Pufi de ian-feb 2010 ! (39)
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Am ajuns si noi acasa, culcat copilul si vizionat poze de pufi superbi. Micki am ramas masca la mesajul tau, imi pare tare rau, sper sa nu fi fost nimic grav si sa reusiti sa va odihniti in restul concediului. Alex Ce dor ne era de voi! Se vede ca ai acces la net, mi-a luat ceva sa recuperez. Si ce bronz frumos ai! Revin si eu maine, pup toate mamicile de pufi, sa aveti o noapte linistita! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
WB! chiar ma intrebam ce-i cu voi, nu ma gandeam ca io va dau de furca cu recuperatul de nu apareti
Cat despre bronz...o chestie funny, pot spune la propriu ca nu am stat cu burta la soare. Ce m-a prins, m-a prins pe maini, umeri, piept, picioare, spate, tot ce se putea prinde alergand dupa Yannis, burta e insa alba! desi am avut costum 2 piese, burta nu era expusa ca eram mereu aplecata la Yannis so...
de Yannis
danasor spune:
Buna noapte
Sunt rupta de oboseala si totusi nu pot dormi, am bagat o cafelutza dupa amiaza ca era greuuu, azi am bagat smotru intensiv, scos covoare si tot tacamul aferent, sters geamurile si toate cate mai sunt... desi am avut o femeie si mai e si maica-mea am impresia ca ar trebui o luna sa le pun pe toate in ordine... o gramada de prostii se aduna pe la casa omului, si-s si o sentimentalista , daca vreun kktel imi aminteste de ceva, ma doare sufletul sa-l arunc
Multumim de complimente , am vazut si eu puiutii frumosi si mamici superbe
Sa va fie de bine concediile, mai putin pt Micki imi pare rau de voi, sa treaca repede
Sorina, pe cat e de frumoasa mai e si talentata Diana , bravo mami pt super fetele tale, super bilant
Ruxita cam aproape toate simptomele tale le am si eu, dar eu m-am obisnuit cu ele ; Eu iau zinat, tie ce antibiotic ti-a recomandat? am refuzat sa fac radiografie... stiu deja ca-s cu capul ce sa-mi mai confirme si altii , sa ne tii la curent
Lorex nu scrii si tu ceva impresii de la intalnire? Carmita e la fel de frumoasa , ca si voi de altfel , sper ca e bine Bobitza
Simply frumos creste Ariana, eu nu am mai cantarit-o de mult dar sigur a pus ceva pe ea, se simte cand o iau in brate
revin ca se cam agita
decenuela spune:
neatza fetili....cafelutzaaaaaa
mire...WB...poate reusim si noi sa ne vedem in formula completa
ruxita....offff.....nu stiu cum se face...din cat retin io cu tentativa mea de neuron...dar tu de cateva luni bune....ai dat-o din lac in putz...cu diverse boli...sper sa le dai de capat si sa se rez....
danasor...ehe...harnicutza....in ceea ce priveste obiectele...hm...eu arunc...cat pot..noi avem si spatiul mic si se aduna...iar pe mine ma ia de cap aglomeratia....so.....
alex eu ma bucur ca macar nu i-am stricat prg...adik si acasa vad ca doarme de la 1- la 3-4 si la 10 ( inainte il apuca 11) cade ...lovit...
cu papa stam f bine...sa nu-l deochi....
am vz io la bulgari la o ciorba ca erau toate taiate cubulete mici...si cartofii si carnea ..totul...ei asa am fc si eu ieri si am inacrit cu iaurt....a mancat cand s-a trezit cam...3-4 polonice...de m-am mirat si eu...si seara cand am aj i-am dat asa....soldatei de curcan cu paine si la fel...ogramada...si am sperat ca nu se va mai trezi pt lapte..da de uned ...are ora fixa...pe la 3...si pe la 6...
ieri spalat , calcat...mancare...evident iesirile de dimineatza si seara in parc care sunt timp morti....mai cate o plimbarik la umbra cu superbitatea mov....
azi cik ma duc la munca...desi...am altele de rezolvat..dar na vine tanti...sa vad cum reacioneaza cand o vede....poate nu mai urla....
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
Micki - dar ce s-a intamplat? Of...nu mai vreau sa aud de copii bolnavi.
Fetele, azi e ultima zi inainte de concediu. Am o lista cu vreo 12 chestii de facut azi, de serviciu evident, fiecare in parte e lunaga, mare si cere atentie.....trebuie sa ma si epilez, tot azi....asa ca...nu stiu daca mai am timp sa intru pe aici.
Va pup pe toate si sa citesc numai de bine cand ma intorc. Sa nu va aud cu boli, muci, chestii....certuri si alte alea.....sunt de ajuns la mine....
larisel spune:
simply Mersi pt explicatziile cu studiile.
Eu credeam ca Nataly-a-mea este cea mai slabutza pufuleatza, dar se pare ca Ariana e si mai si. Eu demult nu ma mai stresez cu greutatea, cand vad ce probleme avem ca si adulti/e ...
Legat de privit la desene... eu le las tv-ul pe desene si ele mai arunca cate un ochi cand se joaca, dar nu se uita cap-coada vreun episod. Nu cred ca sunt multzi copii de varsta asta care sa aibe atata rabdare, oricat de mult le-ar placea. Eu sunt multzumita si consider ca sunt atrase... Vreau sa iau un dvd pt tv-ul din living si sa le pun baby einstein, tot ca sa se mai uite printre picaturi. La pc, deshi le mai placea cate o faza, nu aveau rabdare sa se uite continuu mai multe minute. Dar mai calareau calutzul, mai aruncau un ochi, mai escaladau patul, mai aruncau un ochi, mai o trasnaie, mai un ochi.
tomaca Nici eu nu pot sa incarc filmuletze, deshi sunt scurte ocupa mult spatziu de memorie. Daca gaseshti vreo solutzie, zi-mi si mie.
micki Off... faceti-va bine repede (acasa)!
ruxita, dana Trebuie sa le dati de cap cumva la bolile astea!
mire Ashteptam detalii si ... poze?
dece Chiar ca papa bine Luca! Eu le pun 2 polonice la amandoua si daca mananca trei sferturi din tot e mare lucru.
bf Vacantza de vis!
Eu am vizionat noutatzile de pe picassa si am ramas wow... ce copii frumoshi avem!
simplicity spune:
Neata,
Multumesc de cafea Dece ...wow papa bine jiji
Dana spor la treburi, poate o cura de vitamine nu strica....eu fac acum o cura de 3 luni; cam de 8 luni ma plangeam de dureri ingrozitoare de picioare(nu puteam dormi din cauza durerilor, cam 4 ore dormeam pe noapte), am facut tot felul de analize si pana la urma s-a depistat ca am o lipsa de calciu & co, cam de 2-3 sapt iau vitaminele si se simte un pic, parca sunt mai ok; niciodata nu m-am gandit ca din cauza la o lipsa de vitamine poti sa ai dureri de picioare sau stomac, cap.... nu prea le am cu medicina
Ruxita sanatate multa, sa dai de capat la problemele pe care le ai
Alexutzza eu am pus pe youtube cam tot ce mi-a trecut prin cap, ca sa nu le descarc degeaba....o sa vrea ea mai incolo, ca acum nu imi convine sa stau sa ii pun cam 10 minute de desene, pt ca la fiecare clip de 1-2-3 minute trebuie sa il schimb si e ff selectiva...are anumite preferinte, dar sa nu i le repet asta e...
Mirela WB
BF concediu placut sa aveti
Astazi merg la eyebrow waxing (care tine numai 5 minute) si am si eu timp pt mine (doar 5 minute )
O zi reusita sa aveti
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."
simplicity spune:
Micki offf , imi pare rau ca sunteti bolnaviori, si eu care credeam ca sunteti in concediu si va odihniti, sanatate multa si pupici multi la Kiti sa se refaca repede....imi pare rau de concediu, stiu cat vi-l doreati....
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Astazi merg la eyebrow waxing (care tine numai 5 minute) si am si eu timp pt mine (doar 5 minute ) |
Serios? Le epilezi complet?
Poate nu inteleg eu bine conceptul de epilat sprancene.....dar ce pui in loc?
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Serios? Le epilezi complet? Poate nu inteleg eu bine conceptul de epilat sprancene.....dar ce pui in loc? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
nyny spune:
Neatza...
Mai e cafea? Dece sarumana... asa bine aluneca pe gat. Super ca mananca Luca... pt mine e un mare stres cand vine cate o perioada d-aia de ma rog de ei cu mancarea.
Micki offf, ce se mai chinuie Kiti. Imi pare rau ca ati ratat concediul. Sanatate multa.
Danasor pupam mamica harnicuta. Si eu in aceeasi galeata cu obiectele de suflet. Greu ma indur sa arunc ceva... am un corp d-asta suspendat plin cu suveniruri, marturii de la nuntile/botezurile prietenilor, cadouri simbolice etc...
Simply relaxare maxima azi la pensat
BF sa realizezi tot ce ti-ai propus pe ziua de azi... iar de maine incepand, sa vina numai zile frumoase.
Ruxita sper sa dai de cap problemelor cat de curand. Nu ma pricep, dar vorba fetelor... poate niste vitamine? Oricum, mare lucru ca te duci la dr... cauti pana gasesti. Eu mi-am facut niste analize acum 3 luni cred, cand va spuneam si voua ca mi-au iesit trigliceridele mari, dar n-am facut absolut nimic in privinta asta. Nu ajung la dr decat in situatii extreme... cand nu mai pot sa ma ridic din pat.
Mire WB.
Aseara am iesit iar cu bicicletele, ca doar am prins gustul si ne place rau... de data asta am fost ceva mai departe. Ciresarii... ce sa mai. Bineinteles ca ne-a apucat iar noaptea. Nu va ganditi la prostii ca n-am fost singuri. Si ma doare funduuu' de la sa ... in fine, dupa ce am culcat copiii am fost la niste prieteni la o barfa mica si ne-a apucat 1 si ceva pana am adormit. S-a mai trezit si David de vreo 2 sau 3 ori... nu mai tin minte.. ham ham, nu-si gasea catelul.. care era langa el. M-am trezit cam preshulet asa. Imi fac vise ca o sa ajung acasa dupa-amiaza sa bag un pui de somn odata cu copiii.
Sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David