Strugurasi S-O 11-BRAVO Loredanar ... (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

34 sapt

neatza.
eu ieri am fost harnicuta. sa vedem daca o sa fie impresionata socrela cand vine.
am facut ghiveci, salata de vinete si dovlecei si vinete pane cu mujdei si friptura de pui.

mama, ce pofta mi-ati facut de galusti cu prune. gamboti e asa de fitze :P

ma bucur ca hayat e mai bine.

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza ...

incepe sa se vada caciulita.. desi am desfacut de 100 de ori

Bunny... azi mi-am propus plimbareala poate vine azi sau maine...
Presiunea pe care o simt nu e simpla presiune, e si cu sentimentul ca aluneca pitica ca impinge ( da cu capul)....

Nati.. hai ca nu mai ai cum sa ai mult.. curaj gaina ca te tai

Ma iertati ca sunt mai rar pe forum, dar imi revin eu...

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May.. felicitari pt 34 , si pt harnicie..

Eu gomboti ii fac cu aluat cu gris, cei cu cartofi nu imi plac, nici gust nici textura ..

39+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Felicitari, May
Azi inchei si eu saptamana 34, maine abia schimb semnatura

Yammi! Salata de vinete vreau si eu un pic, asa de

Citat:
citat din mesajul lui May3

34 sapt

neatza.
eu ieri am fost harnicuta. sa vedem daca o sa fie impresionata socrela cand vine.
am facut ghiveci, salata de vinete si dovlecei si vinete pane cu mujdei si friptura de pui.

mama, ce pofta mi-ati facut de galusti cu prune. gamboti e asa de fitze :P

ma bucur ca hayat e mai bine.

34+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Azi e ziua sotului meu. Plecam prin plimbareli toata ziua .
Kora n-am ajuns sa intru in apa. Am vazut marea aseara si parea ca nu are alge.
Eu deabia astept sa vina ziua de luni sa vedem ce imi mai spune dr de analizele mele.
Fetelor mie cand mi-a dat sa iau fier simplu mi-a intrerupt elevitul. Oare e bine asa..............ca totusi mai am nevoie si de vitamine, calciu, magneziu.Azi m-a trezit un carcel.............

37+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Eu tot in "cuibareala "sunt.
Cand eram insarcinata cu Mihnea , in ziua in care m-am catarat sa pun perdele /draperii etc am si nascut( ca cine era o doamna care se catara pe mese si statea cu gatul sucit pe sus, ba mai mult saream pe pat sa ajung la una-alta?) Asa ca , tura asta am pus perdelele acum, la 30 sapt. Da ce de treaba imi gasesc....
Dbunny, sa vezi ce stam noi codase si ne plangem de dureri de degete, de burta mare etc... cand fetele vor fi deja cu experienta in bebei mici
Natalia, imi imaginez ca e un cumul de factori ca sa poti naste natural cupa ceza. Si ai avut si o nastere rapida. Pai daca tura asta e mai rapida nasti inainte sa ajungi la maternitate ( GLUMESC!!!)
Imi pare rau de arsuri, sunt nasoale rau. Eu numai vreo 2 zile am simtit asta si era asa rau...
Hayat, Doamne ajuta sa ajungi cat mai aproape de termen si bebe sa vina numai cand e pregatit oentru lumea asta
Didi, stai cumintica si asteapta. Nu nasti tu acum , DA?! N-ai voie!
Lali, eu am folosit cand am ajuns acasa vreo 2 saptamani centura postnatala, dar sincer nu cred ca a avut vreo treaba. Si eu am luat mai multe kg dar am plecat cu -7 fata de sarcina trecuta asa ca stau calma, inca

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

neata si poftiti la o cafea cu lapte!

hmmm nu stiu ce sa zic eu de brau(banuiesc ca-i burtiera) ca la prima sarcina mi-a parut rau ca nu mi-am luat. Nu-i vb de uter, ca ala se retrage el singur, e vb de burtica cu surplus de grasime, vb de cele care punem peste 11-12 kg in sarcina. e adevarat ca 7 lasi in spital, dar restul le duci acasa, si nu neaparat in spate. Stiu doar ca ve la 3-4 luni o proasta s-a uitat lung la burta mea si m-a intrebat daca-s insarcinata din nouramasesem cu vreo 5 kg in plus, nu era burta mare, doar ca dupa gustul meu era moale...
in tot cazul eu ma gandesc sa iau asa ceva

nu va speriati, dolarii aia nu-s americani

may mama ce bucatareasa ai fost, acu o sa se imbufneasca soacra la tine, si-o sa zica ca umbli cu castroanele dupa eaadica tu ai voie sa gatesti pt 2o, ea nu¿

eu ai fac niste piept de pui, am cumparat gata feliat, si fiindca mam saturat de retete dietetice, am de gand sa arunc un Borcanel de smantana prin oala...

camady plimbareli frumoase sa aveti! Tort i.ai facut¿

kora mersi de vesti despre Hayat, transmitei daca ai ocaia gandurile noastre bune!

ionela asa m-am gandit si eu, ca pana nastem noi, restul fetelor au intarcat bebeii

caty a nascut¿

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

neata si poftiti la o cafea cu lapte!

ionela asa m-am gandit si eu, ca pana nastem noi, restul fetelor au intarcat bebeii

caty a nascut¿

31+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Asta cu intarcatul mi-a picat prost rau. Nu, nu, pana nastem noi majoritatea fetelor au intrat in ritm cu alaptatul . Pana la 2 ani e cale luuuunga .

Mergi la inceput

Kora, difera destul de mult cele 2 tipuri de centuri, nu stiu daca are efect folosirea ei dupa nastere ( ma refer la centura prenatala)

Adevarul e ca fetele au dreptate, nu prea foloseste acea centura si oricum exercitiul fizic si masajul duc la repararea " anvelopei" nu ascunderea ei dupa un elastic

Mergi la inceput

Acum sa antrenez niste motate, ca am eu o "presimtire"

Mergi la inceput