Pufi de ian-feb 2010 ! (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Simply noi pe Pooh l-am descoperit incercand toate filmele Disney (jungle book, Pinnocchio, Bambi, Snow white, Cinderella etc, etc etc...)
De ce nu incerci sa downloadezi si tu de undeva filme Disney? poate se lipeste ceva si de Mallista...Winnie at the end of the day is unisex and harmless. Numai dragoste, prietenie, flori miere si canteele, imi place tare mult ca Yannis si l-a ales pe Winnie. Nu au vreun personaj negativ, nu e nici un bau bau pe acolo, toti sunt funny canta, danseaza, se ajuta, se iubesc si sunt muuulte filme cu Winnie, numai io am vro 17 si nu le am pe toate! majoritatea dureaza cate 1 ora ...
Daca nu gasesti sa-mi zici ca-ti pun un Winnie pe transfer

de Yannis

vreau si eu. Tudor se uita doar putin la bebetv. In rest ce i-am mai arat pe laptop, a stat fix 5 secunde. Daca merge retetea Winnie cand suntem plecati, car dupa mine 2 laptops si pt backup

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

am bagat la upload, dar dureaza...trimit link-urile pe mailul comun cand sunt gata

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salut!

Noi suntem inapoi acasa. Concediu marca "di vis". Azi am iesit din spital(Novaci, Gorj) la cerere, si ne-am intors acasa. Casa, dulce casa!

Si suntem consemnati in casa. Inca ceva zile.... Din motive de viroza Kiti.... Iar antibiotice.

Va pupam si revenim cu detalii dupa ce ne odihnim un pic.
Si atunci bagam si o lectura.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">Botosi "Little Star", www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/187-set-alba-ca-zapada.html" target="_blank">Set "Alba ca Zapada" (www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/186-bratara-alba-ca-zapada.html" target="_blank">bratara si www.lucrumanual.tk/cercei/185-cercei-alba-ca-zapada.html" target="_blank">cercei) si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Doamne! nu doresc nimanui asa ceva! si mai e si depaaaaarteeee Sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Sorina foarte frumos bilantul printesei... si foarte frumos gestul Dianei pt tati de Iris. Mereu spun... e un copil deosebit. La multi ani si din partea noastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Salut!

Noi suntem inapoi acasa. Concediu marca "di vis". Azi am iesit din spital(Novaci, Gorj) la cerere, si ne-am intors acasa. Casa, dulce casa!

Si suntem consemnati in casa. Inca ceva zile.... Din motive de viroza Kiti.... Iar antibiotice.

Va pupam si revenim cu detalii dupa ce ne odihnim un pic.
Si atunci bagam si o lectura.

..offff, Miki...groaznic ce povestesti....Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ete la ele..drept cine s-a gasit sa stea la barfa....despre greutate...simpli si sorina....pai mai fetelor....cum sa fie fetele voastre??????? voi va uitati in oglinda cum aratati??????????? ca aveti juma de kil impreuna???

..Doamne, Dece...esti de vis!!!

Mergi la inceput

Citat:

Pozele sunt de pe insula, acolo as mai fi stat si eu mult si bine, dar mi-a fost un pic aiurea sa raman singura acolo cu copilul , acum stam in Atena la soacra si ne conversam si distram cu cumnata (care locuieste cu noi dar la etajul de sus). Oricum si in Atena sunt lucruri de vazut, locuri bune de mancat si cafenele super sa-ti pierzi vremea, dar ne aventuram la din astea numa' in weekenduri cand vine tati.
Bine si de zi cu zi, e altceva sa te plimbi pe stradute cu multe case si vile care mai de care mai frumoase cu gradini cu flori si pomi, parcuri si locuri de joaca ok, nimic nu se compara cu asfaltul incins, praful, cainii vagabonzi si mucurile de tigara din parcurile romanesti...

Cost of living insa....ieri am luat
- 1 pachet mic cu 22 de pampersi +1 pachet de servetele umede
- o cutie mica de LP (400g),
- o sticla de lapte 1litru,
- 8 iaurturi mici,
- un gel de dus,
- cereale milupa,
- un pachet de crackers
- o periuta de dinti +pasta ptr Yannis
46 de EURO!!!, in Romania astea ar fi fost pe la 28-30 de E cam asa

Auleu...scump, maica, scump...ca in reclama aia....dincolo era mai ieftin!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Despre noi, bobitzei ii ies alte masele, are muci, e f agitata siziua si noaptea, azi a facut scaune moi, am pus-o la regim. fara lapte azi, paine prajita, ceai de menta si smecta. la pranz borcanel cu orez. morcov si carne de vitel, vad ca momentan e ok.

Offf, sanatate. bine ca mananca de regim si bine ca reusesti sa o tii fara lapte...la noi din pacate 4-5 mese de lapte pe zi sunt regula....plus una de solide si una de iaurt/fructe...Nu stiu ce s-ar face Yannis fara lapte

Subscriu!
Multa sanatate, va dorim!
Bine ca e Bobitza cooperanta, si papa regim, ca daca era Iris...nush ce faceam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am ajuns si noi acasa, culcat copilul si vizionat poze de pufi superbi.

Micki am ramas masca la mesajul tau, imi pare tare rau, sper sa nu fi fost nimic grav si sa reusiti sa va odihniti in restul concediului.

Alex Ce dor ne era de voi! Se vede ca ai acces la net, mi-a luat ceva sa recuperez. Si ce bronz frumos ai!

Revin si eu maine, pup toate mamicile de pufi, sa aveti o noapte linistita!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ruxita, cum merge tratamentul?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

... asa, sa mai dam un semn de viata... tratamentul merge bine ca sa zic asa... dar eu ma simt tot rau si rau... si am fost azi si la spitalul orl si mi-a pus diagnostic rino-sinuzita cronica reactivata cu disfunctie tubara... (nu stiu ce presupune disfunctia tubara important e ca am retinut)... mi-a dat iar antibiotic... cica infndat tot nas-urechi... si am dureri de cap frecvente si o stare vecina cu lesinul... si am fost la atatia medici si abia asta s-a gasit sa-mi zica ca am asa ceva??? ma simt mai bine dupa inhalatii, bai... ma asteapta maine cu o radiografie de sinusuri ca sa facem si o audiograma (sau metrie?) si poate ceva spalaturi-irigatii (procedura)... eu sper din toata inima sa dau de-un capat ca vad ca ma infund... tot boli si boli si iar boli ... m-am saturat! dar asta era si protestul meu de asta primavara....

cat despre anxietate nu-mi mai pot da seama ca am atatea adunate ca nu mai stiu care e anietate care e de la sinuzita care e de la stomac... dar sigur n-am mai facut niciun atac de panica si n-am mai avut nici palpitatii...

o sa le dau de capat cumva... cu ajutorul celui de Sus?!

Multa sanatate si voua!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Deci...abia am reusit sa il pun pe Yannis la nani...
ieri nani time 1:00
alaltaieri nani time 2:40
cealaltaieri nani time 3:00
toate astea din cauza ca nu am gasit bilete de intors si singura optiune a fost un vapor care a ajuns la 2 in Atena, pana am ajuns acasa etc, asta nici vorba sa doarma pe drum, l-am alergat prin tot vaporul, mai 40 de min de Winnnie mai o alergatura...
Acum incercam din rasputeri sa revenim la normal...
Oricum si in concediu am cam imbulinat-o cu programul...
Nu mai adoarme in carutz afara la plimbare pe faleza sa mancam si noi o inghetata, o wafla, un vintutz....ntzz ntzzz. pana nu ajungeam acasa in pt nimic...si asta era mereu undeva intre 23 si 2.... dimineata il lasam sa doarma sa poate sa lucreze tati sa dea telefoane la birou etc....

Sper sa revenim cat de curand la normal
Mi-e dor de Yannis care doarme pe la 22, 22:30 si apoi filme una alta...acum ma duc sa pic si eu.

Ruxita o cura de vitamine ai incercat?
Si eu aveam o stare de permanenta oboseala, dureri de cap, blegeala, sfarseala asa uneori si tot raceam si muceam intruna pana cand am luat Elevit 10 zile, binishor dar cum am opric pac raceala si am luat Cal-C-Vita. A fost super, mi-au trecut si mucelile si blegeala si durerile de cap...ma simt super, bine acum perioada de Cal-C-Vita coincide cu vacanta, dar sigur si vitaminele au ajutat la refresh. Sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput