Pufi de ian-feb 2010 ! (39)
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Larisel, Loredana, dece, tomaca, sorina, simply de primire si urari. Noi nu suntem chiar acasa acasa, doar acasa in Atena si mai ramanem aici pana spre 19-20 sept ca avem un botez in familie pe 18 si biletele de avion sunt scumpe, ar fi aiurea sa platesc sa ma intorc in bucuresti acum ca sa platesc iar peste 3 saptamani dus-intors sa vin la botez so.... I will still miss you!!! |
...Am vazut poze ......se vede ca va e taaare bine acolo, asa ca e super ca mai puteti sta...
simplicity spune:
Sorina si mie mi se pare ca a luat bine Ariana....eu oricum ma iau dupa propriul ei grafic de crestere....si e bine
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
Eu nu stiu cum sa fac sa ii gasesc un desene care sa ii placa, ea vrea sa se uite,mi-ar prinde bine si mie vreo cateva minute de repaus, dar mai nimic nu ii place, daca ii pun ceva trebuie sa stau sa ii tot schimb, asa mai bine ma joc cu ea...dar ea ar vrea sa se uite un pic, eu caut pe youtube baby tv/bebe tv....baby einstein nu ii place....mofturoasa nu gluma
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity Eu nu stiu cum sa fac sa ii gasesc un desene care sa ii placa, ea vrea sa se uite,mi-ar prinde bine si mie vreo cateva minute de repaus, dar mai nimic nu ii place, daca ii pun ceva trebuie sa stau sa ii tot schimb, asa mai bine ma joc cu ea...dar ea ar vrea sa se uite un pic, eu caut pe youtube baby tv/bebe tv....baby einstein nu ii place....mofturoasa nu gluma |
....si eu as vrea sa se uite, macar cateva minute la ceva...dar n-am gasit ceva sa-i placa...In afara de momentul mesei, cand se uita la baby einstein, altfel nu deschide gura si pace....alte desene sa-i placa nu am descoperit inca...
lorex spune:
Salut,
am recuperat ultimul capitol, mai am cateva pagini din asta.
Evyme, felicitari, s-o stapaniti sanatosi!
BF, sper sa gasesc vesti bune de la voi in paginile nerecuperate.
Mailul ala cu lactatele l-am primit si eu mai demult dar nu stiu ce sa cred.
spregzemplu', soacra-mea bea la greu lapte de vaca de la tzara, ii aduce cineva de doua ori pe saptamana si la ultima verificare i-a spus osteopatul ca are oase ca la 20 de ani. si ea zice ca de la asta.
pe de alta parte are ea alte probleme de sanatate dar nu si cu calciul. aici sta super bine!
Dece, Mire have fun la mare!
Loredana, vii la Iasi? daca vrei sa ne vedem si ai timp, just give me a call. cat despre o binecuvantare..poti vorbi cu preotul nostru, e f deschis la minte si in pas cu civilizatia, a nu se intelege gresit, e un preot f apreciat si iubit! pe noi ne-a logodit inainte sa ne casatorim cu vreun an.. daca ii explici cum sta situatia, va intelege!
Dandana,
Ruxita, cum merge tratamentul?
Despre noi, bobitzei ii ies alte masele, are muci, e f agitata siziua si noaptea, azi a facut scaune moi, am pus-o la regim. fara lapte azi, paine prajita, ceai de menta si smecta. la pranz borcanel cu orez. morcov si carne de vitel, vad ca momentan e ok.
maine s-a anuntat canicula si e posibil sa fugim la munte.
revin..
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
...Am vazut poze ......se vede ca va e taaare bine acolo, asa ca e super ca mai puteti sta... Sorina, mami de Diana si Iris |
Pozele sunt de pe insula, acolo as mai fi stat si eu mult si bine, dar mi-a fost un pic aiurea sa raman singura acolo cu copilul , acum stam in Atena la soacra si ne conversam si distram cu cumnata (care locuieste cu noi dar la etajul de sus). Oricum si in Atena sunt lucruri de vazut, locuri bune de mancat si cafenele super sa-ti pierzi vremea, dar ne aventuram la din astea numa' in weekenduri cand vine tati.
Bine si de zi cu zi, e altceva sa te plimbi pe stradute cu multe case si vile care mai de care mai frumoase cu gradini cu flori si pomi, parcuri si locuri de joaca ok, nimic nu se compara cu asfaltul incins, praful, cainii vagabonzi si mucurile de tigara din parcurile romanesti...
Cost of living insa....ieri am luat
- 1 pachet mic cu 22 de pampersi +1 pachet de servetele umede
- o cutie mica de LP (400g),
- o sticla de lapte 1litru,
- 8 iaurturi mici,
- un gel de dus,
- cereale milupa,
- un pachet de crackers
- o periuta de dinti +pasta ptr Yannis
46 de EURO!!!, in Romania astea ar fi fost pe la 28-30 de E cam asa
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui simplicity Eu nu stiu cum sa fac sa ii gasesc un desene care sa ii placa, ea vrea sa se uite,mi-ar prinde bine si mie vreo cateva minute de repaus, dar mai nimic nu ii place, daca ii pun ceva trebuie sa stau sa ii tot schimb, asa mai bine ma joc cu ea...dar ea ar vrea sa se uite un pic, eu caut pe youtube baby tv/bebe tv....baby einstein nu ii place....mofturoasa nu gluma Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Aici in Grecia fetele de 1,5-3 ani se uita cu succes la Dora the explorer...nu stiu unde se gasesc...
de Yannis
lorex spune:
gata, am terminat!
vad ca a aparut si alexutza intre timp
ncic nu mai citesc postarile ei ca-mi crapa ranza,vorba decenuelei..
Tomaca, ce frumos ai povestit. a fost tare fericit sufletistul si iubaretul buturel. si bobitza a fost f fericita la mare cu atat apa si atata nisip.. am vrut sa te sun dar eram cu socrii dupa noi..
poate venim pe la ikea sapt viitoare si daca ne potrivim laprogram poate ne vedem.
BF, sigur a fost de la mancare tinuta in caldura..off..e urat la inmormantari, nici nu vreau sa ma gandesc..oribil.
sper sa va relaxati in CO.
Danasor, scrie-mi sms cand mai vrei sa iesi ca pe forum nu intru in fiecare zi...nu ma lasa bobitza.
bubitza Arianei!
va multumesc pentru urarile de concediu placut cand am fost la mre! datorita voua a iesit soarele a treia zi!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex Despre noi, bobitzei ii ies alte masele, are muci, e f agitata siziua si noaptea, azi a facut scaune moi, am pus-o la regim. fara lapte azi, paine prajita, ceai de menta si smecta. la pranz borcanel cu orez. morcov si carne de vitel, vad ca momentan e ok. maine s-a anuntat canicula si e posibil sa fugim la munte. revin.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Offf, sanatate. bine ca mananca de regim si bine ca reusesti sa o tii fara lapte...la noi din pacate 4-5 mese de lapte pe zi sunt regula....plus una de solide si una de iaurt/fructe...Nu stiu ce s-ar face Yannis fara lapte
de Yannis
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Aici in Grecia fetele de 1,5-3 ani se uita cu succes la Dora the explorer...nu stiu unde se gasesc... de Yannis |
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."