Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)
Raspunsuri - Pagina 9
theea spune:
Salutari si de la noi
HAI LORI,sa ai o nastere usoara si Mara sa fie sanatoasa si papacioasa
Eu am avut o noapte tampita tare,nu am putut sa dorm de nici o culoare.Toata noaptea am asteptat sa imi inceapa travaliu,nu stiu ce a fost in capul meu.Pe la 5 m-au apucat gandurile negre ca daca are bebe ceva si asa mai departe,m-a apucat bocitul .Pe la 6 jumate am adormit si eu iar la 7 jumate s-a trezit Alessia.Eram chioara de somn asa ca am mai lenevit un pic in pat cu mandra cocotata pe burta mea.
Azi m-am ridicat brusc de pe canapea ca facea ficamea o boacana si m-au luat niste dureri de burta jos de am zis ca mi s-au rupt membranele .Vreo 2 min nu am putut sa ma misc dar a trecut dupa
Eu zic ca atunci cand o sa ne apuce ,ne apuca pe toate o data.O sa fie un val de bebelusi.
Hayat ma bucur tare ca esti mai bine,piciul sa mai stea la mami macar vreo 2 sapt
Ma bag la somn ,revin daca am noutati.Un weekend asa cum vi-l doriti
38+ si de Alessia(30.08.09)
theea spune:
Am uitat sa zic ca am schimbat si noi semnatura avem 39 de sapt .
AMR 7 zile poate da Domnul si e mai putin
38+ si de Alessia(30.08.09)
May3 spune:
tin sa va anunt ca am dat-o pe spate pe socrela :D
theea, ce putin mai ai si tu
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Lali_mete spune:
Hai Lore ,curaj,ca vine bebelina!!!
Uite Seidana,ceva in genul asta e paturica , mai am de facut la ea destul.
Eu am fost la dr ,e bine, ir-urile sunt perfecte,deci fetita se hraneste corespunzator , placenta e intradevar imbatranita dar inca isi face treaba bine,cordonul e la locul lui , nu incurca bebelina in nici un fel , lichidul clar si in cantitate perfecta. Dupa femur si torace are 37 saptamani si 3-4 zile,dupa cap 36 , deci nu imi mai fac nici o problema. Acum astept sa vina cand o vrea, bine ca nu mai e cezariana pusa deasupra capului ca drobul de sare.
Va pupic,revin mai tarziu,acum ma bag la somn ca ultimele 3 nopti mai mult m-am zvarcolit si am pocnit un sforaici de ciuda ca sforaie prea tare.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
ionelamaria spune:
Fetele, a nascut Lori
Citat: |
citat de pe Nasterea la Arcadia FETELOR, va dau vestea ce mare, a nascut Loredana in jur de ora 14, natural cum si-a dorit, o fetita sanatoasa cu putin peste 3 kg, nu stiu exact detaliile,ca am vb cu taticul si era f emotionat si entuziast! |
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 30+ cu
May3 spune:
Felicitari Lore!!!
Bine ai venit bebe Mara!!!
pe mine ma apucara emotiile
34+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
bRAVO LORE .... BINE AI VENIT INGERAS MARA .. SA VA DEA DUMNEZEU O VIATA FRUOASA, PLINA DE SANATATE SI FERICIRE
39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
Lali ai vazut ca totul e bine
Lena ... multumesc de inf cu crosetatul..
Lali same to u
Fac si eu un doc cu linkuri si o sa le trimit pe grup...
39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Dbunny spune:
wow inca o bebelusa!!! felicitari Lore!!
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...