Iul-Aug 11- Hai V_florina! Hai crisspy! (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....baiatul meu cel mic a dormit de la 11 la 5....pe la 1 l-am trezit a supt 5 min si a adormit,nici chip sa se trezeasca,apoi la 5 a supt tot asa si a adormit la loc,apoi la 6 juma a supt 15 min si a dormit pana la 9 si 15....mie mi se pare ca a papat putin,dar ce sa ii fac???ieri ziua,chiar a papat si la 2 ore...il doare burtica,il vad cum se zvarcoleste,cum se chinuie sa traga un amarat de part...dimineatza m-a busit plansu k bb nu a papat,ca cel mare e bolnav si eu nu sunt cu el,am fost la el dimineatza si era trist ca el vrea acasa cu mine...mi-a rupt sufletul,dar ink face febra si mi-e tare frica sa il aduc acasa.... ma rog la Dumnezeu sa nu fac vreo depresie ceva!!!

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

IMPORTANT !

Fetelor am o intrebare, cat timp pe zi poate fi tinut in scoica bebe?

Eduard face scandal in landou, si de 2 zile l-am tot scos afara in scoica care se monteaza pe carut si este de-a dreptul incantat ca poate sa vada, sa exploreze, vorbesc cu el si el rade...... De exemplu ieri am iesit afara de 3 ori, cate o ora de fiecare tura, o fi prea mult???

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

eu stiu ca maximul este de 2 ore in scoica

Crisspy, fericita de Razvi si 39 sapt Andra - Maria

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ramona stiu exact ce vrei sa spui

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata fetele
aveti idee cand se declara cei mici la intretinere? ca am cateva babe dornice de scandal prin bloc, care vor de luna viitoare sa vada 3 persoane la intretinere, in loc de 2
Lisssa ce sot talentat ai !! Felicitari !!
Mady imi pare rau pentru raceala . Cred ca este o viroza ceva , ca si la noi prin bloc mait toti ( de la mic la mare) sunt raciti, cu febra, tuse .
Oana
Ramo cum te descurci cu laptele? pai Ruxi cand urla de foame, apoi urlaaaa, de trezeste tot blocul, nu stiu cum as putea fierbe apa si apoi sa o racesc pana la 70grade si sa astept sa se raceasca sa il pot da...mult prea mult pentru mine
Pufi , hai ca tu esti deschizatoarea de drum, stim si noi ce urmeaza cu bb-ii

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Neata fetele
aveti idee cand se declara cei mici la intretinere? ca am cateva babe dornice de scandal prin bloc, care vor de luna viitoare sa vada 3 persoane la intretinere, in loc de 2

Nu vreau sa te dezamagesc dar pe Razvi l-au trecut la intretinere din prima clipa. Noi am avut o perioada in care Razvi a stat la ai mei, dar mai venea pe la Buc cam cate o sapt pe luna si tot il treceau.

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Neata fetele

Nu vreau sa te dezamagesc dar pe Razvi l-au trecut la intretinere din prima clipa. Noi am avut o perioada in care Razvi a stat la ai mei, dar mai venea pe la Buc cam cate o sapt pe luna si tot il treceau.

AMR 3 ZILE

ai facut tu ceva cerere sau l-au adaugat ei ?este sincer o mare aberatie ...ce consuma ei? o cadita cu apa pe zi ?
hai ca 3 zile trec imediat . cum te simti ? imi place tare mult numele ales

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Alexia nu am facut nici o cerere, l-au trecut ei pur si simplu.

Sa stii ca cheltuielile per persoana nu sunt asa semnificative, pana la urma conteaza cantitatea de apa, etc.

Eu sunt bine, am incercat sa dorm acum la pranz dar bineinteles ca a sunat telefonul si ciuciu somn . La 5 ma duc la dr pt testul non-stres si echo.

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Alexia, noi i-am spus adiminstratorului sa o treaca de la 1, ca nu aveam chef sa o treaca altcineva si sa ma enerveze... Oricum nu ai multe chestii la comun...si de consumat..."consuma" gunoi, lift daca aveti... Oricum apa se contorizeaza cu apometru banuiesc!
Mady, putere mamico! Doamne ajuta sa se faca bine bb mare si bb mic sa nu se inmbolnaveasca!! Si sa va reuniti repede repede! Mai plangi daca te ajuta sa te descarci....

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelloo

feli, adra felicitari pt micile comori!!! adra e un sccumpic filip!!!

feli vreau si eu sa vad printesa pletoasa!!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Aici poti sa ne vezi

Felicia, de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

micuta brunetica!! sunteti o familie tare frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelloo

feli, adra felicitari pt micile comori!!! adra e un sccumpic filip!!!

feli vreau si eu sa vad printesa pletoasa!!!!

Multumesc! Eu nu v-am mai vazut demult, v-ati ascuns de tot. fetele sunt pe facebook, in grup secret, ca la Mossad, cred ca stii, si va asteptam si pe voi cu drag. E chiar o atmosfera frumoasa!

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

andra si cei 2 pitici frumosi!
stiu ca fetele sunt pe fb...eu nu am cont si nici nu sunt tentata sa imi fac.... uff cred ca sunt cam pe langa trend
cum se comporta buburuza cu fratiorul ei???

Mergi la inceput