Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)
Raspunsuri - Pagina 5
Lali_mete spune:
Dbunny aici sunt ,crosetez la o paturica,ca acum mi s-a pus pata ca cea pe care o am e prea groasa, am facut jumatate. Nush ce naiba am dar nu am rabdare sa termin nimic , le incep pe toate,imi vine alta idee,si o las balta pe cea dinainte...
Eu tot am contractii de azi de pe la pranz, mai dureroase,mai nedureroase , dar rare. Ma doare noada si a inceput si dansa sa se simta apasata. Maine la 13.30 o sa fiu la spital pentru control, nici nu stiu la ce sa sper. Eu as vrea sa pot naste natural ,chiar si cu nastere indusa,care e mai dureroasa,dar sa nasc repede si sa fie bebelina bine. La 2800 gr nu e mare si nu cred ca ar dura mult, doar sa ma dilat destul de repede. Of, de aia nici nu pot dormi,ca imi fac fel de fel de scenarii,cum o fi mai bine,cum sa ii zic dr-ului, ce o sa imi zica... Oricum,toate se termina cu bine.
Ma intorc la paturica mea rosu cu mov ( doar asa am gasit ata de aceeasi grosime in casa,care sa arate si bine impreuna si sa imi ajunga pentru toata paturica).
Fetele,voi v-ati luat "brau" sau cum mama masii s-o chema,sa va strangeti burtica dupa nastere? Se da voie cu asa ceva in spital? Eu la prima nastere nu am folosit, nici nu am avut la mine,si s-a retras repede burta, dar acum am pus mai multe kg decat prima data. Oricum nu voi lasa sa imi atarne pielea pe mine, am eu ac de cojocul ei,si o intind cu sucitorul pana la urma,si tot ajunge ferma la loc.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
Kora_B spune:
Lali, eu mi-am luat o centura ptr sustinut burtica acum pe perioada sarcinii. Nu stiu daca o sa fie buna si ptr dupa, dar o sa o incerc atunci. Nici eu nu am avut probleme la prima sarcina cu burtica, si-a revenit. Dar atunci am avut burtica mica mica, iar acum e ditamai burtoiul. Asa din spate privita, nu par a fi insarcinata, doar daca merg ma da de gol mersul de rata, dar privita dintr-o parte ....olilica! ditamai burtoiul!
Sunt hotarata oricum sa merg la inot, la sala, la impachetari, la masaj. O sa incerc si cu facaletul, cum zici tu , numai sa scap de colacei si de surplus
Eu nu am somn, bebe nici el. Imi misca burta in toate directiile. Iar s-a pus pe amenajari ale spatiului locativ
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Dbunny aici sunt ,crosetez la o paturica,ca acum mi s-a pus pata ca cea pe care o am e prea groasa, am facut jumatate. Nush ce naiba am dar nu am rabdare sa termin nimic , le incep pe toate,imi vine alta idee,si o las balta pe cea dinainte... Eu tot am contractii de azi de pe la pranz, mai dureroase,mai nedureroase , dar rare. Ma doare noada si a inceput si dansa sa se simta apasata. Maine la 13.30 o sa fiu la spital pentru control, nici nu stiu la ce sa sper. Eu as vrea sa pot naste natural ,chiar si cu nastere indusa,care e mai dureroasa,dar sa nasc repede si sa fie bebelina bine. La 2800 gr nu e mare si nu cred ca ar dura mult, doar sa ma dilat destul de repede. Of, de aia nici nu pot dormi,ca imi fac fel de fel de scenarii,cum o fi mai bine,cum sa ii zic dr-ului, ce o sa imi zica... Oricum,toate se termina cu bine. Ma intorc la paturica mea rosu cu mov ( doar asa am gasit ata de aceeasi grosime in casa,care sa arate si bine impreuna si sa imi ajunga pentru toata paturica). Fetele,voi v-ati luat "brau" sau cum mama masii s-o chema,sa va strangeti burtica dupa nastere? Se da voie cu asa ceva in spital? Eu la prima nastere nu am folosit, nici nu am avut la mine,si s-a retras repede burta, dar acum am pus mai multe kg decat prima data. Oricum nu voi lasa sa imi atarne pielea pe mine, am eu ac de cojocul ei,si o intind cu sucitorul pana la urma,si tot ajunge ferma la loc. Pentru Raisa Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora AMR 3 saptamani |
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
didianana spune:
Lali eu nu am purtat nimik dupa nastere si nu mi-a ramas burta deloc deloc.Intr-adevar acum s-ar putea sa imi ramana ca mi-a cresctut dintr-o data si e mai mare..Vad eu ce si cum fac dupa..
33+ si mamica fericita de 3+ anisori
NataliaS spune:
Mie medicul mi-a zis ca nu foloseste la nimic braul si sa-mi las muschii sa-si revina la normal...de primele 2 dati si-au revenit sarmanii...acu' sper sa nu raman ca o anvelopa uzata...vb sotului
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Credeam ca numai eu nu am somn ... dar uite ca nu sunt singura.
In legatura cu braul ...dr mi-a spus ca mai rau face ... ca nu lasa ca muschii sa-si revina ... si ca cel mai indicat este sa fac miscare (dupa nastere) si mai tarziu un pic de sport.
+35
didianana spune:
mie dr mi-a zis doar ca e nerecomandat in primele 6 saptamani.Dar oricum dupa 6 saptamani e trasa aproape toata burta asa ca nu prea isi mai are rostul..
33+ si mamica fericita de 3+ anisori
Lali_mete spune:
Ma gandeam ca numai eu am parere proasta despre "incinsul" dupa nastere ,dar vad ca si voi credeti la fel. Eu ma gandeam ca uterul se retrage singurel in 6 saptamani,asta dupa ce timp de 9 luni a tot crescut,si atunci de ce sa il fortez? Iar pielea de pe burta la Paul mi s-a intins destul de repede ,sper ca si acum sa fie la fel.
Mai fetelor,asta sforaie langa mine de ma trec toate apele,imi vine sa ii bag una in nas... Sau mai bine doua? Cate una in fiecare nara...El sforaie si eu am arsuri,nu ma ia somnul deloc.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 37+ cu Ioana Teodora
AMR 3 saptamani
NataliaS spune:
Eu cred ca de data asta ma voi baza pe automasaj si Supliform - un gel de la naturiste care cica functioneaza la topit colaceii si nu are efecte adverse, iar cand mai raresc alaptatul - sport pe paine
Mai fetelor cred ca sindromul de mama nebuna nu trece nici la al 15-lea copil...ma tot la DD sa fie si prunica asta sanatoasa si sa se nasca frumos...sunt asa agitata de parca as fi la primul copil...
Acum, daca tot n-am somn, mai bag un episod din Gray's
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
NataliaS spune:
Noapte buna!
Kora_B spune:
Neatsa, fetelor,
Care mai vrea, care mai doreste
Eu am dormit azi noapte doar vreo 4 ore, asa pe bucati. Iar o sa fiu zombi toata ziua. Dar azi am program de cosmetizare Ma pregatesc de plecat la maaaaare!
Sa vad cum o sa rezist la 'jumuleala' (aka epilat )
burticile si astept cu interes noutati, cine naste w/e asta
33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +