Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Spun si eu La multi ani Mariaandrei si Rony!

Smara cum e printesa, ce-ati mai facut?

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

[emoticon care se plesneste peste frunte]
Mariaandreeai si Rony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ancutzule, Sabi probabil o sa faca la cresa ce fac si ceilalti fulgusori care merg la cresa/gradi. o sa planga in prima sapt. si aici cred ca intervine experienta educatoarei de ai atrage in activitati care sa-i faca sa uite( intelegeti voi ce vreau sa zic), sa faca acomodarea mai rapida.
Despre parc eu am zis ca ajung usor in IOR sau Lia Manoliu, dar pot cam peste tot in jurul Unirii. Imi este peste mana H sau K. Pot la fel de bine in Carol sau Lumea copiilor(in spate la Palatul copiilor) si chiar Cismigiu. Daca tu nu poti este ok, mai gasim si alte ocazii, sper

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ancutzule, Sabi probabil o sa faca la cresa ce fac si ceilalti fulgusori care merg la cresa/gradi. o sa planga in prima sapt. si aici cred ca intervine experienta educatoarei de ai atrage in activitati care sa-i faca sa uite( intelegeti voi ce vreau sa zic), sa faca acomodarea mai rapida.
Despre parc eu am zis ca ajung usor in IOR sau Lia Manoliu, dar pot cam peste tot in jurul Unirii. Imi este peste mana H sau K. Pot la fel de bine in Carol sau Lumea copiilor(in spate la Palatul copiilor) si chiar Cismigiu. Daca tu nu poti este ok, mai gasim si alte ocazii, sper

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

pai noi stam aproape de IOR, in sensul ca mi s-a spus ca ajungem si pe jos repede, si ziceam ca daca fetele vor in alta parte pt ca le este greu de ajuns in IOR, stabilesc o ora, de ex 17 sa ma vad cu tine (sau cine vrea sa vina in IOR) , stam o ora cu voi, iar la 18, 18:30 sa ajung in locul ales de celelalte fete...oare vorbesc aiurea? este imposibil ce zic eu? na, ca nu stiu cum e cu traficul din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ancutzule,
Despre parc eu am zis ca ajung usor in IOR sau Lia Manoliu, dar pot cam peste tot in jurul Unirii.

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

pai noi stam aproape de IOR, in sensul ca mi s-a spus ca ajungem si pe jos repede, si ziceam ca daca fetele vor in alta parte pt ca le este greu de ajuns in IOR, stabilesc o ora, de ex 17 sa ma vad cu tine (sau cine vrea sa vina in IOR) , stam o ora cu voi, iar la 18, 18:30 sa ajung in locul ales de celelalte fete...oare vorbesc aiurea? este imposibil ce zic eu? na, ca nu stiu cum e cu traficul din Bucuresti

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Cind IOR sau Lia Manoliu? Vin si eu, vin si eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

miercuri , la ce ora vreti voi noi ajungem dimineata la 8 in Buc si stam pana seara la 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata
dau eu azi.

eu sunt cam cu morcovul deja, ma gandesc ca peste 3 luni incep serviciul... dupa 2 ani si 2 luni de stat acasa e cam dificila reacomodarea, mai ales ca voi lucra intr-un departament nou.

Lalu stabiliti voi o zi si o ora si noi incercam sa ajungem.

licu de ce insista zmaul sa te operezi luni? eu zicc ca daca esti racita, nici gand de operatie, gandeste-te numai cum e sa stranutzi cu taietura proaspata pe burta.... mai bine mai amana 2-3 zile. cat despre mama ta, daca crezi ca nu iti va fi de folos, de ce mai vine? sau de ce sa stea la voi mai mult de cateva zile.

magda te asteptam cu vesti bune din calatorie.

Ancutza distractie placuta in Grecia.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

miercuri , la ce ora vreti voi noi ajungem dimineata la 8 in Buc si stam pana seara la 22

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

N-am fost niciodata in IOR si nu promit, dar incerc si eu sa ajung cam pe la 6, 6 si ceva. Asta daca nu va hotarati la un parc de genul H

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
A mai patit cineva ca noi, sau sunt singura mama care nu e in stare sa aiba grija de un copil?

Eu am pierdut-o in Carrefour.

Ma gandesc la oala cu crema de zahar ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Maine plecam in Germania la control, ne intoarcem miercuri. Din pacate Rares are o combinatie de febra + rosu in gat + afte + tratamentele de rigoare. Iairna abia asteapta zborul cu avionul. Sa ne tineti pumnii stransi !

O sa fie asa de bine ca nu o sa mai aveti nevoie de dr! Data viitoare o sa va duceti in Germania numai in scop turistic cu un Rares sanatos tun!

Mergi la inceput