Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sorina...sa va fie de bine bilantul si..fff frumu estul dianei....sa-ti traiasca consoarta, sa fiti sanatosi sa puteti avea grija de mall-ista

dandana...ehe..de unde..nu s-a jucat cu toate k cumparate...o lua pur si simplu la deal si la vale...pe malul marii, oprindu-se la copii care se jucau si se baga si el in seama, la oamenii de pe sezlonguri si se uita lunggggg....de park era cersetor si termina facandu-le pa, pa....sau nu se oprea deloc si o lua aiurea printre hoteluri...

tomaca...sa va fie de bine concediul...acu...va relaxati si voi c-ati ajuns acasa....eu cel putin asa sper =))

bea..spor la treburi..cu grija mami...

alex...eu am fost crizata primele 2 zile...pana cand am hotarat sa mancam separat...plecam eu la masa si in 20 min veneau ei...hraneam atomicul si daca mai avea rabdare il asteptam pe ta-su daca nu...nu..mancam pe o terasa si era fascinat de usile electrice etc.etc..di vis...oricum...grecia ramane

hai sa va spun ce m-am spumat aseara...vand o jucarie, un centru de joaca de la fisher price...ramanad sa-mi puna banii in cont...las mesaj pe mess daca a primit daca e ok( era aproape nou) ca era sceptic omul si-mi zice....a e f frumu insa copilul meu e energicsi nu sta in el si-o sa vi-l trimit inapoi.....am ramas socata...pt ca niciodata n-am fc asata...jiji are tone de care n-a fost atras...le-am dat mai departe..sau am asteptat sa prinda drag...pai daca luai din magazin????? doamne ce oameni...

azi tre sa fac curatenie..mancare..chestii gospodaresti..sapun masina nr 2 laspalat..etc...multeeee

sa aveti o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata!

Saru-mana de cafea, Dece…Acum o beau, ca a papat mall-ista la 6 jumi, si vad ca inca doarme…
Multu tare mult de felicitari…Ma bucur ca ati ajuns cu bine acasuca…Cat despre domnul cu locul de joaca…nooo comment…oameni si oameni…Avem si noi un loc de joaca aproape nou de la Lamaze, ca nici iris n-a prea dorit sa stea in el, si chiar vb cu tati de iris sa-l maritam, ca nu ne mai face trebuinta…poate nu nimerim tot un copil energic cand il vom vinde…

Alexutzza…ma bucur ca v-a priit vacanta…asa si trebuia! Saru-mana de felicitari…bune kilele, nu zic nu, mai ales ca iris nici nu e f inalta…ea arata ok, dar …sincer…nu m-ar fi deranjat deloc sa aiba un kil in plus…Dar de unde nene, daca ea face numai figuri de mall?! Oricum, bune vitaminele si mineralele de la secom…mi-au acordat o luna de pauza la figuri la mancare…Acum s-au terminat, si vad ca iar a inceput cu schemele clasice…

Loredana...multu de aprecieri!

Larisel….Saru-mana de urari si aprecieri! Sa va fie de bine plaja…mie mi-ar placea sa pot merge pe plaja cand am timp si chef…Aka..sa stau la mare…mereu mi-a placut la mare….

O zi frumoasa, sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si eu la cafea

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Neata si de la noi.

Multumiri de cafea, o savurez de la servici.

Dece - sa va fie si voua de bine concediul. Al nostru a fost de fapt al lui Tudor. Noi ne recuperam de la servici.

Vad ca Jiji a fost din acelasi club cu Tudor. Eu speram sa-si faca de lucru cu lopatica si galeata. Dar nu, el avea treaba cu studiatul altora.

Alexutzza - ma bucur ca de data aceasta a iesit bine vacanta in casuta voastra. Trebuie sa fie tare frumos. Si mie mi-ar placea asa ceva.
Tare simpatic Yannis cu Mara lui.

Simply - ti-a mai trecut supararea? Cred ca doare.

Roco- WB.

Gmilady - daca esti pe aici

Lorex - cum a fost la mare?

Sorina - felicitari pentru printesa. Arata f bine.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata

Multumim de cafea Dece ....bine ati revenit acasa, spor la spalat , stiu cum e

Alexutzza ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine, felicitari pt casutza

Sorina LMA sotului, sa fiti mereu fericiti....felicitari pt bilant...au cantarit-o pe Ariana la spital si are 8.750 kg, mi-a luat in 6 sapt 350gr....e slabutza lui mami

Tomaca sa incercati sa va odihniti cat mai mult....ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu

Larisel , orice diploma ai de acasa poti sa o echivalezi aici. ideea e ca pt a nu o lua de la zero sa iti echivalezi ce ai de acasa si sa intri de la nivelul corespunzator , iar daca nu o iei de la zero....un ex : am o cunostiinta care si-a echivalat aici studiile facute in Polonia de asistenta medicala a primit aici autorizatie si a inceput sa si lucreze ; de ex pt a fi contabil/economist nu e suficient sa am diploma de facultate pt ca la angajare ma intreaba de AAT sau ACCA(care e si mai tare) sau alte "corpuri contabile "...daca vrei mai in detaliu iti pot scrie pe pm eventual, atat cat stiu si eu

O zi reusita sa aveti

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Si apropo de ACCA ca vad ca povestiti pe aici, Xela daca esti pe receptie ne spui si noua cand sa scoatem sampania?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Larisel, Loredana, dece, tomaca, sorina, simply de primire si urari. Noi nu suntem chiar acasa acasa, doar acasa in Atena si mai ramanem aici pana spre 19-20 sept ca avem un botez in familie pe 18 si biletele de avion sunt scumpe, ar fi aiurea sa platesc sa ma intorc in bucuresti acum ca sa platesc iar peste 3 saptamani dus-intors sa vin la botez so.... I will still miss you!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Tomaca - sa va fie de bine vacanta. Sa ne povestesti cand ai timp, da?

Alexuza - stati acolo...ca va e bine. Ma bucur pt voi.

Celorlalte fete un buchet mare de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Neata si de la noi.

Sorina - felicitari pentru printesa. Arata f bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina LMA sotului, sa fiti mereu fericiti....felicitari pt bilant...au cantarit-o pe Ariana la spital si are 8.750 kg, mi-a luat in 6 sapt 350gr....e slabutza lui mami

Simply...nu stiu ce sa zic...mie mi se pare ca Ariana a luat bine in greutate, 350gr in 6 saptamani..
Iris a luat 900g de la 12 luni la 18 luni..so...eu zic ca e cam putzintel...dar...asta e...Ea a luat bine tare in primele 7 luni de viata, pana a inceput cosmarul cu dintii...Apoi...greeeeu...avea 8.280 g la 7 luni......

Mergi la inceput