Prietene la bine si la greu -132

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Da, da Raluci, asa am citit si eu, dar nu zice daca e valabil pt toata lumea si adulti si copii, de asta am ezitat. Momentan o sa ii dau unul pe zi, de fapt sa vad astazi daca mai stranuta si are muci curgatori. Daca nu, opresc, daca da...mai bag un oscilo pe zi.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

baga-i si vit C

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Da, da Raluci, asa am citit si eu, dar nu zice daca e valabil pt toata lumea si adulti si copii, de asta am ezitat. Momentan o sa ii dau unul pe zi, de fapt sa vad astazi daca mai stranuta si are muci curgatori. Daca nu, opresc, daca da...mai bag un oscilo pe zi.

baga-i si vit C

de care, cum? este ca vreau prea multe?? Stiu ca e vit C pt copii cu arome de fructe, dar cum sa i-o dau? sfaramata in apa sau cum??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello si de la noi

Licurici, multa sanatate va doresc! Vitamina C este si sub forma de picaturi, e mai simplu de administrat. Pun si eu agitatele la incalzire, sa fie in forma mare pentru sosirea lui Dragos

Lumi, sper sa-i treaca Alexei raceala si sa puteti veni saptamana viitoare. Daca sunteti in continuare bolnavioare amanam cateva zile, nu e nimic batut in cuie. Mi-as dori tare mult sa ne vedem toate, sper sa si reusim. Ma gandesc ca luni o sa hotaram cand ne vedem exact, pana atunci vreau sa vorbesc si cu fetele la telefon.

Monica, Dymomo, Ramonika, ce spuneti?

Cristina, tare ma bucur ca sunt bine finutele tale. Mai ai vesti despre ele?

Strumfy, bravo lui samburel, sa creasca mare si sa fie sanatos! Ce vesti ai de la mesteri?

Ionela, presimt ca si burtica vrea intalnire de fulgusori . Cand o sa vina bebe va fi mai greu sa va vedem .

Noi de pe 5 septembrie teoretic incepem sa mergem la cresa . Nu sunt deloc pregatita psihic pentru momentul asta . Sper sa-mi fie numai mie greu si nu si lui Ari.

Ma duc sa mai umplu cateva cutii, va pupez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lalu multumesc frumos de invitatie, as veni cu mare drag, dar noi miercuri suntem in Bucuresti, plecam in noaptea aia spre greci
poate la urmatoarea intalnire nu mai lipsim

si noi incepem cresa ...pe 12 septembrie...la fel de emotionata sunt si eu...Sabina e lipita de mine in continuare, nu stiu cum va fi

va pup tare tare

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Licu a ajuns zmau' cu lamaia ? ...hai ca o sa fie totul bine, trece raceala in cateva zile si vine si Dragos frumos si sanatos

Strumfy pupam burtica, bafta la DT si felicitari pt evolutia samburelului...pup-o si pe Andruta din partea mea ca mi-e dor de ea

Lumi sa nu te superi pe mine , te rog. acum ca stau si ma gandesc pisicoasa a tot avut perioade cu mucisori si de multe ori nu am reusit sa ne vedem din cauza asta...nu te-ai gandit la o cura de imunizare cu ceva homeopatic? zic si eu, poate o pune pe picioare pe micuta
ma gandesc la voi, spor la amenajat casuta impreuna cu R

Dankutza felicitari si tie pt vestile bune si alungarea piticilor

Bucurestencele primiti miercuri dupa-amiaza o moldoveanca printre voi? (adica doua, una mare si una mica) imi doresc tare mult sa va vad...ce ziceti?

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua la toata lumea!!

licu sanatate multa intregii case!! asa cum zice si lalu vit.c este si solutie ,se pot 10 picaturi/zi...

strumphy felicitari ptr.echo!!!

dana ma bucur ca ati avut o vacanta reusita(sa va traiasca finuta!!) si ma bucur ca ai ajutoare... ce mai face tizul nostru?!

ancutza ca tot vaz ca esti prin zona ,iti urez de pe acum drum bun si concediu placut..ca nu stiu daca o sa mai prind ocazia!!!

1.intrebare:fetelor,care ati dat goji la pitici cu ce le-ati combinat (am luat mai demult si zac acolo in camara,acu le-am gasit )

2. ce mai faceti bun de papa ptr. pitici...ca eu sunt tare neinspirata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

eu tot pe fuga sunt, tot mai pe fuga, nu inteleg ce naiba se intampla cu timpul asta . si mai sunt si suparata ca mi-am stricat telefonul cam asa.

Multumesc de gandurile bune, la Iulian cred ca au fost ceva fructe de vina, a cam bagat pepene in ultimele 2 zile, pere si mai stiu eu ce..., dupa cele 2 scaune de alaltaieri, ieri n-a avut nici unul si azi unul putin mai bun, cred ca se va drege curand. COpro a iesit buna, asa cum ma asteptam. Oricum, a cazut potrivit peste o greva a foamei pe care o face de mai bine de o saptamana, zic potrivit ca si asa nu stiam ce sa-i dau de regim, iar acum cum nu mananca mai nimic...

Si noi ne pregatim de gradinita de la inceputul lui septembrie si deja ma simt ca ultimul om care mai sta acasa, dar duce copilul la gradinita in loc sa mai stea cu el

Meniu de azi
- dimineata lapte apoi nimic
- gustare banana (pt burta)
- prinz supa (din care doar a baut zeama)
- cand se trezeste am facut curcan + cartofi de astia
- seara habar nu am

Goji le pun in orez cu lapte langa stafide, sau hidratate si le mananca cu mana sau puse in combinatii de cereale integrale cu lapte / iaurt / branza.

Ancutza abia astept sa veniti

Douradoudou si Iulian era cu bunica-sa aseara in Kiselef, daca nu l-ai vazut, hai in seara asta, pe la 6 iesim

Raluci hai in parc ca trece vremea mai repede pana vine Tati

Gabitza chiar ma intrebam acum 2 zile in parc, cand va intoarceti sa ne mai vedem.

Lalu spor la bagajeala

Licu exista vitamina C picaturi, fara coloranti si arome si alte rahaturi. Agitam si noi ceva asa mai pe loc deocamdata.

Dankuta, Strumfy, Dana, Cristina ma bucur de vestile bune despre pitici / burtici / finutze

gata, fuga la 32422 de lucruri de facut... ma simt ca acum 2 ani, cand mai aveam atatea de facut inainte sa nasc si inainte sa stau 2 ani acasa, Doamne cum s-au mai dus

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ma apuca si pe mine cand citesc postarile despre 2 ani / gradinita... desi eu mai am un an de CIC.
Imi amintesc ca la Iarina am inceput serviciul la 4 luni dupa nastere (mergeam 3 ore la serviciu, veneam 1 ora acasa, mergeam iar 3 ore la serviciu) iar in ziua cand Iarina a implinit un an am pentru ca s-a incheiat programul de alaptat si am revenit la programul de 8 ore.
Rares inca nu sta cu altcineva, fara mine (poate doar cu tati), il apuca un plans de neoprit daca are impresia ca nu mai sunt prin preajma. Daca vine mamaia la noi se joaca cu ea in alte camere dar la cateva minute vine sa verifice daca sunt si eu in casa.
Sper ca urmatorul an sa schimbe situatia asta.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

tocmai am aflat ca vom sta pe timp de zi in zona Lia Manoliu, parcul IOR, National Arena

e de bine sau e de rau?
e usor de ajuns acolo? sau de acolo unde va intalniti voi?

Mergi la inceput

Monis si eu abia astept sa va vad
ps: eu cred ca trebuia sa-i faci felul girafei de la inceput ...imi pare rau pt telefon

Mergi la inceput