Prietene la bine si la greu -132
Raspunsuri - Pagina 13
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Nescai agitate nu strica, Dana! Prea someaza de ceva vreme. |
Le punem la incalzire:
rares - clipe in spirala norocului
strumfy_12 spune:
Laura si noi am racit cu totii... dar noroc ca nu avem febra...curg doar muci...la mine s-au oprit dar am ramas cu nasul infundat. Dak nu face Amalia si febra eu zic sa nu te alarmezi...si sa continui sa speri ca trece repede. si insanatosire rapida
Mami fericita de strumfita si 12+
gabitza35 spune:
salutari,
Licu eu le dizolvam cate un tub de oscillo in bibe cu apa,cam 100 ml
am revenit din concediu,am supravietuit experientei 2 adulti la 2 copii alergatori...sambata e nunta surorii mele,saptamana viitoare plecam in Bucovina la alta nunta... va citesc cand apuc,de scris nu am timp
poze
douradoudou spune:
hello..licu, sper sa treaca repede raceala ..daca cumva esti racita cred ac o sa alaptezi cu masca in spital..acasa nu pt ca nu cred ac se transmite la bb alaptat..pregatesc si eu agitatele
dankutza felicitari pt vestile bune
strumfy felicitari pt eco
va pe toate
ieri l-am vazut in parcul kisselef pe matei de coque cu bunicii...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ionelamaria spune:
de weekend
( si [pufuleti] pentru Andre poate mai trece pe aici)
Noi suntem bine. Crestem, crestem.
Despre "olita"nimic nou( oricum noi nu am folosit nici o zi olita la propriu ci reductorul)
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
laurairina13 spune:
Neata, nu va agitati cu agitatele ca la cat sunt de racita, nici un chirurg nu baga cutitu.. Mor de nervi si suparare, nu am putut sa dorm toata noaptea de nas infundat, caldura, arsuri pe gat si de toate.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 38+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
ziua buna,
sa zic si eu doua vorbulite.
Cristina ma bucur ca finutele sunt bine
Licurici sanatate maxima sa va faceti bine repede. Oscilo eu i-am dat lui renus 1 tub pe zi/1 saptamana. Trebuie dat la interval de 1-2 ore de la masa, nu mai stiu exact. Eu ii dizolvam in putina apa sa stiu ca l-a baut tot.
am pregatit
Dankuta ma bucur ca ai omorat piticii
Maine avem 2 sarbatorite, Mariaandrei si Rony, le urez de acum La Multi Ani sanatosi
Dana ma bucur ca o ai pe mama ta cu tine, tare bine trebuie sa mai fie
O am si eu pe a mea la mine ca sotul e pe la Bucovina
Strumfy felicitari pt bobul mic, sa creasca mare sanatos
Gabitza sa va fie de bine concediul, petrecere frumoasa la nunta si Casa de Piatra surorii
Monis oare ati scapat de caca moale ?
Va pup tare tare
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 salutari, Licu eu le dizolvam cate un tub de oscillo in bibe cu apa,cam 100 ml |
Cam asa am facut si eu, ieri dimineata i-am pus jumatate de tub dizolvat in apa din canuta cu cioc, aseara am pus un tub intreg dizolvat in apa din canuta. Amalia nu pare asa fornaita ca mine, sper totusi sa nu fi luat raceala, sau sa o fi alungat la timp. Dar nu stiu la cate ore si cum sa ii administrez in continuare oscilo..
edit: vaz ca mi-a raspuns Raluci, un tub pe zi, multam!
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Cam asa am facut si eu, ieri dimineata i-am pus jumatate de tub dizolvat in apa din canuta cu cioc, aseara am pus un tub intreg dizolvat in apa din canuta. Amalia nu pare asa fornaita ca mine, sper totusi sa nu fi luat raceala, sau sa o fi alungat la timp. Dar nu stiu la cate ore si cum sa ii administrez in continuare oscilo.. |
prospectul zice asa:
Profilactic un tub pe saptamana pe perioada expunerii
Debutul bolii 1 tub la aparitia simptomelor, se repeta administrarea de 2-3 ore la interval de 6 ore
Perioada de stare a bolii 1 tub de 2 ori pe zi, dim si seara
15 minute inainte de masa, 1 ora dupa
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu
laurairina13 spune:
Da, da Raluci, asa am citit si eu, dar nu zice daca e valabil pt toata lumea si adulti si copii, de asta am ezitat. Momentan o sa ii dau unul pe zi, de fapt sa vad astazi daca mai stranuta si are muci curgatori. Daca nu, opresc, daca da...mai bag un oscilo pe zi.
Firefly's shop
BLOGUL MEU