Pufi de ian-feb 2010 ! (39)
Raspunsuri - Pagina 9
simplicity spune:
Si pe mine m-au ingrozit preturile la pampers, cand am fost in Insulele Canare...tutun ieftin, pampers scump
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."
nyny spune:
Salutare...
Greu, greu v-am prins din urma. Ma bucur ca ati prins chef de vorba.
Danasor sa va faceti bine repede repede... nasol ca n-ai scapat de antibiotic. Am vazut-o si eu poze cu zana mica.. dulce rau.
BF ma bucur ca incepeti sa va reveniti. Sunteti pe drumul cel bun. Exact de un concediu aveati nevoie.. sper sa vina si impacarea curand.
Sorina foarte frumos bilantul printesei... si foarte frumos gestul Dianei pt tati de Iris. Mereu spun... e un copil deosebit. La multi ani si din partea noastra.
Tomaca frumos concediu a avut Tudor... pana si pozele vorbesc. Voi cand plecati?
Alexutza imi imaginez ca e de vis oaza vostra de "liniste"... de poze nu mai zic nimic . Mare lucru ca ati reusit sa va luati o casuta a voastra acolo. Eu una nu cred ca m-as mai fi intors in mizeriile de la noi, vorba Ruxitei.
Dandana ce bine ca ati scapat de canini. Oricum, ultimul rand de masele ies mult mai lejer din cate imi aduc aminte de la Mara.
Larisel ma bucur daca am reusit sa te destind un pic cu perlutele si traznaile nazdravanior mei. Asta imi aduce aminte ca n-am mai scris de multisor pe-acolo...
Simply pupam si noi micuta Ariana. Oare cu cine o semana? E si o parte buna, daca pot sa spun asa... nu-ti rupe tie mainile cand o iei in brate.
Lorex offf... pacatoasele astea de masele. Imi pare rau ca se chinuie Bobitza . Dam sa scape repede de suparari.
incerc sa revin...
Va pup pe toate. Sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Salut, am recuperat ultimul capitol, mai am cateva pagini din asta. Evyme, felicitari, s-o stapaniti sanatosi! BF, sper sa gasesc vesti bune de la voi in paginile nerecuperate. Mailul ala cu lactatele l-am primit si eu mai demult dar nu stiu ce sa cred. spregzemplu', soacra-mea bea la greu lapte de vaca de la tzara, ii aduce cineva de doua ori pe saptamana si la ultima verificare i-a spus osteopatul ca are oase ca la 20 de ani. si ea zice ca de la asta. pe de alta parte are ea alte probleme de sanatate dar nu si cu calciul. aici sta super bine! Dece, Mire have fun la mare! Loredana, vii la Iasi? daca vrei sa ne vedem si ai timp, just give me a call. cat despre o binecuvantare..poti vorbi cu preotul nostru, e f deschis la minte si in pas cu civilizatia, a nu se intelege gresit, e un preot f apreciat si iubit! pe noi ne-a logodit inainte sa ne casatorim cu vreun an.. daca ii explici cum sta situatia, va intelege! Dandana, Ruxita, cum merge tratamentul? Despre noi, bobitzei ii ies alte masele, are muci, e f agitata siziua si noaptea, azi a facut scaune moi, am pus-o la regim. fara lapte azi, paine prajita, ceai de menta si smecta. la pranz borcanel cu orez. morcov si carne de vitel, vad ca momentan e ok. maine s-a anuntat canicula si e posibil sa fugim la munte. revin.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Of, sanatate Bobitzei. Poate vin si canini.
Despre lapte si calciu, nu stiu ce sa-ti zic. Soacra mea a consumat lapte mult la viata ei, la fel si maica-sa ca sunt din zona de munte. Si amoundoua cu probleme mari de osteoporoza. Cred ca mai conteaza si materialul genetic si soarele pe care il vede corpul. Lapte mult chiar nu-i bun ca are mult potasiu care parca afecteaza calciul.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Tomaca, ce frumos ai povestit. a fost tare fericit sufletistul si iubaretul buturel. si bobitza a fost f fericita la mare cu atat apa si atata nisip.. am vrut sa te sun dar eram cu socrii dupa noi.. poate venim pe la ikea sapt viitoare si daca ne potrivim laprogram poate ne vedem. |
Sigur, te astept.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny Salutare... Greu, greu v-am prins din urma. Ma bucur ca ati prins chef de vorba. Tomaca frumos concediu a avut Tudor... pana si pozele vorbesc. Voi cand plecati? |
Chiar voiam sa anunt ca e marfa proaspata la poze.
M-am gandit si eu la un concediu de pescuit in Delta vreo 3 zile macar. Poate septembrie - octombrie, dar sa vedem cum pot pleca de la servici caci orecum busy.
As vrea sa pun si un filmuletz undeva cu intalnirea lui Tudor cu aspiratorul dupa intoarcerea de la munte. Dar are vreo 90 si ceva de megi si nu merge pe email. Ce pot sa fac?
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Apropos de dintzi. Lui Tudor i-a iesit si ultimul canin cand am fost la mare. Maselele sunt iesite toate (adica premolarii), cele de jos aproape 100%, la cele de sus mai sunt 1-2 colti de iesit. Dar baleste ceva de speriat. Mai rau ca niciodata. Si sta cu mana in gura. Ce mai poate fi?
E adevarat ca si caninii de jos sunt putini rosii ca nu sunt 100% up, dar ma gandeamca daca au spart, gata s-a dus. Cand l-am jughinit putin si s-a prapadit de ras, am vazut in zona molarului 2, gingia mai alba. Sa inceapa sa creasca de acum maselele care ies pe la 2 ani?
Eu vreau pauza ca m-am saturat sa-l tin cu bartitza.
Povestea unui Dor
alexutzzza spune:
Simply noi pe Pooh l-am descoperit incercand toate filmele Disney (jungle book, Pinnocchio, Bambi, Snow white, Cinderella etc, etc etc...)
De ce nu incerci sa downloadezi si tu de undeva filme Disney? poate se lipeste ceva si de Mallista...Winnie at the end of the day is unisex and harmless. Numai dragoste, prietenie, flori miere si canteele, imi place tare mult ca Yannis si l-a ales pe Winnie. Nu au vreun personaj negativ, nu e nici un bau bau pe acolo, toti sunt funny canta, danseaza, se ajuta, se iubesc si sunt muuulte filme cu Winnie, numai io am vro 17 si nu le am pe toate! majoritatea dureaza cate 1 ora ...
Daca nu gasesti sa-mi zici ca-ti pun un Winnie pe transfer
de Yannis
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Simply noi pe Pooh l-am descoperit incercand toate filmele Disney (jungle book, Pinnocchio, Bambi, Snow white, Cinderella etc, etc etc...) De ce nu incerci sa downloadezi si tu de undeva filme Disney? poate se lipeste ceva si de Mallista...Winnie at the end of the day is unisex and harmless. Numai dragoste, prietenie, flori miere si canteele, imi place tare mult ca Yannis si l-a ales pe Winnie. Nu au vreun personaj negativ, nu e nici un bau bau pe acolo, toti sunt funny canta, danseaza, se ajuta, se iubesc si sunt muuulte filme cu Winnie, numai io am vro 17 si nu le am pe toate! majoritatea dureaza cate 1 ora ... Daca nu gasesti sa-mi zici ca-ti pun un Winnie pe transfer de Yannis |
vreau si eu. Tudor se uita doar putin la bebetv. In rest ce i-am mai arat pe laptop, a stat fix 5 secunde. Daca merge retetea Winnie cand suntem plecati, car dupa mine 2 laptops si pt backup
Povestea unui Dor
micki_mica spune:
Salut!
Noi suntem inapoi acasa. Concediu marca "di vis". Azi am iesit din spital(Novaci, Gorj) la cerere, si ne-am intors acasa. Casa, dulce casa!
Si suntem consemnati in casa. Inca ceva zile.... Din motive de viroza Kiti.... Iar antibiotice.
Va pupam si revenim cu detalii dupa ce ne odihnim un pic.
Si atunci bagam si o lectura.
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">Botosi "Little Star", www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/187-set-alba-ca-zapada.html" target="_blank">Set "Alba ca Zapada" (www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/186-bratara-alba-ca-zapada.html" target="_blank">bratara si www.lucrumanual.tk/cercei/185-cercei-alba-ca-zapada.html" target="_blank">cercei) si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity Sorina si mie mi se pare ca a luat bine Ariana....eu oricum ma iau dupa propriul ei grafic de crestere....si e bine Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
ete la ele..drept cine s-a gasit sa stea la barfa....despre greutate...simpli si sorina....pai mai fetelor....cum sa fie fetele voastre??????? voi va uitati in oglinda cum aratati??????????? ca aveti juma de kil impreuna???
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...