Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Go, Firefly, go!

Indiferent cand o sa nasti... nastere usoara, bebe sanatos de nota 10, mamica nemucioasa si neinfundata si nestranutatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Licu bagam agitatele in functiune?

Va las cateva pozici aici si aici.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,

Mie imi face mare placere sa se stranga cat mai multe fete miercuri, Monis sigur nimeresti, ai nimerit Sol Nessebar(care de fapt este in Ravda) dar IOR-ul. In jur de 18 este ok si eu propun sa ne vedem la intrarea cu statuia lui Cuza (dinspre Campia Libertatii), daca mai sunt si alte propuneri, asteptam.

Smara voi cum mai sunteti?

Licu, bag la incalzire si joc de glezna. Poate mai intrii azi sa ne zici cum te mai simti

Alo Chiajnaaaaaa, bat pana acolo, este semnal? Cateva cuvintele?

Lyly, tu nu poti sa ajungi in IOR? stiu ca este aproape de parintii tai.

Sa va spun ca Vlad este pe lapte de vaca. Trecerea nu a fost chiar usoara, in prima seara am inlocuit 30ml de LP cu LV, a refuzat dupa ce a luat doua guri, nu am insistat, dimineata am preparat la fel si a mancat cam jumatate de cantitate. Treptat, treptat am inlocuit LP cu LV pana am ajuns la LV curat. Faza buna era ca aveam LV proaspat la fiecare masa. Acum ajunsi in Buc. am zis ca-i dam de la Naturalia LV de la dozator, dar ca parinti delasatori ce suntem, am constata ca ptr. azi nu mai avem lapte si Naturalia inchisa. Am plecat in Auchan la dozator, acolo aveau si lapte de capra, la inceput imi suradea ideea dar cand am vazut recomandarea " a nu se fierbe" am dat inapoi. Intrebare ptr. cele care dati la copii lapte de capra: il fierbeti? Cica prin fierbere isi pierde nu stiu ce proprietati, calitati, dar parca nu-mi vine sa-l dau crud copilului. Noi am ales sa mergem pe lapte proaspat de la dozator ptr. ca pedi. a zis ca ea nu are incredere in laprele de la cutie pasteurizat cu durata mare de valabilitate.
Gata ma duc si eu spre pat ca tot familionul doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Asa, inca una si ma duc

Monica sa va fie de bine vacanta cu tati. Sa ne dai de veste cand va mutati in Buc. Stii deja unde, in ce cartier o sa stati?
Andre, nu stiu de ce ai ales sa ne citesti din umbra, este decizia ta, insa as vrea sa mai citesc cate ceva despre voi, ce mai face Chiara, dar buni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dap, intru si eu pe acilea, dupa ce dimi am gatit o tura, vizitat bunici, dormit, acus ma bag la defrisari/epilari, alta tura de gatit, bagaje, brrrrrrrrrrr.
Tot mucioasa si stranutacioasa sunt, bagat oscilo pana si in vene, ceai de lamaie muulta si miere, picaturi dar pana nu isi face dambalaua raceala tot degeaba. Si dupa cum ma stiu poa' sa ma tina si 2 saptamani o raceala de asta

Multumesc de ajitate, sper sa isi faca treaba bine sa ma taie maine!
Ramonika, am mutat operatia nitzel mai devreme de frica sa nu ma ia contractii si alte alea peste noapte sau in weekend ca aici astia nu isi bat capul sa cheme anestezist&medic si ma trimit la Constanta la nimereala la ce dr e de garda. Plus zmau care in sept e cam busy la munci si chiar o sa am nevoie de el zilele astea sa stea cu fata, sa alerge pe ici colo, sa imi vina la spital, nu sa plang singura pe acolo ca nu are cine si cum..Maicamea vine si sta max vro 7-10 zile, fix cat sa ne acomodam si sa plece iar. Vine ca vrea sa isi vada si ea nepotii, ca vrea sa se faca utila. Desi eu una nu prea vad cum, dar na..nu pot sa ii zic 'mama nu veni' O sa o rog sa imi puna zarzaveturi/muraturi pt toamna si trebi de astea care eu sigur nu mai apuc sa le fac cu doi plozi.
Hai ca te acomodezi repede la munci, sunt sigura!

Magda, drum bun la Germanica, si sa va intoarceti doar cu vesti bune!

Fetele, intalneala frumoasa la Bucale, sa nu o lasati singura pe Ancutzic, da?

Andre, noroc cu Many, pup si de la noi, vezi ca se ia!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Fetele, intalneala frumoasa la Bucale, sa nu o lasati singura pe Ancutzic, da?

nu-mi fac griji, cu siguranta de frica ta vor veni toate

acum am intrat in casa...se simte ca vine toamna, deja se insereaza devreme si e rece aerul, nu mai putem sta in maneca scurta

maine e sarbatoare mare si eu vroiam sa spal si sa pregatesc bagajul

mi-am adus aminte de Ralu_Seby...a mai vorbit cineva cu ea? nu am mai zarit-o demult pe forum...oare ne mai citeste? ce'o fi facand Matei?

Monis nici nu ma gandesc sa vin la Bucuresti si sa nu ne vedem asa ca fa bine si nimereste IOR-ul sau anunta-ma si vin in alta parte

edit: pe HBO a inceput acum filmul "The social network", pt cine intereseaza povestea infiintarii Facebook-ului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Licurici sa te operezi maine si sa ne spui ca ai un bebe frumos si sanatos.Si sa fie cumintel.
De ralu_seby va zic eu ca am vorbit vineri,.
De citit citeste dar nu a avut timp sa scrie si acum se simte ciudat ca nu a mai scris de ceva vreme.
Matei e bine.S-a intarcat singur in iulie.E un rasfatat si un santajist emotional(asa l-a descris mami lui).
Ralu are mult de lucru la job.Dimineata pleaca la 08.30 si ajunge seara in jur de 21.00 (cu toate ca programul e pana la 18.00).

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Tina merci de info, daca mai vb cu ea spune-i ca nu e nimic ciudat sa apara dupa o perioada mai lunga, in curand toate vom face asa...sper sa ne citeasca si sa vina cu o placintica in stilul ei propriu

tu ce zici de intalnire? poti sa vii?
sa nu va suparati ca nu nominalizez legat de intalnirea asta, dar mi-e frica sa nu omit pe cineva

-ele fac joc de glezne pt Dragos si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ancutza in IOR sigur nu ajung.E departe tare de mine.Daca se poate ajung in H.Dar nu va bazati prea tare pe mine.Joi incep munca asa ca miercuri am ceva de lucru.
Nu promit nimic dar sper sa ajung.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Licuriciule, sunt cu gandul alaturi de tine. Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine peste interventie si sa aveti un bebe sanatos!!!

Imi pare rau ca esti bolnavioara si stresata chiar acum.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

Mergi la inceput