Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Felicitari, Lore!
Bine ai venit bebe Mara! Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii!

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

felicitari,Theea!! Ce putin mai ai si tu!!

Citat:
citat din mesajul lui theea

Am uitat sa zic ca am schimbat si noi semnatura avem 39 de sapt .
AMR 7 zile poate da Domnul si e mai putin

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Felicitari Loredana. Travaliul a fost scurtut din cate vad. Mara bine ai venit pe lume.
Noi am fost prin mall la cta, acum ne odihnim putin in camera si deseara mergem pe o terasa frumoasa sa-mi faca sotul cinste .
Cadou n-am apucat sa-i iau.............desi el imi zice ce cadou vrea insa eu nu pot sa i-l ofer anul asta.

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Fetelor, dar de Caty ce mai stiti? Ca si ea e aproape de termen si parca nu a mai aparut pe aici in ultimele zile...

Mergi la inceput

La multi si frumosi ani sotului tau,Camady!
Sa va distrati cat mai bine in seara asta, dar cu moderatie sa nu nasti inca, da?

Citat:
citat din mesajul lui camady

Felicitari Loredana. Travaliul a fost scurtut din cate vad. Mara bine ai venit pe lume.
Noi am fost prin mall la cta, acum ne odihnim putin in camera si deseara mergem pe o terasa frumoasa sa-mi faca sotul cinste .
Cadou n-am apucat sa-i iau.............desi el imi zice ce cadou vrea insa eu nu pot sa i-l ofer anul asta.

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Bravooo, Lore!

Bine ai venit bebe Mara! Sa ai o viata excelenta!

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Felicitari , Lore!!! Dupa atatea nelinisti cate ai avut uite ca doamne doamne stie intotdeauna ce face! Bravo!!! Sa fiti sanatoase amandoua!!!

Oana 34+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

FELICITARI PROASPETEI MAMICI SI BUN VENIT CELEI DE A 2-A PRINTESA A ODISEEI!!!!!SA VA DEA DD MULTA SANATATE,FERICIRE SI NUMAI BUCURII SA VA ADUCA MINUNEA MICA!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT,MULT,MULT LAPTIC!!!

Fericita 39+ cuLoriana-Maria

AMR 7 zile max

Mergi la inceput

Buna seara

In primul rand imi cer scuze ca nu am avut timp sa mai intru deoarece am musafiri(socrii) si a trebuit sa ma pregatesc pentru venirea lor!!!

Vreau sa multumesc fetelor care au intrebat de mine si pentru Lalimete sipentru ca va tine la curent cu "noutati" despre mine.

Offf....maine implinim 40 SAPTAMANI si vad ca buburuza mea se lasa asteptata Nu mai stiu cum sa o induplec sa iasa....Greu de impresionat micuta asta a mea
Bineinteles ca imi este foarte,foarte greu acum pe ultima suta de metri...picioare de elefant,contractii dureroase si nedureroase,insomnii,stari de iritabilitate,sensibilitate crescuta la maxim...etc....
Daca ma intrebati pe mine,va pot spune ca asteptarea este cea mai grea si "urata" parte a sarcinei

In fine,gata cu plansul ca trebuie sa vina ea candva

Va pe toate,va ofer tuturor si va urez multa rabdare si nasteri usoare celor care urmeaza (ca eu nu mai sper sa nasc prea curand)

Fericita 39+ cuLoriana-Maria

AMR 7 zile max

Mergi la inceput

Update semnatura...sper si ultima

Fericita 40+ cuLoriana-Maria

AMR ???zile

Mergi la inceput