Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 7
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 va las si eu poze de asta vara (multe au fost deja puse pe blog, dar nu toate): 1 si 2. |
Frumoase poze ! Ne-au placut in special bluza tip ie si pantofiorii cei stramti.
rares - clipe in spirala norocului
dymomo77 spune:
Laura in concediu Danut a fost chinez total, nu m-am inteles deloc cu el. Singurul progres din concediu e ca a inceput sa stea pe reductor. De cand suntem acasa e mai OK. In prima zi erau valuri mari si el s-a dus glont spre mare si imbracat cum era a venit un val peste el. Cinci zile nu a vruta sa vada apa dar in ultimele doua am facut kilometri intre mare si piscina. La fiecare masa facea circ si alerga prin tot restaurantul. Noroc ca a fost si tati de gascha si am mai luat si eu liber.
Zic si eu ca fetele sa lasi baiatul sa se coaca bine cand ii vine sorocul te anunta el.
Raluci „La multi ani” cu intarzire(si scuzele de rigoare) sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de tati si de cei doi iezi cucuieti.
Lumi eu azi am iesit cu Danut si sotzul in Piata Unirii si cand am trecut pe langa parcul Guliver m-am uitat dupa voi. Abia acum am citit de pisicuta ca nu e bine. Si-a mai revenit intre timp? Ati fost la medic?
Am vazut poze cu doi fulgusori superbi Dominic si Iulian.
Noi sambata am fost la o nunta si ieri dimineata bonul(adica tatal meu) a plecat de la noi la 07.30 asa ca am dormit cu schimbul cand eu cand sotzul si nu am avut timp de nimik. Azi tati a pazit la definitivat asa ca dimineata am facut mancare si m-am jucat cu Danut. Abia acum am prins si eu calculatorul liber.
dymomo77 spune:
Monis eu pozele din concediu 2 nu le pot vedea ca cica nu gaseste serverul. Nici camera lui Geo.
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
..?
Monis superb...cand ma uit la poze parca simt linistea, aerul curat.
Licurici te cred ca iti e greu si ca vrei sa scapi de burtoi...dar pana pe 5 nu mai e asa mult...iar dak Dragos vrea sa te vada mai repede o sa te anunte
Tina faina camera lui Geo...tre sa ne facem si noi curaj sa o mutam pe Andra...
Lumi ce are Annabelle? Cum se mai simte?
Ramonik ce indeletniciri ascunse ai?
Va pupik pe toate...
Mami fericita de strumfita si 11+
ionelamaria spune:
Mneatza,
Strumfy, da de voi? nimic?
Noi suntem ok... eu ma simt calcata de tren si incerc sa ma concentrez pe niste informatii spre a fi asimilate, dar de unde??? Cafeaua nu are efect si nici nu prea as bea multa.
Se vede ca e vacanta dar si ca, peste putin timp mamicile se intorc la munci.... se scrie tare putin ( da, bine, stiu, nici eu nu scriu mai multe)
Am vazut poze de Monis si Santi din vacanta, iar cele de acest w-e m-au facut sa lacrimez... Toate sunt frumoase, dar cele mai pe sufletul meu sunt ultimele. Doamne ce dor imi e sa umblu hai-hui, asa... in locuri in care oamenii nu gasesc prea des de cuviinta sa ajunga , considerandu-le neinteresante daca nu au muzica la maxim si gratare cu mici. Indiferent ca e mare sau munte. Linistea aia ce strabate din poze m-a terminat. Dar nu nasc eu? ( a nu se intelege ca ma grabesc)... Visez la un w-e aiurea cu bebe mic in wrap si bebe mare in sling la tati chit ca va si toamna tarzie sau poate deja iarna
Va pup si sa aveti o zi frumoasa si linistita alaturi de putiuti sau pe unde e in plan sa o petreceti
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
laurairina13 spune:
Neata, mai la pranz asa...
Si eu ca si Ionela...nu mai stiu ce sa zic, eu sunt in butoi nitzel, nu pot sa dorm ca lumea noaptea, ma foiesc, fac carare pan la baie, trebuie sa ma misc ca o pisica ca nu cumva sa ma auda Amalia ca ma ridic din pat, ca o apuca miorlaiala, de nici nu mai pot pleca de langa ea. Burtoiu mare, abia ma misc, ma enerveaza ca orice pp efort sau sa ma aplec sa strang in urma ei abia reusesc sa fac..Stiti voi..sau poate ati uitat.
Nu stiu ce mancare sa ii mai fac Amaliei, m-am saturat de invariabila ciorba cu pui/perisoare de la pranz, dar altceva nu prea mananca. Mai mananca puree de cartofi, omleta, pui la cuptor, mai ciuguleste din ardei umpluti dar ft putin si...cam atat. Optiunile mele sunt limitate total. As presta sufleul ala postat de Lumi dar sunt mai mult ca sigura ca nu vrea nici macar sa guste, darmite sa mai manance. Imi e si sila sa stau cu orele in bucatarie pe calduri si cu burtanul mare, fac cate o mancare pe care o mananc singura, ca si sotzul e un sclifo..ca doar cui sa ii semene fata. Mancare ce mai fac pentru noi, paste, tocane si alte alea nici sa nu le vada, lapte nu, doar prostii fainoase si dulci daca ar prinde, de astea ar manca. Fructe doar mere si putin pepene galben/rosu, mandarine, in rest nu vrea deloc sa manance din fructele de sezon..
Sunt fara chef, vlaga si imi vine sa ma intind ca un sarpe si sa zac toata ziulica. Dupa nastere stiu sigur ca nu va fi mai roz...dar macar poate m-as misca altfel
Ma apuca nostalgia sa frec si eu menta cu fetele la cumparaturi cu orele, sa arunc banii pe prostii pt mine, nu numai pt casa si copiii. Nici nu mai tin minte cand mi-am cumparat ultima data un lucrusor pt sufletelul meu (exceptand pijamalele proaspat achizitionate pt spital). Mai vreti??? ca mai am sa ma plang. Vreau si eu vacanta si liniste pe o pajiste plina de flori la poalele unei paduri/munte, sa aud doar greierele si atat. Sa miros iarba cosita proaspat, sa casc gura la cerul senin si sa ma bucur de aer curat. Nici macar nu pot sa visez la un gratar amarat si acompaniat de muzica maneloasa, ca nu avem anturaj sa ne scoata din casa, iar sotz nu e genul sa presteze iesiri de astea.
Gata, v-am plans destul, mai astept sa va aud si pe voi cu ce va plangeti.
Stiu, la voi e nostalgia celor doi ani petrecuti acasa cu pruncii si aproape terminati, tre' sa va intoarceti la munci, aveti o mie de probleme de aranjat/rezolvat...nu va invidiez nici pe voi. Desi cred ca si munca si detasarea de copil e o etapa noua, si sigur va face bine pt voi ca femei, va scoate rutina si din meseria de mama non stop.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
strumfy_12 spune:
Ionela de noi...nimik nou...maine mergem la DT...si ca si tine astept cu "nerabdare" rezultatul...in schimb abia astept sa vad "mazarica". De fapt cred ca tie ar trebui sa iti zic in mod special(ca la cat m-am plans ar trebui sa mai zic si de bine) ca de 2 saptamani nu am de ce sa ma plang de Andra. Mananca ...deci nu ma stresez... adoarme usor..si nu ma stresez... merge de mana la plimbare... si nu mai e chiar asa de lipita de mine... Singur lucru care lipseste ca sa fiu eu total multumita... e sa doarma noaptea fara trezire..si sa vb mai mult
Mami fericita de strumfita si 11+
laurairina13 spune:
Na, sa postez si eu ultimele lucrusoare facute pt Amalia, erau incepute de prin primavara, si abia acum m-am mobilizat sa le termin ca stiu sigur ca dupa....
Firefly's shop
BLOGUL MEU
RamonaCopot spune:
Salutaree
Laura ce te inteleg de bine. Hai ia un brat de ca un pic mai e si scapi de burtoi. Pune si tu poze cu ultimele handmad-uri pentru Amalia, sa imi mai clatesc si eu ochii. Ah...ieri mi-a aratat ieri sotu poza cu o caciula pentru soricel, ceva cu urechi mari "cica sa i-o trimiti la prietena ta de la mangalica sa o faca ". I-am zis ca stai sa nasti si a fost de acord sa o lasam pana la anu' (daca nu invat eu pana atunci sa crosetez - sigur nu).
Simina sa iti fericesti ranjita toata viata. hai mai da si pe la noi si mai zi-ne ceva de voi, chit ca nu faci cinste cu nika . .
Sper ca pisicoasa e mai bine si acum e in brate la daddy.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
laurairina13 spune:
Strumfy, cred ca Andra stie ce i se pregateste si vrea sa fie si ea mai de 'comitet'. E super ca vrea sa mearga de manuta, Amalia nu da deloc manuta, e foarte independenta, sa mearga doar pe unde vrea ea..Si nu am baza sa pot iesi doar eu cu ea la plimbare de manuta..ca mai mult e in brate decat pe jos.
Firefly's shop
BLOGUL MEU