scrii aici daca nu-ti convine.
Si ideea e ca de aproape doua luni toti stiu totul asa ca.....

Te rog sa-ti vezi de treaba ta ca chiar nu ma intereseaza parerile tale...

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput