Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gata, am gasit
AMR inseamna "au mai ramas"

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Deny, AMR-ul era folosit de soldati ca sa stie cat mai aveau pana la terminarea stagiului.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

aha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Elenusht, se intampla sa ne loveasca viata pe toti din cand in cand. O sa ti se intample si multe lucruri bune in viata. Peste cativa ani, cand o sa te uiti in urma, o sa zici ca ceea ce s-a intamplat astazi, s-a intamplat spre binele tau. Si n-o sa te mai doara.

Fetele fara serviciu, visul meu e sa nu lucrez dar sa am bani suficienti bineinteles Visul meu e sa fiu casnica. :) M-am saturat de munca si de stres si de responsabilitati. Degeaba ai bani daca nu poti sa te bucuri din cauza oboselii. Daca va usureaza cumva situatia, eu va invidiez ca stati acasa.

Lorena, ma bucur ca ai trecut peste procedura fara prea multe probleme.

Bob, imi pare rau ca ai trecut prin asa multe la serviciu. Oamenii din jur vor gasi mereu ceva sa comenteze pentru ca nu esti ca ei. Trebuie sa nu mai pui atat la suflet, tu ai personalitatea ta, problemele tale, bucuriiile tale – viata ta. Vei fi mereu diferita de ei. Nu trebuie sa ai complexe vreodata din cauza asta. Daca ei nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, nu fii dezamagita. Tu te-ai asteptat la compasiune din partea lor dar ei poate nu au stiut sa exprime compasiunea pentru ca nu au vazut asa ceva in familiile lor, in societatea in care traiesc. Invata sa iei oamenii asa cum sunt si nu sa nu te simti niciodata complexata ca nu esti ca ei.

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu mai ai progesteron de 4 zile si nu mi-a venit menstruatia inca. Testul de sarcina era negativ acum doua zile. Am avut spotting doua zile dupa ce am oprit progesteronul, apoi s-a oprit. Are cineva experienta cu progesteronul? La cat timp ar trebui sa vina menstruatia dupa ce il opresti?

http://www.fertilityfriend.com/home/36843c

Mergi la inceput

Fetelor, cred ca sunt insarcinata. Am facut acum un nou test si a doua linie a iesit slab pozitiv. Cum am zis mai sus, acum doua zile am avut spotting si eu credeam ca imi vine menstruatia, dar cred ca a fost spotting de implantare. Nu ma felicitati inca, mai fac un test si maine dimineata.

Ce fac cu progesteronul acum? Sa continui sa il iau...bineinteles ca astazi e sambata si nu e nimeni la oficiul doctorului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna fetele

mai trag si eu cu ochiu p aci, si din cand in cand mai zic si eu o vb sper ca nu va suparati

Betty cm poate sa vina si la 10 zile dupa ce ai intrerupt progesteronul. mai ai un pic de rabdare. dc trec 10 zile si uratii nu dau nici un semn, e bb

Elenus imi pare ff rau ca treci prin sit asta. toata noaptea m-am gandit la tine. chiar nu ai de ce sa plangi, sa te stresezi, sa suferi pt cineva care e rece si nu-l intereseaza. stiu, e greu, imi inchipui k treci prin momente groaznice, dar ce rez dc stai si suferi si plangi, in timp ce el se distreaza si ii e bn? nici dc peste ceva vreme va veni la tine in genunchi sa iti ceara iertare nu trebuie sa accepti, o data ce a facut asta, o va face si a 2.3.4 oara. pt ca va sti k e cineva acasa care mereu il va primi. esti tanara, ai toata viata inainte. si are dreptate cine zicea (parca cami) ca poate nu era pt tine. poate asa a vrut DUmnezeu sa se intample pt k pt tine e ceva mai bun pus deoparte. hai iesi in oras, plimba-te, mergi la cumparaturi, film, teatru, cofetarie, asculta o muzica buna si capu sus. chiar nu merita. si sunt alaturi de tine

Mihaela cu socrela...fii diplomata si zi-i ce ai de zis, frumos.

Lore nu ai facut nici o prostioara. hai k te astept sa anunti k ai liniutele si totu e bine

cat despre munca...sincer..si eu dc as avea bani cat sa traiesc binisor, as sta acasa. mai ales acu de cand e buburuza. nu vreau sa ratez nici un mom. dar...nu se prea poate deja ma gandesc cu groaza k au trecut aproape 8 luni si mai e ff putin si tre sa ma duc la munca

Ylari, scuze k nu am fost p faza, dar pana la urma ce s-a intamplat cu sarcina? ai fost la dr? ce a zis?

am si eu o intrebare: k tot citesc p la voi de mutatii si tot felu de probl. cum naiba apar? care e cauza? dc pana acu totu a fost bn, se poate sa apara mai incolo? ca eu ma gandesc si la un bb2, nu acum, dar peste 1-2 ani dc totu e bn..avem de gand. si nu stiu cum se manifesta, dc poata sa apara acu sau mai incolo..

toate fetele. si iesiti din butoaie ca nu imi place asa de voi.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Betty poti continua cu progesteronu dc ai si a doua liniuta. nu se intampla nimic rau, din contra, ajuta sacina sa se fixeze mai bn
felicitari si te asteptam maine cu testu de dimineata
dar eu zic k dc a iesit la ora asta a doua liniuta, sigur e sarcina.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Merci, bebelu. Mi-am pus progesteron acum. M-am pacalit de data asta, de cate ori am ramas insarcinata stiam mai ales din cauza sanilor durerosi. Acum sunii sunt normali, nici o durere.Posibil sa nu am sanii durerosi din cauza suplimentului de progesteron...cine stie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Fetelor, cred ca sunt insarcinata. Am facut acum un nou test si a doua linie a iesit slab pozitiv. Cum am zis mai sus, acum doua zile am avut spotting si eu credeam ca imi vine menstruatia, dar cred ca a fost spotting de implantare. Nu ma felicitati inca, mai fac un test si maine dimineata.

Ce fac cu progesteronul acum? Sa continui sa il iau...bineinteles ca astazi e sambata si nu e nimeni la oficiul doctorului meu.

waw!ai zis ca inca sa nu te felicitam, dar eu nu ma pot abtine sa nu te felicit Felicitari! sarcina la termen!
Nu mai incape indoiala ca chiar esti ce bucurie Bettercy!

Daca e bebe, eu zic sa nu intrerupi progesteronul... adica sa-l reiei ca nu face rau ca ajuta la implantare(dipa 12 saptamani se intrerupe), dar totusi asteapta ce iti spune medicul, daca nu esti sigura. Ca poate nu mai ai nevoie de progesteron.

Mergi la inceput